KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
10 °C Açık

Projesi olana destek

Bingöl Üniversitesi ve Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği protokolü çerçevesinde, iş dünyasının ihtiyacı olan proje danışmanlık hizmetlerini vermek üzere Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulan “Proje Ofisi” faaliyetlerine başladı.

Projesi olana destek
22 OCAK 2015 PERŞEMBE 09:12
0
1575
1
AA aa

Konuyla ilgili Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası(Bingöl TSO) tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında: “Bilindiği üzere ilimizdeki işadamlarının ve girişimci adaylarının iş fikirlerini hayata geçirmeleri, yeni iş kurmaları, mevcut iş yerlerinin kapasitelerini artırmalarına yönelik birçok kuruluşun vermiş olduğu maddi desteklerden yeteri kadar faydalanamamaktaydı. Bingöl Üniversitesi ve Bingöl TSO işbirliğiyle kurulan ‘Proje Ofisi' işadamlarının proje fikirleri ile Bingöl Üniversitesi'nin değerli akademisyenlerini bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Bu nedenle proje fikri olanların ve verilecek bu hizmetlerden faydalanmak isteyenlerin, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odasına gelerek ‘Proje Ofisine' ön başvuru formu doldurmaları gerekmektedir” denildi.

ÖN BAŞVURUSU YAPILAN PROJELERİN DEĞERLENDİRME AŞAMASI

Ön başvurusu yapılan projelerin değerlendirme aşamasıyla ilgili bilgiler verilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bingöl Üniversitesi ve Bingöl TSO birlikteliği ile oluşturulan “Proje Yürütme Kurulu” tarafından değerlendirilerek, projenin yapılabilirliğine, projeye uygun destek programlarına (Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansı, KOSGEB, Tarım Bakanlığı, TUBİTAK vb.) ve projeye danışmanlık yapabilecek akademisyenlere karar verilecektir. Kurulun onayladığı projeler için Proje Başvuru sahibi işadamları ile proje yazma konusunda protokol anlaşması imzalanacak ve “Proje Danışmanı” atanacaktır. Başvurusu yapılan projelerin kabul edilmesi durumunda projenin sağlıklı ve başarılı yürütülebilmesi için proje başvuru sahibi ile ‘Proje Danışmanlık' anlaşması imzalanacaktır. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ve Bingöl Üniversitesi'nin iş dünyasının ihtiyacı olan uzman danışmanlık hizmetlerini vermek için oluşturulan ‘Proje Ofisi' sayesinde ilimizin gerek Avrupa Birliği projelerinden, gerekse ulusal bazda çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının vermiş oldukları maddi destekten daha fazla faydalanması sağlanmış olacaktır. Bu nedenle proje fikri olan tüm işadamlarımızı ve girişimci adaylarımızı Odamıza, Proje Ofisine bekliyoruz.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ahmet devrim (@Misafir_18480)
25 Ocak 2015 Pazar 13:43
Ne yazık ki üniversitemizde acıkan öğretim görevlileri aç karınlarını doyurmak ve ek gelir elde etmek amacıyla proje danışmanlığının yolunu bulmuşlar. Soruyorum son 5 yılda kaç uluslar arası geçerli makale yayınlandı kaç bilimsel araştırma sonuçlandırıldı. Sevgili hemşerilerim kanmayın bu tür yalanlara :)
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın