KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Başbakan il başkanı adayını belirledi!

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yusuf Coşkun’un milletvekili aday adayı olmasından dolayı boşalacak olan AK Parti Bingöl İl Başkanlığı görevi için genel merkezin adayı belli oldu.

Başbakan il başkanı adayını belirledi!
24 OCAK 2015 CUMARTESİ 19:39
0
3771
5
AA aa

 İl başkanlığı görevi için ismi geçen İl Başkan Yardımcısı/Siyasi Hukuki İşlerden Emin Caf, İl Başkan Yardımcısı/Seçim İşlerinden sorumlu Avukat Yılmaz Seven, Fahrettin Çoban ve Ağa Koçer, AK Parti Genel Merkezi tarafından çağrılmıştı. Genel merkez, yapılan görüşmeler sonucunda Seven'i göreve layık gördü.

KONGRE 1 ŞUBAT'TA
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun talimatı ile seçim işlerinden sorumlu olan Avukat Yılmaz Seven, 1 Şubat'ta gerçekleştirilecek olan il kongresinde AK Parti Bingöl İl Başkanı adayı olacak.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Rıza SÖYLEMEZ (@Misafir_18502)
29 Ocak 2015 Perşembe 14:18
Sevgili Yılmaz bey sizi ilk kez genel merkezde gördüm güler yüzlü hukukcu kmliğiniz ve dinamik yapınızla Bingöl halkına en üst performansınızla hizmet edeceğinizden hiç bir kuşkum yoktur.Sevgili Bingöllü hemşerilerim bu konuda bence müsteni olsunlar çünkü gençlere ihtiyaç var ,ön yargılı olmaya gerek yok,göreceksiniz herkes memnun kalacak .Şimdiden tebrik ediyorum diğer aday adaylarında destek vermesi dileğiyle
Zülfü AYDIN (@Misafir_18484)
26 Ocak 2015 Pazartesi 09:46
1 Şubat 2015 günü AK Parti Bingöl İl Başkanlığı için aday gösterilen Av.Yılmaz SEVEN'e şimdiden başarılar dilerim.Allah yar ve yardımcısı olsun. Daima yanındayız, Destekleriz İnşallah.
musa eren (@Misafir_18483)
25 Ocak 2015 Pazar 23:22
seçilen bu aday sanırım ısmarlama aday bu arkadaş artık cebini doldurur anlamakta zorlandığım il başkanlarını neden hep av.lere veriyor...akp ye verdim oyu bu arkadaş hakketmiyor..sanırım başka partiye vericem oyumu..
Cevat TUNÇ (@Misafir_18481)
25 Ocak 2015 Pazar 14:36
Sayın Av.Yılmaz Beyin Bingöl için hayırlara vesile olmasını Allah'tan diliyorum. Cevat TUNÇ
zaza zaza (@Misafir_18478)
25 Ocak 2015 Pazar 11:40
Halk ne zaman Akpartide aday belirleyebilecek merak ediyorum. Galiba sadece bu merakımızla kalacağız. Bir Akpartili olarak bu sistemden hiç hoşlanmıyorum. Delegelere bırakılsa malum delegeleri belirleyenler İl Başkanı ve Milletvekilleri belirliyor. Genel Merkeze kalsa yine İl Başkanı ve Milletvekilleri belirliyor. Yılmaz seven' e hayırlı olsun. Hakkıyla gelmedi ama inşallah kendini birilerine alet etmeyip bu görevi hakkıyla yapar.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın