KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Mart 2024 Cuma
4 °C Kısmen güneşli

Kılıçdaroğlu ülkeyi kaosa sürüklüyor

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Ankara’dan İstanbul’a ‘adalet’ sloganı altında yürüyüş başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki geldi.

Kılıçdaroğlu ülkeyi kaosa sürüklüyor
19 HAZİRAN 2017 PAZARTESİ 05:19
0
1453
0
AA aa

CHP liderinin bu tutumunun ülkeyi kaose sürüklemeyi amaçladığını belirten Ziya Sözen, " ​​​​​​FETÖ üyeliği ile tutuklanan Milletvekilleri için vatandaşı sokağa çağırıp Ankara'dan İstanbul'a yürüyüşe geçen CHP ve CHP lideri Kılıçdaroğlu bu tutumuyla ülkeyi kaosa sürüklemeyi amaçlamaktadır. Amacı asla Adaleti sağlamak ve adalet aramak değildir. CHP son zamanlardaki tutumuyla Terör sevicilerini ve teröristleri savunmayı ilke edinmiştir. Nerde bir illegalite varsa Kılıçdaroğlu ve saz ekibi ordalar." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bu yürüyüşünün samimi olmadığını savunan Ziya Sözen, " Madem Kılıçdaroğlu bu tutumunda samimi ise neden bugüne kadar Şehitlerimiz için, Gazilerimiz için sokağa çıkıp yürümedi? Neden hiçbir gün yuvarlak cümleler kullanmanın ötesinde PKK'yı kınamadı? PKK'lılar, DHKP-C'liler, TİKKO'cular, FETÖ'cüler, hatta bütün marjinal Terör gurupları için sokağa dökülen CHP'li vekiller ve onların Genel Başkanları bir gün olsun Şehitlerimiz için, Gazilerimiz için sokağa çıkıp eylem yaptılar mı? Yeter artık bu Terör dursun dediler mi? PKK'nın arka bahçesi konumunda olan HDP'ye bir söz söyleye bildiler mi? Terör örgütü üyeliği kesinleşen HDP Genel Başkanına ve üyelerine sürekli kahramanlık edasıyla mehdiyeler dizdiler. " diye konuştu.

Sözen, “Soruyorum size Ey Kılıçdaroğlu; adalet adalet deyip bağırıyorsun. 6-7 Ekim olaylarında PKK'lılar tarafından bir binanın üçüncü katından aşağı atılan çocuk yaştaki Yasin Börü ve arkadaşları için neden sokağa dökülüp adalet istemedin? Duruşmaları Ankara'da yapılmasına rağmen neden hiçbir gün duruşmalarına katılmadınız? 241 vatandaşımız FETÖ tarafından Şehit edildi. Neden hiçbir gün Sincan cezaevindeki duruşmalara gelmediniz? Bu Şehitlerimizin ailelerine destek vermediniz? Sincan'da adalet nöbeti tutmadınız? 35 yıldır bu ülkede on binlerce askerimiz, polisimiz, korucumuz ve sivil vatandaşımız PKK tarafından şehit edildi. Niye hiçbir gün kılınızı kıpırdatmadınız? Üstelik bu Teröristlere hep sahip çıktınız. Neden Sürekli haddinizi ve maksadınızı aşarak 15 Temmuz kontrollü darbe diyerek Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi incitiyorsunuz? Kim kimi kontrol ediyor neden çıkıp anlatmıyorsunuz? Siz FETÖ'cülere sahip çıktığınıza göre, FETÖ'cü Teröristler için sokağa çıktığınıza göre sizi kim veya kimler kontrol ediyor? Talimatı kim veya kimlerden alıyorsunuz?  Ey Kılıçdaroğlu siz bu tutumunuzla bağımsızlığınızı ve özgürlüğünüzü kaybetmişsiniz. Bu tutumunuzla kontrollü CHP olmuşsunuz. Siz bu tutumunuzla ne halkın partisi ne de Cumhuriyetin partisi olamazsınız. FETÖ'cülere sahip çıkarak Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize ihanet ettiniz. Bu Teröristlere sahip çıktığınız için Bunun hesabını elbette yargının önünde vereceksiniz. Yargı size ceza vermese de sizler Şehit Ailelerimiz, Gazilerimiz başta olmak üzere halkımızın vicdanında ömür boyu mahkûm oldunuz. İnsanları daha fazla kışkırtmadan, ayrıştırmadan bir siyasi partinin olması gereken yere meclise dönün. Ne arayacaksanız ne yapacaksanız orda yapın” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.03.2024
23:45
Bingöl sandık başına gidiyor!
Bingöl sandık başına gidiyor!
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bingöl'de de halk, 31 Mart 2024 Pazar günü merkez ve 7 ilçe ile 3 belde belediyesinin başkanı, belediye meclis üyeleri ile il genel meclis üyeleri ve muhtarların belirlenmesi için sandık başına gidilecek. Kim, nasıl oy kullanacak, neler yasak olacak? İşte Bingöl seçimine dair tüm detaylar….
28.03.2024
23:40
Çapak:
Çapak: 'Üniversitemiz kendi emsalleri arasında bir numara'
'Gelişimde Lider Üniversite' sloganıyla hareket ettiklerini belirten Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, 'Bütün olarak bakıldığında üniversitenin geldiği nokta, kendi emsalleri arasında bir numara. Hem fiziki olarak hem de nitelik olarak, nicelik olarak bu böyle. Fiziki anlamda 110 hektar iken, halihazırda 324 hektara çıkarıldı. Türkiye'de bal alanında ilk Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Belgesi alan bal bizimki olacak' dedi.
28.03.2024
23:36
MEB açıkladı! 1 Nisan`da okullar tatil olacak
MEB açıkladı! 1 Nisan'da okullar tatil olacak
Türkiye 31 Mart günü sandığa gitmeye hazırlanırken yapılacak seçimlerin ertesi günü, eğitime 1 gün ara verilmesine ve öğretmenlerin idari izinli sayılmasına karar verildi.
28.03.2024
11:30
Bingöl`de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
27.03.2024
23:07
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda, ortaöğretim mezunu toplam 30 destek, güvenlik ve büro personelleri alınacağı belirtildi. Aranan şartlar ve başvuru tarihleri şöyle;
27.03.2024
23:05
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Ramazan ayı vesilesiyle topladıkları nakdi ve ayni yardımları maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine dağıttılar. Okul Müdürü Arslan; 'Ailelerimizin yanında olmak, bu mübarek ayda dualarına mazhar olmak tek gayemizdi. Tabi bu uygulamamız örnek olursa, bundan da mutluluk duyarız.'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın