KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Hemşehrimiz o ses türkiye damga vurdu

TV8 ekranlarında yayımlanan “O Ses Türkiye” isimli programa katılan hemşehrimiz Şiyar Eren Kürüm, Mazhar Alanson’un “Bu ne biçim hikâye böyle” eserini seslendirdi. Jüri üyelerinden tam ot alan Kürüm, izleyiciden de büyük beğeni topladı.

Hemşehrimiz o ses türkiye damga vurdu
24 ARALIK 2014 ÇARŞAMBA 22:06
0
6309
1
AA aa

 1992 yılı Bingöl doğumlu Şiyar Eren Kürüm, Türkiye'nin en çok reyting alan “O Ses Türkiye” programına katıldı.

Mersinde çeşitli mekânlarda solist olarak sahne alan Kürüm, programda Mazhar Alanson'un “Bu ne biçim hikâye böyle” eserini seslendirdi. Programın 4 jüri üyesinden tam not alan Kürüm, izleyenlerin de büyük beğenisini kazandı.

İlk düelloda rakibini eleyerek yoluna devam eden Kürüm, ilerleyen günlerde birçok bestesi ve beğenilen sesi ile kendisinden sıkça söz ettirecek yetenek olarak görülüyor.

ŞİYAR EREN KÜRÜM KİMDİR?

1992 yılı Bingöl doğumlu olup 1993 yılından bu yana Mersin'de yaşamaktadır. Kürümoğlu ailesinden Selahattin Kürüm'ün ve Aydoğdu'lardan Kadriye Kürüm'ün torunudur. Babası Cavit kürüm Bingöl'de birçok kişinin öğretmeni ve gerek spor gerekse kültürel açıdan Bingöl'e katkıları olmuş bir kişidir. Annesi Sevgi Kürüm Aybek'lerden hacı Halil Began'ın kızıdır.

Şiyar Eren Kürüm çocukluğundan beri yetenekli olup, sanatın ve müziğin içinde büyümüştür. Abisi Selahattin Kürüm müzik öğretmeni, ablası Serap Tokaslan ise Mersin Devlet opera ve balesinde sahne kostümcüsüdür.

Şiyar Eren kürüm 2010 yılında Mersin Üniversitesi Devlet Konservatuarı opera-şan bölüme hak kazanan iki öğrenciden birisi olmuştur. Halen şan derslerine öğretim görevlisi Gülşah Uygur, sahne derslerine rejisör Zaal Agladze ile devam etmektedir. Ayrıca 2012 yılında ünlü İtalyan tenor Vincenzo La Scola'nın Masterclass'ına da katılmıştır.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Volkan AYBEK (@Misafir_18224)
25 Aralık 2014 Perşembe 08:51
tebrikler kuzen ALLAH yolunu açık etsin :)
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın