KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

En iyi iller arasındayız

Eğitim alanına yapılan fiziki yatırımları değerlendiren Bingöl Valisi Köşger, Bingöl’ün fiziki hizmetler açısından Türkiye’deki en iyi illerden birisi olduğunu söyledi.

En iyi iller arasındayız
02 EKİM 2015 CUMA 02:39
0
2654
0
AA aa

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu'nda düzenlenen 2015-2016 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programına katıldı.

Öğrenciler tarafından çiçekle karşılanan Vali Köşger, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı ile birlikte sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Vali Köşger, fiziki iyileştirmelere dikkat çekti.

“EN İYİ İLLER ARASINDAYIZ”

Bingöl'ün eğitim öğretimde fiziki hizmetler açısından Türkiye'deki en iyi iller arasında olduğuna vurgu yapan Vali Köşger, “Şuan itibariyle 412 okulumuzda 60 Bin 510 öğrenciye eğitim verilmekte. 3 Bin 415 öğretmen arkadaşlarımız maarif kadrosunda yer almakta” dedi.

Bingöl'ün eğitim öğretim normu itibariyle iyi bir durumda olduğunu ifade eden Vali Köşger, “Eksiklikler var onları da ücretli öğretmenlerle dolduracağız. Ancak hem fiziki hem eğitim öğretim kadrosu itibariyle oldukça iyi durumdayız. Bunun önümüzdeki dönemlerde çok iyi başarılar getirmesini bekliyoruz. Eğitim maarif davamızda fiziki olarak, eğitim öğretim kadrosu olarak iyi duruma geldik bundan sonra daha iyisini yakalamak için gayret içerisindeyiz” diye konuştu.

43 okul inşaatının devam ettiğini sözlerine ekleyen Vali Köşger, “Bunlardan 18'ini hazır hale getirdik ve eğitim öğretim başladı bu okullarda. İleriki günlerde peyderpey bunların açılışlarını da yapacağız inşallah” dedi.

Programa, 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Bayer, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ve kamu kurum müdürleri katıldı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın