KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Eylem hazırlığındaki 9 kişi suçüstü yakalandı

Yenimahalle-Mirzan Çamlık alanında operasyon düzenleyen polis, 40 adet hazırlanan, çok sayıda da hazırlanmakta olan Molotof ile el yapımı bomba ve tabanca ele geçirdi. Operasyonda suçüstü yakalanan 9 kişi, adli makamlara sevk edildi.

Eylem hazırlığındaki 9 kişi suçüstü yakalandı
28 TEMMUZ 2015 SALI 23:15
0
3472
2
AA aa

Önceki gün akşam saatlerinde Bingöl merkez Yeni Mahalle mevkiinde yaşanan polis hareketliliğiyle ilgili detayları açıklayan Bingöl Valiliği, yazılı açıklama yaparak eylem hazırlığında olan bir grubun yakalandığını bildirdi.

Bingöl Valiliği, terörle mücadele faaliyetleri kapsamında Bingöl merkezde eylem hazırlığında bulunan 9 kişinin suçüstü yakalandığını bildirdi. Gözaltına alınan şahısların adli makamlara sevk edildiği belirtilirken, eylemde kullanılmak üzere ele geçirilen Molotof, patlayıcı madde ve silaha el konulduğu kaydedildi.

Valilik açıklamasında şu bilgi ve ifadelere yer verildi; “Güvenlik kuvvetlerimizin 28.07.2015 günü yaptığı çalışmalar neticesinde ilimiz Merkez Mirzan Mahallesi Çamlık alanı mevkiinde bir grup terör örgütü mensubunun akşam saatlerinde şehrin değişik noktalarında eylem yapmak üzere hazırlık yaptıkları şeklinde bilgilerin alınması üzerine düzenlenen operasyonda; Molotof hazırladıkları sırada suçüstü (9) şahıs yakalanmış, ayrıca olay yerinde yakalanan şahısların eylemlerde kullanmak üzere, 4 adet el yapımı parça tesirli Bomba, 4 adet Torpil, 40 adet hazırlanmış Molotof, 2 adet havai fişek rampası, 11 adet boş şişe, 1,5 Litre pet şişe içerisinde Benzin,1 adet tabanca çok sayıda eldiven ve Molotof yapımında kullanılan malzeme ele geçirilmiştir. Ayrıca terör örgütü faaliyetlerinden dolayı aranan 1 şahıs yakalanmıştır. Gözaltına alınan şahıslar yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecektir. Kamu düzeninin sağlanması, vatandaşımızın huzur, güvenini sağlamaya yönelik çalışmalarımız aralıksız ve tavizsiz devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ali AY (@Misafir_19100)
30 Temmuz 2015 Perşembe 08:42
Siz terörle mücedalede samimi iseniz bingölde tüm kurum amirleri ve bir çok personeli örgüt üyesi gibi çalışmak ve örgütlenmektedir.Siz bunalrın bertaraf olmaları için elinizi kolunuzu taş dibine bi koyun geri çorap söküyü gibi söküşür gelir AKP nin atamaış olduğu idarececilwerin alayı PKKlidir
hain hain (@Misafir_19095)
29 Temmuz 2015 Çarşamba 02:38
aynısını işid yapınca terörist siz yapınca ses seda yok protesto yok.. ulan hainler yıllardır canlı bombalarla suçsuz vatandaşları öldüren kim sesiniz niye o zaman niye şimdi çıkmıyor?
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın