KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Mecliste olmasını hazmedemedi!

HDP’den Şanlıurfa milletvekili seçilen Abdullah Öcalan’ın yeğeni Dilek Öcalan’ın mecliste olmasına sitem eden Sözen: “Bir şehit çocuğu olarak asla hazmetmiyorum ve asla hazmetmeyeceğim. PKK terör örgütünün meclise girişi böylelikle tescillenmiştir. Dilek Öcalan’ın mecliste bulunması aslında bebek katili Abdullah Öcalan’a meclisin yolunun açmasının ilk adımıdır” dedi.

Mecliste olmasını hazmedemedi!
25 HAZİRAN 2015 PERŞEMBE 23:54
0
2657
1
AA aa

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, genel seçimler ve sonrasındaki gelişmelere yönelik yazılı basın açıklaması yaptı.

Türkiye, koalisyon ve erken seçim gibi önemli konulara kitlenirken, 7 Haziran'da yapılan seçimleri değerlendiren Sözen, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde halkın tehdit edildiğini savunarak: “Halkımız özgür iradesini sandığa yansıtmamıştır. Bu bölgelerdeki seçim sonuçları HDP'nin başarısı olarak görülmemeli, yapılan yanlış uygulamaların sonucu olarak görülmelidir” dedi.

“SİYASİ ŞOV YAPIYORLAR”

HDP'li vekillerin TBMM'deki yemin töreninde siyasi şov yaptığını belirten Sözen, şunları söyledi: “Geldiğimiz noktada yapılan bu yanlış uygulamalar sonucu dün meclisteki yemin törenini izlerken bir şehit çocuğu olarak kahır oldum. Kurtuluş savaşında binlerce şehidin can vererek kurmuş olduğu TBMM salonlarında yıllarca bu ülkeye kurşun sıkma gafletinde bulunan örgüt mensuplarının siyasi şov alanına dönüşmüştür. 30 bin insanın ölümünden sorumlu olan bebek katili Öcalan'ın yeğeni şanlı meclisimize milletvekili olarak girmiştir. Bununla yetinmeyip mecliste kâtiplik yapmıştır. Öcalan gibi yıllarca dağ kadrosunda bulunmuş kişilerin milletvekili olarak bu şanlı meclise girmesini bir şehit çocuğu olarak asla hazmetmiyorum ve asla hazmetmeyeceğim. PKK terör örgütünün meclise girişi böylelikle tescillenmiştir. Dilek Öcalan'ın mecliste bulunması aslında bebek katili Abdullah Öcalan'a meclisin yolunun açmasının ilk adımıdır.”

‘ADAYLIK VERİLMEDİ' SİTEMİ

“Bugüne kadar onlarca Şehit ailemiz onlarca korucumuz Milletvekili adayı olmak için siyasi partilere başvuru yaptı” diyen Sözen, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Geçen dönem Diyarbakır Milletvekili Oya ERONAT dışında hiçbir şehit ailemize hiçbir gazimize hiçbir köy korucumuza yer verilmedi. Âmâ görüyoruz ki bütün siyasi partilerde her meslekten her kesimden kişilere yer verildi. Bu da gösteriyor ki bu ülke için bedel ödememin hiçbir kıymeti yokmuş. Birileri saltanat sürsün diye bizim ölmemiz gerekiyormuş. Mecliste teröristlerin kol gezdiğini gören şehitlerimiz bizlere nasıl haklarını helal ederler? Bu ülke şehit ailelerine gazilerine değer vermediğini bir kez daha göstermiştir. 80 milyonluk Türkiye de hiçbir Şehit Ailemiz hiçbir Gazimiz mecliste olmayı hak etmiyor mu? Bizim bebek katili Öcalan'ın yeğeni kadar değerimiz yok mu? Teröristlerin meclise girmesine vesile olanları, girmesine seyirci kalanları bir kez daha şiddetle kınıyorum.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ali veli (@Misafir_19014)
26 Haziran 2015 Cuma 00:50
Hazım sorunun varsa dahiliye doktoruna git :) Kim kime baskı yapmış. Tek bir ıspat var mı? Hem sen kim oluyorsun da böyle cüretkar basın açıklamaları yapıyorsun ve sağa sola sallıyorsun. Ne vasfın var senin? Topu topu bir dernek başkanısın. Haddini bil de konuş. Gazetecilerimiz de bunlara pirim veriyor ya...
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın