KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

‘ORTAK ALAN’ ÇAĞRISI

MHP Bingöl İl Teşkilat; “Herhangi bir siyasi partinin önünde değil, Hükümet Konağı veya Saat Kulesi önünde ortak bir platformda ortak bir basın açıklamasının yapılmasına yanayız. Ülkemiz halkına karşı girişilen bir darbeden bahsediyoruz. Onun için birlikte hareket etme mecburiyeti meydana gelmiştir” açıklamasında bulundu.

 ‘ORTAK ALAN’ ÇAĞRISI
28 TEMMUZ 2016 PERŞEMBE 23:44
0
1721
0
AA aa

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bingöl İl Başkanı Nizamettin Alas ve MHP Bingöl Merkez İlçe Başkanı Yusuf Akça, 15 Temmuz darbe girişimine yönelik ortak basın açıklaması yaptı.

Darbe girişiminin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Sergilemiş olduğu tutumun taktire şayan olduğu ifade edilen açıklamada, “Önce, ülkem ve milletim sonra partim diyerek her nereden kimden gelirse gelensin ülkemizi yönelik yapılan tüm müdahaleler karşısında Elif gibi dik duruş sağlayarak devletin ve milletin yanında yer aldığı bir kez daha ortaya koymuştur” denildi.

Açıklamada, “Türk silahlı kuvvetleri içerisinde cüzü bir grup bu harekete katılmış bundan ötürü tüm Silahlı kuvvetlerimizi Töhmet altında bırakılmasına gönlümüz razı değildir. Silahlı kuvvetlerimiz Milletimizin Gözbebeğidir. Bu derbi olayı karşısında Tüm vatandaşlarımız en sert bir şekilde tepkisini göstermiştir.  Bunu birileri kendilerine mal etmeye çalışmakta olduğunu müşahede etmekteyiz. Ülke meselesi siyasi parti ve kişiler üzerindedir” ifadelerine yer verildi.

Bingöl Belediyesi'nin eleştirildiği açıklamada, “Ülke meselesi kişi ve partiler düzeyine indirgememeliyiz. Her zaman mesaj atarak çay ve kumanya belediyemizce karşılanmaktadır, diyerek milleti AKP İl Binasının önüne davet etmek ne denli sağlıklı olduğu Halkımızın takdirine arz ediyoruz. Eğer bu ikram edilen çay su ve kumanya kendi ceplerinden karşılıyorlarsa söylenecek sözümüz yok. Belediye bütçesinde karşılanıyorsa tüm halkın vebaline girilmiyor mu?” denildi.

ORTAK ALAN ÇAĞRISI

Bingöl'deki demokrasi nöbetinin AK Parti İl Başkanlığı önünde sürdürülmesinin doğru olmadığı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak herhangi bir siyasi partinin önünde değil, Hükümet Konağı veya Saat Kulesi önünde ortak bir platformda ortak bir basın açıklamasının yapılmasına yanayız. Ülkemiz halkına karşı girişilen bir darbeden bahsediyoruz. Onun için birlikte hareket etme mecburiyeti meydana gelmiştir. Tek başınıza hareket edersiniz halkın size karşı bakış açısı farklı olacaktır.”

“İDAM YASASI ÇIKARILMALI”

İdam yasasının biran önce çıkarılması gerektiği ifade edilen açıklamada, “2002 yılında Türk ceza yasasında çıkarılan idamın tekrar gündeme getirilerek bu ve buna benzer hadiselere katılan kişilerin Türk milletinin gözü önünde idam ettirmeleri için bir an evvel mecliste idam yasasının çıkarılmasını istiyoruz. 14 yılda ülkemizde tek başına iktidarda olan bir parti genel başkanından tutun milletvekilleri ve il başkanlarına kadar bir gün şahit olan var mı bu insan fakirdir siyasi görüşü ne olursa olsun buna el atalım bir kuruma yerleştirişlerim diyen olduğunu gören var mıdır? Hak haklının değil güçlünün olmuştur. Adalet kişilere göre dağıtılmıştır. Neticede böyle bir hadise ile karşı karşıya kaldık. Darbe girişimi karşısında sokaklara dökülerek şehit olan Vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet kederli aile fertlerine ve yüce milletimize baş sağlığı dileklerimizi sunuyoruz. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın