KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Barakazi moral verdi

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grup'ta mücadele eden ve grubundan şampiyon olarak çıkan 12 Bingölspor Yönetimi ve sporcuları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Barakazi moral verdi
21 NİSAN 2016 PERŞEMBE 23:19
0
1736
1
AA aa

 Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grup'ta mücadele eden ve grubundan şampiyon olarak çıkan 12 Bingölspor Yönetimi ve sporcuları ile Bingöl Öğretmenevi Yaylalı Konağı'nda kahvaltıda bir araya geldi.

Programda bir konuşma yapan Başkan Barakazi, 12 Bingölspor yönetimi ve sporculardan 3. Lig için söz aldığını belirterek, baraj maçını geçip Bingöl'e güzel bir armağan vermelerini istedi.

Barakazi, “Şampiyonluk maçı öncesi 12 Bingölspor takımımızla bir araya geldik. Pazar günü yapılacak karşılaşmada temsilcimiz 12 Bingölspor'a 3. Lig yolunda başarılar diliyorum” dedi.

Temsilcimiz 12 Bingölspor, 24 Nisan Pazar günü Elaziz Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda saat 15.00'da oynanacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
adnan evcin (@Misafir_19622)
22 Nisan 2016 Cuma 12:42
dünyada futbol bir borsa gibidir büyük paralar dönmektedir ülkemizdede futbol önem arz etmektedir türkiyede futboldan en çok para kazanan kulupler genellikle fenerbahçe galatasaray beşiktaş ve trabzon spordur bunların kulup bütçeleri milyarlar ve trilyonlardır genelde karadeniz marmara ve ege takım kulüpleri diğer anadolu kulüplerine futbolcu ihraç etmektedir onon için bingöl halkına futbolu sevdirmek gerek gerek anne gerek baba çocuğunun elinden tutup futbol okullarına kayıt yaptırmaları gerek istanbuldan yazıyorum bingölspora başarı diliyorum
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın