KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
16 °C Çoğunlukla açık

Bedel isteyen bir coğrafyada yaşıyoruz

Bingöl’de düzenlenen bayramlaşma programına katılan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, bedel istenilen bir coğrafyada yaşadıklarını söyledi.

Bedel isteyen bir coğrafyada yaşıyoruz
19 EYLÜL 2016 PAZARTESİ 02:43
0
1491
0
AA aa

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde partisi tarafından düzenlenen bayramlaşma merasimine katılan HÜDA PAR Başkan Yardımcısı Said Şahin, dünyanın gözünü diktiği, yüzyıllardır hakim olmak istediği bir coğrafyada yaşadıklarını bu coğrafyada yaşamanın bedel istediğini ifade etti. 

Bayramlaşma merasimi ve yemek ikramında sonra davetlilere hitap eden Şahin, “Öncelikle bir Kurban Bayramı yaşıyoruz. Karlıova'da sevdiklerimizle bayramı geçirmek gerçekten bizleri sevindiriyor. 2014 yılında Kurban Bayramı'nın Ekim ayında kardeşlerimizi kaybettik. İçimizde değerli kardeşlerimizi kurban verdik ve onları hayırla yâd ediyoruz. Çok değerli kardeşlerimiz kurban bayramında İbrahimlerin yaşandığı günlerde, Nemrut'un ateşte yakmak istediği İbrahim'in hatıralarının yaşandığı bu Kurban Bayramında, kardeşlerimizin yakıldığı gündür bizim için Kurban Bayramı. Bizler onların aramızdan olmamalarına üzülüyoruz ama bir yandan da seviniyoruz, çünkü elinde sonunda ölümle terk edilip gideceğimiz bu dünyayı en güzel şekilde şahadetle terk ettiler, ölümü şahadetle taçlandırdılar. Bizler öyle inanıyoruz çünkü şehitler diridirler ve Rablerinin katında rızıklandırılıyorlar, onlar hayattadır ve sizler onun farkında değilsiniz. Bu yüzden Rableri tarafında rızıklanan kardeşlerimize seviniyoruz. Yüce Rabbim onların kanını bu coğrafyanın bereketine dönüştürsün." dedi.

“15 TEMMUZ'DA 245 KARDEŞİMİZ KAHRAMANCA CAN VERDİ”

"Bu ülkenin geleceğine, İslam'ına ve Müslümanlığına darbe yapmak istiyorlar." diyen Şahin konuşmasına şöyle devam etti: "Çeşitli örgütlerle yapılan darbeler de bizler biliyoruz ki arkasında Amerika'nın ve İsrail'in olduğu darbelerdir .6-7 Ekim'de PKK eliyle darbe yaptılar, ama bu genç kardeşlerimiz canlarını vererek bu darbeyi önlediler. O darbenin boşa çıkmasını sağladılar ve bir yandan onların iç yüzlerini ortaya çıkarmaya vesile oldular. Yine 15 Temmuz'da 245 kardeşimiz fedakârca can vermeseydi, tankların önüne çıkmasaydı, uzanan namlulara göğsünü siper etmeseydi yine memleket çok farklı yerlerde olacaktı. 245 kardeşimiz kahramanca can verdi ve memleketin geleceği kurtarıldı. Yaşadığımız bu coğrafya bedel isteyen bir coğrafyadır, çünkü dünyanın gözünü diktiği, yüzyıllardır hâkim olmak istediği bir coğrafyadır burası"

"KEMALİST REJİMİN ZULMÜNÜ İLİKLERİMİZE KADAR YAŞADIK"

Amerikan'ın İsrail'in saldırılarının yanında durmayacaklarını ifade eden Şahin, “Ülke olarak sıkıntılı bir dönemde geçiyoruz. Biz bu ülkede 90 yıl Cumhuriyetin zulmünü gördük. Bu ülkede Kemalist rejimin zulmünü iliklerimize kadar yaşadık. Hem Müslümanlığımızdan dolayı, hem kimliğimiz ve Kürtlüğümüzden dolayı yaşadık. Ama mücadelemizi, kavgamızı sürdüreceğiz. Biz içerde tepkimize, eleştirilerimize devam edeceğiz. Ama hiçbir zaman içerde Kemalist rejime karşı mücadelemizi sürdürürken, dışarıdan Amerikan'ın İsrail'in bu ülkeye yönelik saldırılarını yanında durmayacağız. Bu ülkeye yönelik atılan tokatlarına destek vermeyeceğiz ve darbelerin yanında olmayacağız. Biz kavgamızı kendi içimizde veririz ama Amerika, İsrail bu ülkede darbe yapacaksa orda dur diyeceğiz. Biz kendi içimizde kendimizi düzeltmenin mücadelesini verirken, sizinle birlikle sizin işinize yarayacak pozisyonlar almayacağız. Sapla samanı birbirine karıştırmamamız lazım. Bu ülkede bir şeyler yapmaya çalışanların doğrularına doğru, yanlışlarına yanlış diyeceğiz” dedi. (İLKHA)

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın