KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Ak parti adaylarını tanıttı

AK Parti, Bingöl milletvekili adayları Şebnem Koçakelçi, Enver Fehmioğlu ve Feyzi Berdibek’i, düzenlenen törenle kamuoyuna tanıttı. İstanbul 1. Bölgeden aday adaylığı müracaatı yapan ve genel merkez tarafından Bingöl 1. Sıra adayı gösterilen Koçakelçi, konuşma yaptığı esnada vatandaşlar alanı terk etti.

Ak parti adaylarını tanıttı
27 NİSAN 2015 PAZARTESİ 03:18
0
4721
6
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi ( AK Parti) geçtiğimiz Cumartesi günü aday tanıtım mitingi düzenledi. Parti binası önünde düzenlenen mitinge, aday adayları, İl, ilçe ve belde Belediye başkanları ile binlerce partili katıldı.

Tanıtım mitinginin açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Yılmaz Seven, AK Parti'nin birlik, beraberlik, kardeşlik ve samimiyetin partisi olduğunu belirterek: “Bugün Bingöl'ün Ak gönüllü insanlarıyla coşkuyla birlik ve beraberlik içerisinde bir aday tanıtım programı yapıyoruz. Allah katılım gösteren bütün kardeşlerimizden razı olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sizlerin bu coşkusu ve heyecanı bu güzel ilimiz üzerinde toplum mühendisliği yapmaya çalışanlara ibret olsun. Sizlerin bu coşkusu, heyecanı ve desteği yeni Türkiye yolunda 2023 hedeflerimize ulaşmada önümüze engel koymaya çalışanlara ibret olsun. Siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle bismillah diyerek çalışmalara başlamış olduk. Hedefimiz 7 Haziran'da 3-0 yapmak ve Türkiye'de rekor kırarak 1.olmaktır” dedi.

BERDİBEK: “HİZMET NOKTASINDA CANIMI VERMEK İSTİYORUM”

İl Başkanı Seven'in ardından sahneye çıkan 3.sıra adayı Feyzi Berdibek, “Vekil olsam da olmasam da herkesin açık adresi Feyzi Berdibek'tir” dedi.

Berdibek: “ Eğer ki kardeşlik söz konusu ise, vatanın bölünmez birliği söz konusu ise gerisi teferruattır. Bu memleketin komünizme de, faşiste de, şeriatçıya da ihtiyacı var. Ama sonuçta sadece bir şeye ihtiyacı var oda, birlik ve beraberliktir. Ben HDP'lilere sesleniyorum; Türkiye'de barajı aşsınlar, milli irade noktasında Meclis'te söz sahibi olsunlar, bizim böyle bir sorunumuz yok. Biz korkmuyoruz. Biz AK Parti olarak her zaman mecliste olmalarını istiyoruz. Benim sizlerden istirhamım hep birlikte çalışarak 3-0 yapalım. Memlekete hizmet noktasında canımı vermek istiyorum. AK Parti hizmetleri devam edecektir. Vekil olsam da olmasam da herkesin açık adresi Feyzi Berdibek'tir. Biliyorsunuz Celal kardeşimiz yakın zamanda Hakk'ın rahmetine kavuştu. Biz ayın 17'sinde gelecektik ama kardeşimize saygı noktasında bugüne erteledik. Allah kardeşimizin mekânını cennet eylesin. Ben bunu söylüyorum değil bir insan canı, bir damla kana vekillik bir yana başbakanlık verseler yine de kabul etmem” diye konuştu.

FEHMİOĞLU: “SİZLERE HİZMETKÂRLIK YAPMAK İÇİN VARIZ”

Berdibek'in ardından konuşan 2.sıra adayı Enver Fehmioğlu, diğer adaylarla beraber, halka hizmet etmek için var olduklarını söyledi.

Siyasetin bir hizmet aracı olduğunu kaydeden Fehmioğlu, şunları söyledi: “Ama bu hizmeti yapabilmek için şartların hazır olması gerekiyor. Ben bu sebeple şunları söylemek istiyorum; Çözüm süreci asrın projesidir, yüzyılın projesidir. Eğer ki, çözüm sürecini nihai hedefine ulaştırırsak, Bingöl hizmete doyacak ve Bingöl'ümüze en güzel hizmetler yağacak. Çözüm sürecini hiçe saymayalım, yıllardır çektiğimiz sıkıntılar ortada. Köylerimize gidemedik, mezarlarımıza gidemedik. AK Parti'nin öncesini bir düşünün, eski Türkiye'yi düşünün, yaşamayanlar bilemezler ama bizler yaşadık ve biliyoruz. Bunun için çözüm süreci olmazsa olmazımızdır. AK Parti Bingöl'de bir ilk daha gerçekleştirdi. Bir bayan kardeşimizi aday yaptı. Bizim seçmenimizin yüzde 50'si zaten bayandır. Şimdi bu bayan kardeşimiz yükümüzü biraz daha hafifletti çünkü bayanlarımızın sorunları ile birebir Şebnem kardeşimiz ilgilenecek ve sorunlarına çözüm üretecek. Öte yandan yakın zamanda rahmete giden çok değerli kardeşimiz Celal Ayrancı'nın vefatı bizleri derinden üzdü. Ben hala o şoku üstümden atamadım. Ben rahmetli kardeşime rahmet diliyorum. Kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Son olarak diyorum ki Cenab-ı Allah beni halkımıza karşı mahcup etmesin.”

KOÇAKELÇİ: “GÜN DAVAYA SARILMA GÜNÜDÜR”

Berdibek ve Fehmioğlu'nun ardından vatandaşlara hitap eden Koçakelçi, halkın tepkisiyle karşılaştı. Kimi vatandaş platforma sırtını dönerken, kimisi alanı terk etti. Mitingin arka bölümünden çok sayıda vatandaşın alanı terk ettiği görülürken, ‘Gün, her türlü anlaşmazlığı bir kenara bırakıp, davamıza sarılma günüdür' sözleriyle konuşmasına başlayan Koçakelçi, Bingöl'de seçim startının verildiğini söyledi.

Bu sürecin, Türkiye için tarihi bir dönemecin başlangıcı olacağını belirten Koçakelçi, şunları söyledi: “Zira Türkiye, AK Parti teşkilatlarında çoğunluğunu oluştursan bir meclis tarafından çok büyük bir dönüşüme gidiyor. İşte tam da bu dönüşümde inşallah Bingöl'de 3. Türkiye'de 400 milletvekili çıkaracağız. Bu dönüşüm, toplumsal bir başkaldırı olarak doğan AK Parti hareketinin, bu mücadelesinde önemli bir adımdır. Gün, her türlü anlaşmazlığı bir kenara bırakıp, davamıza sarılma günüdür. Gün, 30 yıldır süren kardeş kavgasını bitirme günüdür. Bingöl, bu güne kadar verdiği desteği bu seçimde de verecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur.”

Yapılan konuşmaların ardından mikrofonu alan Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Zazaca konuşup hem adaylar hakkındaki düşüncelerini aktardı hem de destek istedi.

Son olarak 12 Bingölspor Kulübü Başkanı Şehmuz Guleyen, adaylara 12 Bingölspor atkısı taktı.

Programın ardından adayların katılımıyla İl Özel İdaresi altındaki seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ne yüzle (@Misafir_18796)
30 Nisan 2015 Perşembe 17:53
Sizin gözünüzü 3-0 görüyor halbuki Bingölde en önde gelen merhum Celal Ayrancının ölümünün sebebisiniz hiç düşünüyor musunuz acaba biz bunların hesabını Allah a nasıl verecez yazık size yazık Allah bilir yer almak için kapı kapı ve ne yağcılık yapmışsınızdır. Arkasında 2 yetim çocuk bırakan bir babanın sebebisiniz bilesinizki Allah bunları sizin yanınıza bırakmayacaktır...
zaza ki (@Misafir_18795)
29 Nisan 2015 Çarşamba 13:37
Ben neyinize oy verem sizin? kalktınız kaç yıllık dükkanımı ihaleye çıkardınız ben kaç yıldır buradayım zar zor geçiniyorum ödediğim ücretin 3 katını bırden nasıl odeyeyım? birde üstüne ihale yapıyorsunuz benim ekmeyimle oynayanların allah ekmeği ile oynasın bozsun oyununu 3 vekil değil bir vekilde çıkaramayın inş o kadınıda nereden getirdiyseniz atama ile oraya gidin
zazacan (@Misafir_18794)
29 Nisan 2015 Çarşamba 12:47
bingölün siyaseti elazığın ibadeti son dakikaya kadar belli değildir...biz küfür de ederiz ama sonra gider akp ye oy veririz...o yüzden rahat olsun akp çalışsa çalışmasa otomatik 3-0 :))))))
çolik li (@Misafir_18793)
29 Nisan 2015 Çarşamba 01:27
Ben feyzi baba için oy vermeyi düşünüyordum ama belediyenin bu zulmüne esnaf olarak sessiz kalamam kusura bakma hakkını sende helal et feyzi baba. Belediyeniz beni halletmeye çalışırken kalkıp yinede size oy veremem. Bu zulümdür insafsızlıktır.
Bingöllü (@Misafir_18790)
28 Nisan 2015 Salı 09:54
Bu kalk size ceza kesecek,hem de faturası çok ağır olacak.Ş. Hanım sen bu halkın oylarını çantada keklik bilddin herhalde
Sıkıntı çok (@Misafir_18788)
27 Nisan 2015 Pazartesi 21:07
Ne yüzle benden oy isteyeceksiniz kazandıgımız 3 kuruş para birde iş yerlerimizi ihaleye çıkartıyorsunuz ne yüzle bu esnaftan oy isteyeceksiniz?
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın