KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Hizmet açısından yepyeni bir dönem olacak

AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları Yusuf Coşkun Solhan’da, Enver Fehmioğlu ise Genç’te esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflardan sorunları ve talepleri dinleyen Coşkun ve Fehmioğlu, yeni dönemin hizmet açısından yepyeni bir sayfa olacağını vurguladılar.

Hizmet açısından yepyeni bir dönem olacak
08 EKİM 2015 PERŞEMBE 22:24
0
3000
0
AA aa

 1 Kasım 2015 genel seçimleri için çalışmalarını hızlandıran Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili adayları, il, ilçe ve belde merkezilerinde ziyaretlerini yoğunlaştırdılar. Seçim çalışmaları kapsamında adaylardan Yusuf Coşkun Bingöl ve Solhan İlçesi'nde, Enver Fehmioğlu ise Genç İlçesi'nde çeşitli temaslarda bulundu. Halkın ilgi gösterdiği adaylar, çeşitli değerlendirmelerde bulundular.

“İSTİHDAM AĞIRLIKLI ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”

Sabah saatlerinde Bingöl Barosu'nu ziyaret edip meslektaşlarıyla bir araya gelen Yusuf Coşkun, destek istediği ziyaretinde güncel konular üzerine de değerlendirmelerini paylaştı.

Daha sonra Solhan İlçesi'nde, sonrasında da Arakonak Beldesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Coşkun, vatandaşlarla da bir araya geldi. Sorunları ve talepleri dinleyen Coşkun, halkın teveccühünün yoğun olmasının memnuniyet verici olduğunu, bu nedenle AK Parti'nin Bingöl'de 3-0 yapacağına inandığını vurguladı.

Yeni dönemde Bingöl'ün her zamankinden daha fazla hizmet alacağını kaydeden Coşkun; “İyi anlaşan ve koordineli çalışan üç adayız. Sorunlarımızı da, çözüm yollarını da biliyoruz. İstihdam ağırlıklı çalışmalar öne çıkacak inşallah. Yine şehrimizin hayata geçirilmesi beklenen projeleri de inşallah yeni dönemde tamamlanarak halkımızın hizmetine girecektir” dedi.

AK Parti'ye dönük algı operasyonlarına da değinen Coşkun; “Halkımızın bu algı operasyonlarının farkında olduğunu görebiliyoruz. Huzurun da, hizmetin de, ülkemizin geleceğinin de teminatı hiç şüphesiz AK Parti'dir. Halkımızın sandık başında geleceği düşünerek oy kullanacağına, bu husustaki tercihlerinin de AK Parti olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

FEHMİOĞLU: “İDEOLOJİLERİN ÜLKEMİZE FAYDASI YOK”

AK Parti adaylarından Enver Fehmioğlu ise, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven'le birlikte seçim bölgesi olan Genç İlçesi'nde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Hizmet için, daha kalkınmış bir Türkiye ve Bingöl için AK Parti'nin sandıktan tek başına iktidar olarak çıkacağına inandığını ifade eden Fehmioğlu, halktan bu konuda destek beklediklerini söyledi.

Türkiye'nin karmaşık bir yapıya çekilmek için birçok gücün işbirliği içinde olduğuna dikkat çeken Fehmioğlu: “Yaşadığımız bu olumsuz gelişmeler şunu gösteriyor ki, ülkemizin geleceğini karartmak isteyen, önünü kesmek isteyen direnişlerin Türkiye'ye karşı kışkırtmaları var. Bu seçimler bizim için çok önemli. Karşımızdaki partiler hep ideoloji partileri. İdeoloji partilerin ülkemize bir fayda getirmediklerini Cumhuriyet tarihinden beri görüyoruz. AK Parti iktidarı ile birlikte demokrasi standartlarında çok gelişmeler yaşandı. Biz demokratız diyen Avrupa ülkelerinden çok daha fazla demokrat bir ülkeyiz. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti lehine koyacağımız irade tüm Ortadoğu Müslümanlarını sevindirecek bir hadise olur. Gerçekten şuanda mazlum Müslüman kardeşlerimizin gözü Türkiye'de ve 1 Kasım seçimlerinde. Biz Türkiye'nin istikrarı sürsün istiyorsak, mazlum Müslümanların rahat etmelerini istiyorsak irademizi AK Parti'den yana kullanmalıyız. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti hükümeti zayıf düştü görüntüsü çıktı ve herkes bu zayıf yönlerimizi aleyhimize kullanmaya başladı. Ama inanıyorum ki biz çok güçlü bir şekilde döneceğiz ve 1 Kasım'da sandıklardan çok güçlü bir şekilde çıkacağız inşallah. Kararı verecekte, iradeyi ortaya koyacakta olan aziz milletimizdir. Bizler milletimizin iradesinin üstünde Allah'tan başka hiçbir güç tanımıyoruz. Seçimlerin, ülkemizin aydınlık günlere kavuşması adına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti adayları olarak iyi bir uyum içerisinde olduklarını ve yeni dönemde hizmet odaklı çalışmaların ağırlıkta olacağını da vurgulayan Fehmioğlu; “Bunun için elimizin güçlü olması lazım. Bu konuda halkımızın hassasiyetine ve duyarlılığına inancımız tamdır. İnşallah yeni dönem hizmet açısından yepyeni bir sayfa olacak” ifadelerini kullandı.



YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın