KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Şahin: yolumuza devam edeceğiz

Bingöl’ün Genç ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Şahin, “Biz Sandığı bir araç olarak görüyoruz. Siyaseti bir araç olarak görüyoruz. Evet, seçimde güçlü bir oy elde etmiş olsaydık, güçlü bir şekilde yolumuza devam etmiş olacaktık. Ama istediğimiz sonuçları elde etmiş olmasak da biz yine de yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Şahin: yolumuza devam edeceğiz
06 TEMMUZ 2015 PAZARTESİ 23:46
0
1810
0
AA aa

7 Haziran genel seçimlerde bağımsız aday olan Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, partisinin Genç İlçe teşkilatının verdiği iftar yemeğine katıldı.

Hüda Par GİK üyesi Nihat Buğrahan, parti il teşkilatı ve yüzlerce vatandaşın katıldığı programdfa konuşan Şahin, “7 Haziran'da yaşanan seçimlerin özelde Bingöl'ümüze/Darayeni ye ve genelde bütün Türkiye'ye, ümmette ve insanlığa hayırlı olmasını diliyoruz. Belki istediğimiz sonuçları elde etmiş olmaya biliriz. Gerçi bağımsız bir aday olarak seçime girme zorluklarını yaşadık. Ve oy pusulasın da ki sıkıntılardan da kaynaklı olarak halkımız rahat bir şekilde, adil bir şekilde diğer partilere verilen fırsatlar da ki gibi eşit bir biçimde oylarını kullanmadılar. Ama Elhamdülillah buna rağmen azımsanmayacak bir oranda oy da aldık. Ve biz bu oyları da önemsiyoruz. Bu oyun ortaya çıkmasına sebebiyet veren, vesile olan ve sahada çalışan bütün kardeşlerimiz başta olmak üzere ve sandıkta bize destek veren tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Aslında seçimin ardından kardeşlerimizle, halkımızla bir hafta beraber olacaktık. Ama yaşanan bazı gelişmelerden ve olağanüstü genel kongremizden dolayı Bingöl dışına çıktı. Olaylardan dolayı, olayları daha iyi takip edip halkımıza doğru bir şekilde, gerek yüz yüze veya medya kanalıyla aktarmak için Bingöl dışına çıktık. Sizlerle bir araya gelmek bugüne nasip oldu Sizlere teşekkür edip, helallik diliyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Gönül isterdi ki herkesi tek tek gezip helallik isteseydik. Belki beşer olma hasebiyle de seçim döneminin gerginliği, belki kendine has tabiatı içerisinde sert sözlerimiz oldu. Belki kırdığımız oldu. Belki yanlış biçimde söylediğimiz oldu. Bundan dolayı da kimin hukukuna, hakkına girmiş isek hepsinden helallik diliyoruz. Nihayetinde biz bu coğrafya ya huzur, biz bu coğrafya ya hizmet, biz bu coğrafya ya kardeşlik istiyoruz Biz her ne kadar istediğimiz sonuçlar elde etmemiş olsak da inşallah bu seçim sonuçlarından güç elde etmiş olanlar halkımızın huzuru için çalışırlar. İnşallah memleketimizin yararına çalışır ve adaleti tesis ederler. Değerli kardeşlerim biz seçim öncesinde Bingöl'ümüze dair sözler söyledik. Bingöl ün mağduriyetini dile getirdik. Bingöl'e sahip çıkmaya çalıştık. Elhamdülillah seçim öncesinde bir yerlere duyurduk. Seçim sonrasında her ne kadar meclise gitmemiş olsak ta. Meclis dışında kalmış olsak da biz halkımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Biz sorunları dile getirmeye devam edeceğiz. Biz meclis dışı siyasetimize devam edeceğiz” dedi.

“DOĞRUYA YANLIŞLARLA GİDİLMEZ”

Davalarını sandık davası olmadığını sözlerine ekleyen Şahin, şöyle devam etti: “Bizim davamız parti davası da değildir. Biz dava partisiyiz. Biz Sandığı bir araç olarak görüyoruz. Siyaseti bir araç olarak görüyoruz. Evet, seçimde güçlü bir oy elde etmiş olsaydık, güçlü bir şekilde yolumuza devam etmiş olacaktık. Ama istediğimiz sonuçları elde etmiş olmasak da biz yine de yolumuza devam edeceğiz. Biz uzun soluklu, uzun menzilli yolda yürürken ayağımız taşa takıldığında oturan insanlardan olmayacağız. Ayağımız taşa takılmışsa kalkacağız yolumuza devam edeceğiz. Sonuç ne olursa olsun biz sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Rabbim bizleri şaşırtmasın. Dürüst bir siyaset yapmaya çalıştık. Elhamdülillah inanıyorum ki becerdik de. Birileri gibi gayrı meşru yollara başvurmadık. İnsanların özgür iradesini ipotek altına alacak, gayrı meşru yollarla sonuçları etkileyecek bir siyaset yapmadık. Dürüst bir siyaset yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Dürüst siyasetin karşılığı az olsa da dürüstlüğümüzden vazgeçmeyeceğiz. Yani biz hakkı önceledik. Hak nazarıyla bu işe bakıyoruz. Evet, yanlış çok olsa da bizim için yanlıştır. Doğru az olsa da bizim için doğrudur. Doğruyu çoğaltmak için yanlışa başvurmayacağız. Ama yanlışında çoğalmasına kanmayacağız. Birileri güç elde etmek için yanlışa başvuruyorsa da karşısında duracağız.” İftar programı, yapılan dua ile son buldu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın