KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Beslemeye devam edeceğiz

TEMA Vakfı Bingöl Şubesi ile Bingöl Belediyesi proje ekibi, kış şartlarında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını beslemek için doğaya yiyecek bıraktı. Tema Vakfı Bingöl Temsilcisi Cuma Karaarslan, etkinliğin kış boyunca sürdürüleceğini söyledi.

Beslemeye devam edeceğiz
17 OCAK 2015 CUMARTESİ 08:01
0
2230
0
AA aa

 Sokak hayvanlarına yönelik çevrede duyarlılık oluşturmak için kampanya başlatan Tema Vakfı Bingöl Temsilciliği, sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor.

Geçen hafta, Fotoğrafçılar ve sinema Amatörleri Derneği'nin dâhil olduğu etkinlik, bu hafta Bingöl Belediyesi proje ekibiyle sürdürüldü.

TEMA Vakfı Bingöl Şubesi temsilcisi Cuma Karaarslan, başkanlığında merkez Merzafaki Mezarlığı, Yenimahalle çamlığı, Mirzan Mahallesi Mezarlığı, Düzağaç Şehir Mezarlığı bölgelerini gezen proje ekibi, kuşları yem ile kedi ve köpekleri ise ekmek ve sütle besledi.

Etkinlik kapsamında bilgi veren Karaarslan: “bu konuda duyarlılık oluşturmak için böyle bir kampanya başlattık. Geçen hafta, ilkini düzenlediğimizin etkinliğimize bu haftada devam ettik. Zorlu kış günlerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını, tüm kış boyunca belirli periyotlarda beslemeye devam edeceğiz” dedi.

“MAHALLELİ ETKİLENDİ”

Geçen haftaki etkinliği gören mahalle sakinlerinin duyarlılık gösterdiğini kaydeden Karaarslan: “Bu çevredeki mahallelerde ikamet eden vatandaşlarda bu konuda duyarlılık oluştuğunu fark ettik. Bu bilincin daha fazla yayılması gerekiyor. Bizim ekmekle, sütle, buğdayla başlattığımız bu beslemeye, inşallah insanların kendi yediklerinden katkı sunmalarıyla devam eder” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın