KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Türkiye üzerindeki hesaplar yoğunlaştı

Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanı Mehmet Bayram, “Terörün uluslararası siyasetin bir parçası olduğu ve dış destek olmadan varlığını sürdürmesinin mümkün olmayacağı gerçeği göz ardı edilmemelidir. Son dönemde terör örgütlerinin faaliyetlerindeki artış, Türkiye üzerinde hesapların da yoğunlaştığının göstergesidir” dedi.

Türkiye üzerindeki hesaplar yoğunlaştı
15 AĞUSTOS 2016 PAZARTESİ 00:21
0
1729
0
AA aa

Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanı Bayram, artış gösteren terör olaylarına ilişkin yazılı basın açıklaması yaptı.

Teröre her gün yeni kurbanların verildiğini ifade eden Bayram, “Türk milletinin hür ve bağımsız yaşama hakkını, ülkemizin toprak bütünlüğünü ve asayişini sağlamak için vatan evlatları toprağa düşmekten çekinmiyor. Kahraman güvenlik güçlerimiz, Çanakkale ve milli mücadele kahramanlarının bayrağını elden ele taşımaya devam ederek tarihimizin altın sayfalarına şerefli isimlerini yazdırıyorlar. Milliyetçi-Ülkücü Hareket olarak, vatan savunmasında görev almış bütün şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye gündemini uzun süredir bölücü terörün belirlemesi ve her geçen gün şiddetini artırıyor olması, karşı mücadelenin yetersizliğini ve hatalarını sorgulamamızı emrediyor. Evvela terörün uluslararası siyasetin bir parçası olduğu ve dış destek olmadan varlığını sürdürmesinin mümkün olmayacağı gerçeği göz ardı edilmemelidir. Son dönemde terör örgütlerinin faaliyetlerindeki artış, Türkiye üzerinde hesapların da yoğunlaştığının göstergesidir” dedi.

Hükümetlerin ilk görevinin, vatandaşlarının huzur ve güvenliğini sağlamak olduğunu kaydeden Bayram, “Türkiye'de AKP iktidardır ancak terör şehirlerde kol gezmekte, bombalar patlatıp can almaktadır. Bugüne kadar hükümetten hiçbir bakan sorumluluk alarak görevinden istifa ettiğine şahit olunmamıştır. Güvenliğimizden sorumlu yetkililerimiz ise tıpkı olaydan sonra yangın söndürmeye çalışan itfaiye teşkilatı gibi çalışmaktadır. Oysa onların asli görevi milli güvenliğimize yönelik tehditleri önceden haber alarak tedbir almaktır. Ülkemiz üzerinde hesabı olan devletlerin taşeronluk görevini yapan terör örgütlerinin faaliyetlerini önlemenin yolu caydırıcılıktır. Kamu güvenliğinden sorumlu olanlar, çağımızda devletlerarası mücadelenin terör örgütleri üzerinden vekâletler savaşına dönüştüğü gerçeğini idrak edemediği sürece, Türkiye terörizme mahkûm kalmaya devam edecektir. Canımızı yakanın canını yakacak caydırıcı tedbirler almadan, küresel güçlerin beslediği terör örgütlerinin dilediği yerde dilediği zaman eylem yapmalarını önlemek mümkün değildir. Bunun yolu ise, Türkiye'nin savunmasını bir bütün olarak ele almaktan ve güvenlik konseptini değiştirmekten geçmektedir. Dış politikada yalnızlaşmış, içeride vatandaşını etnik ayrıştırmaya tabi tutmuş bir zihniyetten huzur ve güvenliği sağlamasını beklemek abesle iştigaldir” ifadelerine yer verdi.

Bayram, şunları söyledi: “Özellikle FETÖ ve PKK'nın el ele verdiği, IŞİD terörünün ise bunlara paralel olarak ilerleyişini sürdürdüğü şu elim günlerde, bir terör örgütü diğerinden ayırt edilmeden hareket edilmelidir. Bunun sorumluluğu ise hükumet yetkililerine düşmektedir.  Bizler bu melun oyunun karşısında birer Halid bin Velid olmaya adayız. Milliyetçi-ülkücü hareket her ne kadar başkaları tarafından azımsansa da; çok olanın değil, öz olanın büyük işler yaptığı görülüp bilinmektedir.  Vatan müdafaasında canını yitirmiş şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum. Mücadelesini sürdüren tüm kolluk kuvvetlerimize ise Cenab-ı Allah'tan 'El Aziz' ismi hürmetine güç ve kuvvet niyaz ediyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın