KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

14 aralık operasyonuna protesto

Bingöl’de 15 sivil toplum kuruluşu, Bingöl Adliye Sarayı önünde toplanarak, 14 Aralık tarihinde yapılan operasyonu protesto etti.

14 aralık operasyonuna protesto
19 ARALIK 2014 CUMA 07:57
0
2431
5
AA aa

Sivil toplum kuruluşları adına basın açıklaması yapan Bingöl Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Medeni Arifoğlu, Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Samanyolu yayın grubunun yönetim kurulu başkanının gözaltında tutulmasını ‘bu darbedir, zorbalıktır' sözleriyle değerlendirdi.

İslam tarihi boyunca Müslümanların hep eziyet çektiğini belirten Arifoğlu: “Din kardeşimiz dediğimiz, sırtımızda taşıyıp iktidara getirdiğimiz insanlar bize bu zulmü yapıyor. Biz buna üzülüyoruz ve biz bunları Allah'a havale ettik” ifadelerini kullandı.

Hizmet erlerinin korkması için bir sebep olmadığını ifade eden Arifoğlu: “Milletin malını mı çaldık? Rüşvet mi aldık? Rüşvet mi verdik? Kaçak saraylar mı diktik? Hak etmediğimiz uçaklar, Mercedesler mi edindik? Evlerimize para kasaları mı koyduk? Evlerimize milyon dolarlar taşıyan ayakkabı kutularımı koyduk? Milyon dolarlık saatler mi taşıdık? Milletin malını mı gasp ettik? Ailece paralar mı sıfırladık? Niçin korkalım, korkması gerekenler ortadadır” dedi.

Hizmete bağlı kuruluşların ve gönül vermiş iş adamlarının vergi müfettişleri tarafından denetlendiğini belirten Arifoğlu: “Geçmiş yıllarda İstiklal Mahkemeleri kurulmuş Atıf hocalar, Adnan Menderes'ler asılmıştı. Bugün de bu vergi mahkemeleri ile biz iş adamlarını sindirmek istiyorlar ama şunu bilsinler ki onlar bize vurdukça biz daha da güçleniyoruz. Cezamızı da öderiz, bedel de öderiz ama bunun karşılığında Allah'ın rızasını almak vardır” şeklinde konuştu.

Barış ve diyalog adına dünyanın dört bir tarafına yayıldıklarını söyleyen Arifoğlu: “Niye ayrıldınız diyorlar. Biz bunları Kâbe yolcusu sanmıştık. Meğerse haramzade çıktılar. Onun için terk ettik onları” diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Muhammed Celayir (@Misafir_18208)
21 Aralık 2014 Pazar 22:47
Sadece bana derneği. Pragmatist Ağbiler Derneği. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın derneği. vs vs 15 STK(!) . Daha önce meydanlarda gömediğimiz ağbiler neden bu mazlum zalim edebiyatınız. Bide Zazaki pankart kullanıp acıtasyon da yapmışsınız. Din kardeşi edebiyatınıza da gülmedim değil hani. Hani din kardeşlerimiz var ya Filistin, Suriye, Mısır da Türkistan da onlar için Bingöl meydanları dolup taştığında neredeydi bu STK lar? Adalet diyorsunuz da sizin bunu savunmanız gülünç Farkına varın adil insanlar değilsiniz.
Tahsin GENÇ (@Misafir_18202)
19 Aralık 2014 Cuma 11:27
Rabbbim kuranını peygamber aracılığı ile dünya insanlarına tebliğatı yaptırdı ve cemaat ile kırallıklar o gün bitti araplar daha kralıkla bizler ise cemaatle yol gider olmuşuz ölçü KURAN ve SÜNETTİR.Gerisini anlamıyorum islamın hakimyeti yakındır evlerde çiğköfte ile islemiyet olmaz
ZAZA ZAZA (@Misafir_18199)
19 Aralık 2014 Cuma 10:18
Sizden önce diğer cemaat ve derneklere haksızlık yapıldığında sesiniz çıkmıyordu. Bana dokunmayan yılan yaşasın misali hareket ettiniz. Kurumlara binlerce insanı torpil ile aldınız. Yani hak edeni değil kendi adamınızı alırken kul hakkını yediniz. Bu yaptığınız hırsızlık değil mi? Bu yaptığınız rüşvet değil mi? Aldığınız zekat paraları ile arabalar köşkler şirketler almadınız mı? Üst tabakanızın ne tür araçlara bindiğinizi görüyoruz. Kul hakkı sizden er yada geç çıkar demiyorum. Kul hakkı yiyenlerden şu an çıkıyor. Siz buna mı yanıyorsunuz?
murat ay (@Misafir_18198)
19 Aralık 2014 Cuma 09:41
Allah var ve hepimiz herkes O na dönüp hesap vereceğiz.
Barış ve diyalog adına dünyanın dört bir tarafına yayıldıklarını söyleyen Sayın Arifoğlu
Allah aşkına yayıldığınız ülkelerin tümü islam dini düşmanlarının(a.b.d amcanız, fransa,almanya,ingiltere,israil &) sömürgesi altında olan ülkeler değilmi? ülkenin dibine dinamit gibi yerleştiniz yalanmı ? Basiti Bingöl de sizlerden icazet almadan devlet kadrolarına kim yerleşe bildi ? Bırakın hakı hak ortaya çıkarsın kim suçluysa rahman adildir karalama yapmayın yediğiniz çanağa tükürmeyin snr ylrs
ferhat (@Misafir_18196)
19 Aralık 2014 Cuma 09:14
bay Arifoğlu,konuşmalarınız da da yalanlarınız ve takiyyeniz kokuyor değil mi? Kabe yolculuğunu CHP'de mi gördünüz,ondan dolayı ortak aday çıkarıp en üsten ekmeli ihsan diye bağırdınız hatta ablalarınızla kapı kapı dolaşıp adeta kabeye yol var varın sizde koyulun deyişiniz!
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın