KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Tanrıkulu'ndan rahatsızlık duyuyorum

Sözen; teröristlerin vurulmasından rahatsızlık duyan kişi veya kişilerden bir şehit çocuğu olarak, bende tanrıkulu'ndan rahatsızlık duyuyorum. teröristleri savunan birinin bizim ödediğimiz vergilerle maaş almasından rahatsızlık duyuyorum

Tanrıkulu`ndan rahatsızlık duyuyorum
14 EYLÜL 2017 PERŞEMBE 01:25
0
1946
0
AA aa

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun, TSK'nın sivilleri vurduğunu iddia etmesi üzerine yazılı açıklama yaptı.

CHP'li Tanrıkulu'nun polemiklerinin yersiz olduğunu belirten Sözen, “Son günlerde Türkiye Kamuoyunu yersiz bir şekilde meşgul eden, Güvenlik güçlerimizin Teröre ve Teröriste karşı onur, şeref ve gururla yürüttüğü haklı mücadelesine gölge düşürmeye çalışan, geçmişte Terör örgütlerine sempati duyduğunu bildiğimiz CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun başlatmış olduğu üzüntü verici polemiklerle muhatap olmaktayız.  Terörle mücadele tarihimizin en önemli argümanı olan İHA ve SİHA'ların Terör örgütlerine vurduğu ağır kayıplar ortada iken, bu kadar faydalı oldukları açık ortada iken Tanrıkulu'nun bunlardan rahatsızlık duyup sivilleri vuruyor, demelerinin tek bir izahı vardır. Tanrıkulu, Teröristlerin vurulmasından açıkça rahatsızlık duyuyor” açıklamasında bulundu. 

“TANRIKULU'NDAN RAHATSIZLIK DUYUYORUM”

CHP'li Tanrıkulu' PKK'lılı teröristlere sahip çıktığını iddia eden Sözen, “Teröristlerin vurulmasından rahatsızlık duyan kişi veya kişilerden bir şehit çocuğu olarak, Şehitleri temsil eden bir Konfederasyonun başkanı olarak bende Tanrıkulu'ndan rahatsızlık duyuyorum. Teröristleri savunan birinin bizim ödediğimiz vergilerle maaş almasından rahatsızlık duyuyorum. Teröriste sahip çıkan milletvekiline sahip çıkan kim olursa olsun ondan da rahatsızlık duyuyorum. Bahse konu olan Hakkâri'de varsa vurulan sivil vatandaşı kamuoyu ile paylaşmak iddia sahibinin görevidir. İddiasını ispatlamayan iddia sahibi de milletimizin nazarında yalancıdır. CHP her konuda komisyonlar oluşturup yurt dışına ABD'ye göndermeyi çok iyi biliyor. Ortada böyle bir iddiaları varsa bunun neden ispatlamıyor. Yoksa vurulduğunu iddia ettikleri sözde siviller PKK kampında mı vuruldu da bunu ifade etmekten korkuyorlar? PKK kampında vurulmuşlarsa ortada böyle bir ispatta yok. Sivillerin PKK kampında Ne işi var? PKK kampına giden kim olursa olsun teröristtir” ifadelerine yer verdi.

“CHP'NİN BU ÇİRKİN TUTUMUNU KINIYORUZ”

Sözen, “Geçmişteki alışkanlıklarından kurtulmayan CHP, geçmişte gazeteci milletvekili aktivist adıyla PKK kamplarına gidip Teröristlerle hatıra fotoğrafı çekip hasret gideriyorlardı. Günümüz Türkiye'sinde böyle bir şeye asla izin verilmemektedir. Sezgin Tanrıkulu'da, Kılıçdaroğlu da PKK kampına giderse aynı muameleyi görecektir. Hiçbir sivil vatandaşın PKK kampında işi yoktur. Görevi, unvanı ne olursa olsun PKK kampına giden her kişi aynı muameleyi görecektir.

CHP yönetiminin teröristlere sahip çıkan bir milletvekiline yaptırım uygulaması gerekirken, onu savunması, arkasında durması asla kabul edilemez. Biz şehit aileleri CHP'nin bu çirkin tutumunu kınıyoruz” şeklindeki ifadelere yer verdi.

CHP'nin tutumunun teröre karşı verilen mücadeleye gölge düşürdüğünün altını çizen Sözen, “Türk silahlı kuvvetlerimizin, güvenlik güçlerimizin moral ve motivasyonunu bozmaya yönelik Alçak bir tutumdur. Her fırsatta ülkemizi dışarı şikâyet etmeye alışan CHP'nin ülkemizi uluslararası arenada zorda bırakmaya yönelik bir manevradır. Yerli ve milli projelerimizi itibarsızlaştırmaya yönelik bir karalama kampanyasıdır. Biz Şehit Aileleri ve Gazileri temsil eden bir Konfederasyon olarak CHP'nin geçmişi Terör sevicileri ile kol kola geçen, her fırsatta terörist cenazelerine katılan bu milletvekilini derhal partisinden uzaklaştırmaya davet ediyoruz. Bunu yaptıktan sonra milletimizden özür dilemeye davet ediyoruz. CHP'nin Terör örgütlerine sahip çıkan tutum ve davranışları CHP içinde vatanını, milletini ve ordusunu seven CHP'lilere karşı da yapılmış bir saygısızlıktır. CHP'nin yöneticilerin bu davranışlarına sağduyulu CHP'lileri de tepki vermeye davet ediyorum” dedi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın