KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Bingöl tanıtım günleri başlıyor

Ankara BİNYAR ve Bingöl Valiliği işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Bingöl Tanıtım Günleri’ yarın başlıyor. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan organizasyon 24-27 Nisan tarihleri arasında devam edecek. Açılışa çok sayıda üst düzey siyasi ve bürokratın katılması bekleniyor.

Bingöl tanıtım günleri başlıyor
23 NİSAN 2014 ÇARŞAMBA 00:12
0
4889
0
AA aa

Kentte son günlerin gündem maddesi olan ‘tanıtım günleri' için tüm hazırlıklar tamamlandı. İlgili kurumlar tarımsal ve hayvansal ürünler, doğa turizmi, kültürel değerler ve Bingöl'e mal olmuş birçok alanda çeşitli hazırlıklarını tamamladı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) Perşembe günü (yarın) saat 11.00'da başlayacak olan tanıtım günlerine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz başta olmak üzere ilin siyasi ve bürokrasileri, sivil toplum örgütleri ve Ankara'da yaşayan Bingöllüler katılacak. Ayrıca açılış programına üst düzey siyasi ve bürokratların katılması bekleniyor.

“İKİ BAYRAM BİR ARADA”

Tanıtım günlerine ilişkin yazılı basın açıklaması yapan AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş: ““Bu yıl iki bayramı birer gün arayla yaşayacağız. Birisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, birisi de 24 Nisan'da Ankara'da başlayacak Bingöl Bayramı” dedi.

Açıklamasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu yıl 94.'sünün kutlanacağını kaydeden Milletvekili Taş: “23 Nisan Demokrasilerde millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün olamayacağı gerçeğinin tescilidir. Tüm milletimize kutlu olsun” dedi.

‘BİNGÖL'ÜN GÜNEŞİNİ ANKARA'YA TAŞIYORUZ'

Etkinliği ‘Bingöl'ün Güneşini Ankara'ya taşıyoruz' olarak değerlendiren Milletvekili Taş, Bingöl tarihinde ilk defa bu kadar geniş ve kapsamlı bir organizasyon düzenlendiğini söyledi. Milletvekili Taş: “Güneşin en güzel doğduğu toprakların güneşini, havasını, suyunu, kültürünü, güzel ve mert insanlarını Ankara'ya taşıyoruz. Ankara'ya dört gün boyunca bir anlamda Bingöl bayramı yaşatacağız” dedi.

ETKİNLİĞE DAVET

Bingöl İli ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği (Ankara BİNYAR) Başkanı Hüseyin Gazioğlu, tüm Bingöllüleri dev organizasyona katkı sunmaya davet etti. Gazioğlu, Bingöl'ün ilk defa geniş çaplı bir organizasyon ile tanıtılacağına dikkat çekti.

Bingöl Tanıtım günlerinin gerçekleştireceklerine dikkat çeken Gazioğlu, açılış programının 24 Nisan Perşembe günü saat 11.00'de yapılacağını söyledi.
Gazioğlu: “Bingöl'ümüz her yönüyle 4 gün boyunca tanıtılacak. Tabi bu organizasyonun başarılı olabilmesi için tüm Bingöllülerin katkı sunması gerekiyor. Bu nedenle Bingöl'ü 4 gün boyunca Ankara'ya taşıyalım. Bu organizasyona işadamlarından, STK'lara ve siyasilere kadar herkesin katkı sunmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bingöl'ün tanıtımına önem verdiklerini ifade eden Gazioğlu: “ Bingöl'ü, Bingöllüleri tanıtıyor, zor günlerinde yanlarında olmaya çalışıyoruz. Örneğin, Bingöl'den Ankara'ya gelen hasta yakınlarının konaklamada kullanabilecekleri Yenimahalle, Keçiören'de yerlerimiz var. Bu konuda Büyükşehir belediyesi de destek veriyor” ifadelerini kullandı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın