KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Köprüler için teşekkür etti

Bingöl ülkü ocakları başkanı mehmet bayram, çapakçur viyadüğü ve abdullah bazencir köprüsü'nün kısa sürede tamamlandığını anımsatarak hem firma yetkililerine hem de çalışanlara teşekkür etti.

Köprüler için teşekkür etti
08 ARALIK 2017 CUMA 00:02
0
3289
0
AA aa

Bingöl'de kısa sürede içinde tamamlanan Çapakçur Viyadüğü ve Abdullah Bazencir Köprüsü için bir teşekkür de Ülkü Ocakları'ndan geldi.

Bingöl Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Bayram, Çapakçur köprüsünün trafik çilesini en aza indirdiğini belirterek; “547 metre uzunluğunda ve her bir açıklığı 36,5 metre olan hazır kirişli Çapakçur Viyadüğü'nün yüklenici firması Ziver İnşaat Taahhüt Maden Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Şirketi, değerli Bingöl halkımızın çekilmez olan trafik sorununa merhem olmuş ve bu meşakkatli görevi normalden daha kısa bir sürede bitirerek halkın hizmetine açmıştır. Abdullah Bazancir Köprüsü ve Yaya Geçidi'nin yapımını üstlenen Özateş Group Firması da aynı başarıyı gerçekleştirip, planlanandan daha önce köprüyü tamamlayarak şehrimize ikinci bir geçiş güzergâhı kazandırmıştır” dedi.

“DİĞER HİZMETLER AKSADI”

Hastane gibi birkaç yatırım hizmete açılmasında gecikme olduğunu anımsatan Bayram; “İlimizde maalesef ki ihaleyi üstlenen firmalar, ihaleyi sonlandırmakta her zaman güçlük çekmiştir. Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yapımın tamamlanmaması, Bingöl Devlet Hastanesi'nin 7 yılda yapımının tamamlanması ve Kültür Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşümün belirsizliğini koruması yüklenici firmaların işlerini aksattığının ve sorumluların görevlerini yerine getirmediğinin açıkça göstergesidir. İşte bu şartlarda yapımı zor inşa işlerini üstlenmekten geri durmayan bu kıymetli iki firmamız, Bingöl halkımıza hizmet etmekle kalmamış; verilen görevi en kısa sürede ve en iyi seviyede yerine getirmiştir. Bingöl Ülkü Ocakları İl Başkanlığı olarak, bu iki güzide firmamıza; yönetim kurulundan çalışan personel ve işçilerine kadar teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
22.04.2024
15:24
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Emeklilere yönelik 9 maddede destek programı
Hükümet, emeklilere hane halkı gelirine ve yaşanılan bölgeye göre değişen destek formülleri üzerinde çalışıyor. Yakında kamuoyuna açıklanması beklenen 9 maddede emekli düzenlemesinde detaylar belli oldu.
22.04.2024
14:50
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Doğa harikası yüzen adaları görenler görmeyenlere tavsiye ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde bulunan doğa harikası yüzen adalar, baharla birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Trabzon'dan aileleri ile bölgeye gelen vatandaşlar, 'Herkesin burayı görmesini de tavsiye ederiz' dediler.
22.04.2024
14:49
Bingöl`de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl'de yüzde 75 hibeli sebze fidesi dağıtılacak
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yüzde 75 hibe ile domates, biber ve patlıcan fidesi temin ederek çiftçilere dağıtacak. Başvurular başladı.
22.04.2024
14:47
Katil İsrail`in `Gazze` vahşetine tepki yürüyüşü
Katil İsrail'in 'Gazze' vahşetine tepki yürüyüşü
Bingöl İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından Gazze'de yaşanan vahşeti kınamak için yürüyüş ve basın açıklaması düzenledi. Açıklamada; 'Gazze'de katliam var ama aynı zamanda izzetli bir direniş var. Umudumuzu kaybetmeyeceğiz' vurgusu yapıldı!
22.04.2024
14:46
Bingöl`de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl'de otomobilin çarptığı inek telef oldu
Bingöl-Muş Karayolu'nda otomobilin çarptığı inek telef oldu.
22.04.2024
14:43
Bingöl`de ayılar karla kaplı tepede görüntülendi
Bingöl'de ayılar karla kaplı tepede görüntülendi
Bingöl'ün Yayladere ilçesinde 3 ayı, karla kaplı tepede görüntülendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın