KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
10 °C Açık

Beş yıldızlı oda oldu!

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Kurulu’nca, akreditasyon standardı kriterlerini yerine getiren oda ilan edilerek “B Sınıfı” akredite odalar sınıfına dâhil edildi.

Beş yıldızlı oda oldu!
05 ŞUBAT 2016 CUMA 23:37
0
2621
2
AA aa

11. Dönem Akreditasyon Sertifika Töreni, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin de katılımıyla TOBB İkiz Kuleler'de gerçekleştirildi.

Akreditasyon Sertifika Töreni'nde konuşan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sertifika alan oda ve borsaların sayısının 224'e yükseldiğini ve bununla iftihar ettiklerini söyledi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu dünya genelinde ekonomik sıkıntıların devam ettiğine işaret ederek, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“5 YILDIZLI B SINIFI” AKREDİTE ODA OLDU

Akredite olmak için odaların ilk müracaatlarında genelde “C sınıfı” olarak akredite olurken, Bingöl TSO, güzel uygulamalar ve projeleriyle “B sınıfı” olarak akredite olarak büyük bir başarıya imza attı.

5 yıldızlı oda statüsüne kavuşmanın sırrını özverili çalışmaya bağlayan Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, “Yaklaşık 2 yıllık hummalı bir çalışma ve eğitimlerin sonucunda başarılı bir performans sergileyen odamız 11. dönem akredite odalar arasında yerini almıştır. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın bağımsız kuruluşlar tarafından yürütülen denetimler sonucunda, ‘B sınıfı' kategorisi sayılan 5 yıldız almasından dolayı son derece memnunuz. Odamızın almaya hak kazandığı 'B Sınıfı Akreditasyon Belgesi'ni ülke genelindeki çok az sayıdaki oda ve borsa almaktadır” dedi.

Akreditenin, Bingöl ve oda için önemli olduğunu kaydeden Çalbay, şunları söyledi: “Bu sürede emeği geçen yönetim kurulu ve meclis üyeleririmiz, danışma kurulumuzun yanı sıra, oda akademik danışmanımız Prof. Dr. Alaaddin Yüksel ve Oda Genel Sekreterimiz Dr. Hakan Başbozkurt ve tüm Oda personelimize şükranlarımı sunuyorum. Bu iş ekip işidir, başarı hepimizindir, umarım bu başarının ardından odamızda hizmet kalitesi daha da yukarıya taşınarak A Sınıfı olarak taçlanacaktır.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
tatlı faturası (@Misafir_19412)
08 Şubat 2016 Pazartesi 20:14
1 - Erkan bey açıklasın bakalım TOBB Başkanı geldiğinde kaç milyarlık tatlı alınmış?
2 - Odanın okadar yönetim kurulu üyesi Meclis başkanı var ortalıkta görünmüyor ama cemaat ataması ile gelen Genel Sekreter ve Danışman her yerde
3- Çalbay ve Cemaat emri ile atanan danışman Rektörlük seçiminde ne çevirmeye çalıştı da telefonda gizli gizli istediğimiz gibi olmadı diye konuşulurken duyuldu?
4 - Cemaatle organik bagı devam ediyor mu? Etmiyorsa niye cemaat hakkında tek laf etmiyor Erkan Çalbay?
5 - Cemaat abileri ile gizli görüştüğü dogru mu?
Sümen Altı (@Misafir_19400)
07 Şubat 2016 Pazar 14:20
Odanın tatlı faturalarında ki kabarıklık. Başkanın ve yönetimin aldığı harcırah bir yana Cemaat emri ile atanan genel sekreter ve danışmanın harcırahları açıklansın. Ticaret sanayi odasının kurulduğu günden bu yana harcanan paraların kat ve katı bu dönemde harcandığı doğru mu? Erkan Çalbayın Cemaatin emri ile Medeni Arifoglunun çalışması ile oraya seçildiğini bilmeyen yok. Bugün bunu inkar ederse vefasız etmezse zaten ciamaatla ilişkisi aşikar ortadadır. Bakan beyinde ifade ettiği gibi seçime ne kadar kaldı?
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın