KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2024 Perşembe
16 °C Çoğunlukla açık

Etrafımızda maşa örgütler var

Vali Mantı: 'İnşallah devletimiz ve milletimiz bu hainlere derslerini verecektir. Önemli olan ülkemizin, milletimizin, bayrağımızın, ezanımızın, toprağımızın, bütünlüğümüzün yanında olabilmek ve her attığımız adıma, icraatlarımıza dikkat edebilmektir

Etrafımızda maşa örgütler var
13 EYLÜL 2017 ÇARŞAMBA 00:32
1
1674
0
AA aa

Bingöl Valisi Ali Mantı, kentte faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile yemekte bir araya geldi. İl Özel İdaresi misafirhanesinde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Cevat Gün, İl Emniyet Müdürü Metin Akay ve kentteki STK'ların temsilcileri katıldı.

Bingöl'e atandığından bu yana ‘Şehir ile iç içe' anlayışını benimsediğini ilk olarak ifade eden Vali Mantı, STK temsilcileri ile tanışma, birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının pekişmesi amacıyla buluştuklarını ifade etti.

Kentteki kamu kurumlarının verdiği hizmetlerde eksikliklerin yaşandığını ifade eden Vali Mantı; “Asıl olan yaptığımız güzel işleri devam ettirebilmek ve eksik olanları da konuşarak, istişare ile doğrulamak ve tamamlamaktır. Benim özellikle istediğim teşekkür edilmesi gereken yerde teşekkür edilmesidir; bunun dışındaki işlerimiz ise vazifemize dairdir. Herkesin kendi görev alanında vazifesini bihakkın ifa etmesi gerekir. Yanlışları usul dairesinde ikaz etmemiz lazım. Sırf laf olsun torba dolsun diye konuşulmamalıdır. Önemli olan birbirimizi anlayabilmektir, hepimizin niyetinin iyi olduğuna inanıyorum, iman ediyorum” dedi.

“HİZMET ETMEK HEM HUKİKİ HEMDE İNSANI GÖREVDİR”

Bürokrasinin en büyük amacının hizmet olduğunu söyleyen Vali Mantı; “Bizlerin amacı görev süremiz içinde bulunduğumuz ilimize hizmet edebilmektir. Bu bizim hem insani hem İslami hem de hukuki görevimizdir. İnşallah ömrümüzün ve görev süremizin çoğunu doğru, iyi ve faydalı işler yaparak geçiririz, niyetimizi budur. Niyetimiz de amelimiz de hayırdan ve iyilikten yanadır. Bingöl'de son derece güzel bir kardeşlik ortamı var zaten. Bu kardeşlik ortamında bir nebze olsun katkımız bulunursa bizim için en büyük mutluluk olacaktır. İnsan nisyan ile maluldür, hata da yapabiliriz, yanlış da yapabiliriz zaman zaman birbirimizi üzeriz de, birbirimizi severiz de. Yanlışlarda ısrar etmemek lazım. Küçük yerlerin kısır ilişkileri üzerinden birbirimize ve güzel Bingöl'ümüze zarar vermemeliyiz. Kamu kurum ve kuruluşları sizler, bizler ve içinde bulunduğumuz toplum için hizmet üretmektedir. Daha kaliteli hizmet için karşılıklı destek olmalıyız. Ama bunun yanında STK'lar olarak bir yerde bir yanlış varsa birlikte buna ‘yanlış' diyebilmeliyiz. Birlikte hareket ederek toplumun ulaşılmamış kılcallarına kadar ulaşmak ve devletin imkânlarını sunmak durumundayız. Burada size de bize de görev düşüyor. Bazı işleri birlik ve beraberlik içinde yaparsak bir mana ifade eder; aksi takdirde hizmette bir bütünlük oluşmaz dolayısıyla hizmet verimli olmaz” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZ BU HAİNLERE DERSLERİNİ VERECEKTİR”

Vatandaşlara yapılmayan vaatlerin verilmesine karşı olduğunun altını çizen Vali Mantı; “Yapabileceklerimizi yapmalı ve yapamayacaklarımız için de muhterem vatandaşlarımızda karşılıksız beklentiler yaratmamalıyız. Hukukun bize verdiği yetki çerçevesinde gücümüz nispetinde yapılması gereken muhakkak yaparız. Ondan kimsenin endişesi olmasın. Ben bir kez daha davetimize icabetiniz için teşekkür ediyorum. Bingöl'ümüz için birlikte yapacağımız işler ve hizmetler için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Hamdolsun memurlarımız, jandarmamız, emniyetimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız gece gündüz demeden çalışıyor. Her personelimiz görevini doğru yapmanın bilinci ve kaygısı içindedir. Hepinize teşekkür ediyorum. Tek başına eleştiri hiçbirimize fayda sağlamaz. Net olmak, iş üretmek lazımdır. Netlik doğruyu bulma sanatıdır. Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Emperyalist ilişkilerin maşaları huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar. Etrafımızda kime hizmet ettiğini dahi bilmeyen maşa örgütler, yapılar var. İnşallah devletimiz ve milletimiz bu hainlere derslerini verecektir. Önemli olan ülkemizin, milletimizin, bayrağımızın, ezanımızın, toprağımızın, bütünlüğümüzün yanında olabilmek ve her attığımız adıma, icraatlarımıza dikkat edebilmektir” diye konuştu.

Program, karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın