KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Bingöl markalı bal üretmeli

Bingöl’de ilk defa bal satış merkezi ve lokali açıldı. Törenle açılışı yapılan merkezi, çok sayıda siyasi ve bürokrat ziyaret etti. Törende konuşan Vali Taşyapan, sahte bala vurgu yaparak, Bingöl’ün markası olan balın üretilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bingöl markalı bal üretmeli
24 ŞUBAT 2015 SALI 03:33
0
3068
0
AA aa

Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından Yenişehir Mahallesi, İnönü Caddesi Maden Sokak'ta bal satış merkezi ve lokali açıldı.

Dün saat 13.00'da düzenlenen açılış törenine, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Bingöl eski milletvekilleri, Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Can Üzer, sivil toplum örgütleri temsilcileri, siyasiler, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

“ARICILIK BİNGÖL İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Törende konuşan Vali Taşyapan, Arıcılar Birliği'nin Bingöl'de güzel çalışmalar yapmaya çalıştığını ifade ederek: “Arıcılığın Bingöl için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bal, üzerinde hile yapılabilen en önemli madde olduğu için bizim Bingöl'ümüze yakışır, Bingöl'ün markası olan balı üretmemiz lazım. Bingöl Balı dendiği zaman kalitenin hemen akıllara gelmesi lazım böyle olursa bu işten para kazanabiliriz. Yoksa Türkiye'nin her yerinde bal var, her yerden bal bulma imkânı var. Balımız kaliteli olursa herkes marka olarak Bingöl Balı'nı almak zorunda olacaktır. İnşallah Arıcılar Birliğimiz bu konuda çalışmalar yapıyor. Yaptıkları bu satış yeri de buna hizmet edecek. Burasının, Bingöl Balı'nın patentinin alınmasında, markalaşmasında bir adım olduğunu düşünüyorum. Bingöl'ümüze hayırlı uğurlu olsun” dedi. Yapılan konuşmalarından ardından, bal merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın