KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Çağrı merkezlerine yeni bina

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl çağrı merkezlerine yer sağlamak amacıyla Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) son derece modern yeni bir çağrı merkezi binası yapılacağını ve binanın 2015 yılı Haziran ayında bitirileceğini söyledi.

Çağrı merkezlerine yeni bina
15 ARALIK 2014 PAZARTESİ 07:59
0
2333
1
AA aa

Yeni binanın 300 kişiyi istihdam edebilecek şekilde tasarlandığını ifade eden Bakan Yılmaz, bina içerisinde müdüriyet, toplantı odası, seminer salonu, insan kaynakları, görüşme odası, mescit, revir, kantin, dinlenme alanı, teknik servisler ve sistem odasının yer alacağını söyledi.

“600 KİŞİ ÇALIŞMA İMKÂNINA KAVUŞTU”

Çağrı Merkezlerinin Anadolu'nun dört bir yanına yaygınlaştığını, bu merkezlerin iyi bir istihdam kapısı olduğunu söyleyen Yılmaz: “Çağrı merkezleri, gençlerimiz için özellikle genç kızlarımız için iyi bir istihdam kapısı. Bingöl'de de iki tane çağrı merkezimiz var. Bu çerçevede, 600 civarında Bingöllü kardeşimiz, genç kızlarımız, genç delikanlılarımız buralarda çalışma imkânına kavuştular” dedi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu gibi bölgelerde kalkınmanın tarım ve hayvancılıkla sağlandığını belirten Bakan Yılmaz, bugünkü dünyada en büyük istihdam kapısının hizmet sektörü olduğunu söyledi. Hizmet sektöründe çağrı merkezlerinin en güzel örneği oluşturduğunu vurgulayan Yılmaz: “Özellikle karasal iklimin görüldüğü bölgelerde, mesafe faktörünün de aşılmasını sağlayan bu çağrı merkezleri genç nüfusa sahip bölgemiz için çok ciddi bir alternatiftir. Bunun bu bölgelerde giderek geliştiğini görüyoruz. Türkiye'de e-devlet uygulamaları yaygınlaştıkça çağrı merkezi pazarı da genişliyor. Gelecekte on binlerce, yüz binlerce insanın bu tür sektörlerde istihdam edileceğine inanıyoruz. Özellikle Bingöl gibi şehirlerde, daha düşük maliyetle, daha yüksek verimle bu hizmetleri sunmak mümkün” diye konuştu.

“YÜZLERCE KİŞİYİ İSTİHDAM EDEBİLECEK”

Çağrı merkezlerini Bingöl'de daha fazla yaygınlaştırmak amacıyla projeler geliştirdiklerini ifade eden Bakan Yılmaz: “Firmaların Bingöl'e gelmesi için fiziki ortamlar hazırlıyoruz. Bingöl Organize Sanayi Bölgemizde yapılacak olan çağrı merkezi binası projesi de bu amaca hizmet edecek. Yapılacak olan çağrı merkezi binası 300 kişiyi istihdam edecek ve bu sayının katlanabileceği kapasiteye sahip olabilecek. Bu da 300 aile demek, nerden baksanız yüzlerce kişiye ekmek demek aş demek” dedi.

ÇAĞRI MERKEZİLERİNE ÇAĞRI

Çağrı merkezi firmalara Bingöl'e yatırım yapmaları hususunda çağrıda bulunan Bakan Yılmaz: “Bingöl, havaalanına, üniversiteye, duble yollara, modern konutlara, donanımlı hastanelere, okullara, doğal güzelliklere sahip, sürekli gelişen, cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen bir ilimiz. Bizler fiziki ortamı hazırlıyoruz, firmalarımıza buradan çağrıda bulunuyoruz. Bingöl'e gelin, bu fırsatı kaçırmayın diyoruz” şeklinde konuştu.

OSB'de yapılacak olan çağrı merkezi binasının hayırlı hizmetlere vesile olmasını dileyen Bakan Yılmaz, projede emeği geçen Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan ve ekibine, katkı sunan Ak Parti Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref Taş ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'ye teşekkür etti. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
nerde fabriklar (@Misafir_18170)
16 Aralık 2014 Salı 10:13
Sayın Bakanımız 2007 den beri Bingöl'ümüzü vekilliğini yapıyor ayrıca devlet erkanlarından .Bingöl için bir daha bulunulmayacak bir nimettir Bakanlık ama dün den bugüne bakıldığında üretim anlamından ellen tutulur bir hizmet görülmüyor yapılan açılışlar genelde çağrı merkezi (3 - 5 gencin oralarda çalışıp vakit geçirecekleri geleceğe dair bir meslek niteliğinde değil ama) market büfe avm açılışı restorant vb. yerlerein açılışına katıldınız bence bunlar bir bakanın katılması gereken hizmet alanı değil FABRİKALAR AÇILSIN. SENİ SEVİYORUZ .....
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın