KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Sözen'den hdp'li zeydan'a tepki

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Ziya Sözen, HDP Hakkâri Milletvekili Abdullah Zeydan’ın, PKK’nin öyle bir gücü var ki sizi tükürüğüyle boğar” açıklamasına sert tepki gösterdi. Sözen; “alçakça küstahça, maksadını aşmış, Türkiye Cumhuriyeti Devletine duyduğu kini nefreti dışarı yansıtması sonucu sarf ettiği sözlerdir”

Sözen`den hdp`li zeydan`a tepki
28 TEMMUZ 2015 SALI 02:34
0
1948
0
AA aa

Zeydan'ı ‘ruh hastası, şizofren' olarak eleştiren Sözen, “PKK bu ülkede içinde çocuk ve kadınlardan bulunduğu 35 bin insanın ölmesine on binlerce insanın yaralanmasına, yüz binlerce insanın evini terk edip göçmesine, yüz binlerce kamu veya özel şahıslara ait araçların yakılmasına, kanın göz yaşının dökülmesine sebep olan, bu olayların emrini veren PKK nasıl oluyor da bu ülkeyi gül bahçesine çevirmek istemektedir. Daha birkaç gün önce evlerinde uyurken şehit edilen polislerimizin ölüm emrini veren PKK terör örgütü değil miydi? Diyarbakır'da askerlerimizi polislerimizi şehit eden PKK terör örgütü değil miydi? İstanbul'da polisimizi şehit eden PKK değil miydi? Yoksa PKK insanları öldürürken insanlarımızın öldüğü yerlere gül mü dikiyor da biz mi görmüyoruz? Yoksa PKK gül bahçelerini şehitlerimizin kanıyla mı suluyor? Bu söylemler gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

“ÇÖZÜM SÜRECİNİ BOZAN HDP'DİR”

Çünkü çözüm sürecinin, hükumetin bütün iyi niyetine rağmen HDP tarafından bozulduğunu savunan Sözen, şunları kaydetti: “Hükumetin iyi niyeti suiistimal edilmiştir. Bir taraftan insanları öldürerek diğer taraftan çözüm sürecini istiyoruz demek samimiyetten uzak bir tutumdur. Çözüm sürecinin ilk adımı PKK'nın ve KCK'nın silahlarını bırakıp devletimize teslim olması ya da yurt dışına çıkmasıdır. Bu olmadan silahların gölgesinde çözüm sürecinden bahsetmek yanlıştır. Abdullah Zeydan PKK'nın ne olduğunu bilmiyorsa kendisine tekrar hatırlatalım. PKK bu ülkede Kürt halkını savunuyorum diye ortaya çıkan ama 30 yıldır en büyük zararı Kürt halkına veren, 30 yıldır Kürt halkına giden hizmetleri engelleyen, Kürt halkının temiz duygularını suistimal eden, İnsanların ölmesinden zevk alan, kan ve göz yaşından beslenen, Kürt halkının örf adet gelenek ve göreneklerine uymayan, binlerce Müslüman Kürt halkını katleden Marksist, Leninist, Ateist bir örgüttür. PKK Çanakkale de Sarıkamış ta Dumlupınar da Sakarya da atalarımızı yenemeyen haçlı zihniyetinin ülkemize karşı kullandığı maşalık görevini yapan taşeron bir örgüttür. Abdullah Zeydan, PKK'nın sabrının taşıması halinde Türkiye Cumhuriyeti Devletini tükürük ile boğabilecek kadar güçlü olduğunu dile getirmiş. Abdullah Zeydan bunu çok iyi bilsin ki eğer bu ülkede tükürük savaşı yapılacaksa sadece korucu camiası olarak tükürsek PKK da, PKK'yı destekleyenlerde tükürükte boğulurlar. Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devletine tükürme haddine ve hakkına sahip değildir. Bunu söyleyenler haddini ve maksadını aşmıştır.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın