KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Irfan fırat daire başkanı oldu

Sağlık Bakanlığı’ndaki üst düzey bürokrat atamalarına bir yenisi daha eklendi. Hemşehrimiz İrfan Fırat, itibariyle Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda Daire Başkanı olarak atandı.

Irfan fırat daire başkanı oldu
16 AĞUSTOS 2016 SALI 23:40
0
5930
1
AA aa

Türkiye'nin iz bırakan Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'ın yakın geçmişte yeniden Sağlık Bakanı olarak kabinede yer almasının ardından oluşturulan ekipte Bingöllüler önemli görevler üstlenmeye devam ediyor. Geçen yıl görevden alınan Bingöllüler, yeniden eski görevlerine dönerken, bazı isimler de bir üst makamlara atanıyor.

Hemşehrilerimiz Zeki Korkutata'nın Halk Sağlığı Kurum Başkan Yardımcılığı'na, Remzi Buzgan ve Endam Aksu'nun da Daire başkanlığı görevlerine atanmasının ardından dün de Ankara İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görevini yürüten hemşehrimiz İrfan Fırat, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda Daire Başkanı olarak atandı. Fırat'ın, bugün itibariyle yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

İRFAN FIRAT KİMDİR?

1974 Bingöl Merkez Yenibaşlar köyü nüfusuna kayıtlı İrfan Fırat, İlk ve ortaöğrenimini Bingöl'de, yükseköğrenimini ise İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat bölümünde tamamladı. Yüksek Lisansını ise Atılım Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Yöneticiliği alanında yaptı. 1994-1997 yılları arasında Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı birimlerde çalıştı. 1997-2005 yılları arasında da yükseköğrenimi dolayısıyla gittiği Malatya'da İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görev yaptı. 2005 yılında Sağlık Bakanlığında göreve başlayarak, sırasıyla Strateji Geliştirme Başkanlığında Döner Sermayeli işletmeler Daire Başkanlığı, 2009 yılında Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Şube Müdür vekili görevlerinde bulundu. 2010-2013 yılları arasında Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Doktor Atama Şube Müdürü olarak çalıştı. 2013-2016 arasında Ankara İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta iken dün itibariyle Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumunda Daire Başkanı olarak göreve başladı.

 İrfan,  evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ARİF DARAHENİ (@Misafir_19862)
18 Ağustos 2016 Perşembe 09:16
Evet Turan BUZGANI tebrik ediyorum.kalkınma bakanlığında yıllarca bakanlık yaptık orada kaç tane bırakın daire başkanını memurumuz var acaba.bakan gitti bürokratlarımız yerlerine geri döndüler.ne bingöle bi yatrım yaptın ne bürokrat çıkardın hep kendinize rakip çıkar diye korktunuz.küçük olsun bizim olsun gelişmesin biz sefamızı sürelim mantığı memleket kimin umurunda.artık bu eski sima siyasetçilerin tedavülden kalkması gerek yeni sinerji taze kana yeni heyana ihtiyaç var.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın