KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

62 bin öğrenci için ders zili çalıyor

2014-2015 eğitim öğretim döneminde 417 eğitim kurumunda 62 bin öğrenci ve 2 bin 847 öğretmen için ders zili Pazartesi çalacak.

62 bin öğrenci için ders zili çalıyor
13 EYLÜL 2014 CUMARTESİ 07:35
0
1070
0
AA aa

Bingöl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Pazartesi başlayacak yeni eğitim öğretim yılına ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında, evrensel değerlerin yanında milli değerlerine sahip çıkan, demokrasi ve insan haklarını içselleştiren, kendine güvenen, özgür düşünen, sorgulayan, bilgiyi üretebilen, Cumhuriyeti geleceğe taşıyacak nesilleri yetiştirmenin ülkeyi güçlü kılacağını aktaran Sarı: “Bu süreçte kuşkusuz en büyük görev, öğretmenlerimize düşmektedir. Bu kutsal mesleğe gönül veren değerli öğretmenlerimizin fedakârca çalışacaklarına güvenim sonsuzdur” dedi.

2014-2015 eğitim öğretim döneminde yaklaşık 417 eğitim kurumunda 62 bin öğrenci ve 2 bin 847 öğretmen ile her sene olduğu gibi bu senede eğitimde önemli başarılar kazanmayı amaçladıklarını kaydeden Sarı: “Küreselleşen, sınırların kalktığı dünyamızda bilim, ekonomi, kültür vb. konularda bir adım öne geçmek isteyen toplumlar; formal veya informal, örgün veya yaygın her türlü yol ile eğitimi geliştirmek ve çeşitlendirmek zorundadır. Çağın şartlarına uygun şekilde eğitim almış vatandaşlara sahip ülkeler, gelişmişlik düzeyi bakımından üst sıralarda yer alacaktır. Geleceğimiz olan çocuklarımızı, ülkemizin ihtiyacı olan eğitimli insan gücü özelliklerine uygun olarak yetiştirmek için Milli Eğitim Müdürlüğü olarak tüm imkânlarımızı Bingöllü hemşerilerimizin hizmetine sunma çabası içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiasının İlköğretim Haftası'nı kutluyor, 2014-2015 eğitim-öğretim yılının ilimiz ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın