KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Direnişten şahlanışa!

‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik’ gününde bir araya gelen binlerce Bingöllü, ellerinde Türk bayraklarıyla demokrasi nöbetinde buluştu.

Direnişten şahlanışa!
17 TEMMUZ 2017 PAZARTESİ 02:30
0
1865
0
AA aa

Bingöl Valiliği önünde toplanan vatandaşlar, 300 metrelik dev Türk Bayrağı açarak 15 Temmuz Direniş Meydanı'na kadar yürüdü. Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlik, şehitler için Kur'an-ı Kerim okunmasıyla devam etti. Etkinliğe, Vali Ali Mantı, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Emniyet Müdürü Metin Akay, Jandarma Komutanı Hakan Bayer, Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, 15 Temmuz gazilerinden Onur Astutay, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BU MİLLET HİÇBİR ZAMAN HAİNLERE PRİM VERMEDİ”

Anma etkinliklerinde konuşan Vali Mantı, Bingöllülerin hiçbir zaman terör örgütlerine destek vermediğini söyledi.

Vali Mantı, “Biz Allah'ı, Peygamber'i ve kitabı bir milletiz. Biz hiçbir zaman dünyada zulüm etmedik. Biz her zaman adaletin timsali bir milletiz. Bize zulüm edilse bile zulme zulümle karşılık vermeyiz. Rahmetli Aliya İzzetbegoviç'in dediği gibi ‘Biz hayatımızda hiç köle kullanmadık, köle de olmadık' bu millet asla köle olmayacaktır. Hiçbir şeye köle olmayacaktır. Ne dinsel teröre, nede dini kullanan o hainlere köle olmayacaktır. Bu millet hiçbir zaman hainlere prim vermedi, vermeyecektir. Bu milletin mayası sağlamdır. Mayamız sağlam olduğu müddetçe, bir ve beraber olduğumuz müddetçe, birbirimize kenetlendiğimiz müddetçe, hiçbir virüs hiçbir parazit bünyemize giremeyecek, bizi yok edemeyecektir” diye konuştu.

“UNUTMAYAYIM Kİ, BİR KEZ DAHA İHANETE UĞRAMAYALIM”

Bingöl Belediyesi Başkanı Barakazi ise, anma etkinliklerinin önemine vurgu yaparak, “Bu seniyeyi devriyede istiyoruz ki bir kez daha o yaşadıklarımızı hatırlayalım. Onları tekrar hafızalarda canlı hale getirelim ki, biz kez daha ihanete uğramayalım. Bu hainler, bizim dini, İslami ve milli kavramlarımızın içini boşalttılar. İşte bu hain çetede bizim İslami kavramlarımızı, bizim milli kavramlarımızın çoğunu asıl anlamlarından koparıp başka anlamlara çektiler. Bunu yaparken zihinlerimizi boşalmak istediler, ruhumuzu teslim almak istediler, imanımızı zayıflatmak istediler ve bizi batılı güçlerin, hainlerin birer piyonu haline getirmek istediler. Ama Allah'a şükürler olsun ki, birçok olayda olduğu gibi 15 Temmuz'da da rabbimiz bunu vesile kılarak hepimize tekrar kavramların asıl anlamlarını, asıl anlamamız gerekeni, asıl inancı bir kez daha bize hatırlattı” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü nöbetinin sabah saatlerine sürmesi bekleniyor.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın