KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Hedef; bingöl'e 3. ligi armağan etmek

Bingöl Gençlikspor’u Play Out maçında 2-0 mağlup ederek, Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde (BAL) bir kez daha Bingöl’ü temsil edecek olan 12 Bingölspor, lige iddialı hazırlanıyor. Kulüp Başkanı Guleyan; “Pes Etmek yok, daha iddialı geliyoruz. Hedef; Bingöl’e 3. Ligi armağan etmektir”

Hedef; bingöl`e 3. ligi armağan etmek
22 NİSAN 2015 ÇARŞAMBA 23:56
0
1797
1
AA aa

 Geçtiğimiz sezon BAL'da oynadığı 21 karşılaşmada 17 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayarak final maçında Cizrespor ile berabere kalıp, 3. Lig kapısından dönen 12Bingölspor, Eylül ayında başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig hazırlıklarına başladı.

Hazırlıklar hakkında yazılı basın açıklaması yapan 12 Bingölspor Kulüp Başkanı Şehmus Guleyan, “Geçtiğimiz sezon son maçta Cizre karşısında galip gelemediğimiz için 3. Lige çıkamadık. Bu yüzden tüm Bingölspor taraftarı ve Bingöl halkından özür diliyorum. Bu dönem her şey bambaşka olacak. İşi daha sıkı tutacağız. Maçlarımızı kayıpsız atlattığımız takdirde ilk yarı şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj sağlamış olacağız. Bu yüzden işimizi daha ciddiye alacağız” dedi.

“Bingölspor taraftarının hasret kaldığı 3.lig, artık çok uzaklarda değil” diyen Başkan Guleyan, şunları söyledi: “Bingöl şehrine 3. Lig heyecanını yaşatacağıma söz veriyorum. Bu şehir terörle değil, bu şehir spor ile anılacak. O sporlu günler gelecek ve hasret bitecek. 7'den 77'ye herkesin spor konuşacağı günlerin temellerini 3. Lige yükselme ile atacağız. O zaman artık çocuk ve genç yaştaki kardeşlerimiz için futbol okulu açıp onları Bingölspor'a kazandıracağız. Tribünlerde dede ile torunun birlikte maç izleyeceği günler gelecek.”

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'nin sezon boyunca 12 Bingölspor'a maddi ve manevi yardımda bulunduğunu belirten Başkan Guleyan, “Geçtiğimiz sezon boyunca bizleri yalnız bırakmayan ve maddi manevi desteklerinden ötürü sayın bakanımız ve belediye başkanımıza; şahsım, yönetimim ve taraftarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ahmet karaarslan (@Misafir_18777)
23 Nisan 2015 Perşembe 13:09
Sayın guleyan
vekilimiz idris baluken in yaptıklarını pas geçerek bingöl un spor ile butunlesmesını engelleyıcı bır tavrın bılınclı temsılcılıgını yaptıgınızı dusunmuyorum
sayın baluken ı madden destek veremedıgı ıcın unuttugunuzu dusunuyorum
Bu konuda sızden yenı bır acıklama beklıyoruz.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın