KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Ülkü ocakları'ndan korkmaz heykeline tepki

Ülkü Ocakları Bingöl İl Başkanı Mehmet Bayram, Diyarbakır'ın Lice İlçesi Yolaçtı Köyü'nde geçen yıl kurulan PKK mezarlığına Mahsum Korkmaz'ın heykelinin dikilmesine tepki gösterdi.

Ülkü ocakları`ndan korkmaz heykeline tepki
18 AĞUSTOS 2014 PAZARTESİ 00:53
0
2087
3
AA aa

 Mahsum Korkmaz'ın PKK'nın ilk eylemini gerçekleştirdiğini ifade eden Bayram: “Bundan 30 yıl önce tarih 15 Ağustos 1984 yıllında Eruh ve Şemdinli'den gelen acı haber yüreklerimizi dağlamıştı. Bu vahim olayın üzerinden 30 yıl geçmesine rağmen hala büyük bir hüzün içindeyiz. 30 yıl önce bu saldırıyı yapan terör örgütü PKK'nın lider kadrolarından ve ilk eylemi yapan vatan haininin bugün burnumuzun dibine heykeli dikilmiştir” dedi.

“HER OY AK PARTİ VE PKK İTTİFAKINA GİTTİ”
30 Mart yerel seçimler ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde her oyun AK Parti ve PKK ittifakına gittiğini ifade eden Bayram: “Bundan İmralı ve Kandil'in cesaret aldığı açıkça gözlenmektedir. Bu ülkenin birliğine ve dirliğine kast eden vatan hainin heykelinin dikilmesine ses çıkarmayan hükümet yandaş medyası ile olayı örtbas etmeye çalışmakta olduğu gibi hükümet tarafından en ufak bir açıklamanın gelmemesi bizi daha derinden yaralamıştır. Buna ses çıkarmayan hükümet ya bu vatan hainini kahraman ya da Diyarbakır'ı başka ülkenin toprağı olarak görmektedir” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Adınız soyadınız (@Misafir_17703)
20 Ağustos 2014 Çarşamba 11:28
Hala bingölde böyle aklı selim açıklamalar yapan insanların olması mutluluk verici eminim böyle düşünen binlerce insan vardır her ne kadar kalitesiz insan gibi düşünemeyen bazı mahluklara olumsuz yorum yapma fırsatı versede ocak başkanını açıklamalarından dolayı tebrik ederim.
Qıj hezerun (@Misafir_17690)
18 Ağustos 2014 Pazartesi 15:45
sizden üstün vatan haini varmı:: ne burun varmış sende aslında doğru bir cümle kulanmışsın hep burnu büyüklük yapmışsınız bırakın vatan milet sakarya edebiyatlarını burnu büyüklük taslayarak bir yere varamazsınız Mahsum korkmaz ve benzeri heykelleri bırakın burnunuzun dibine gerekirse başınızın üzerine dikecez put peres ve heykel dikme yanlısı deyilim heykelede karşiyim vatanın tabusu hiç bir zaman ötekileştirilmişlerin elinde olmadı olmayacak önce kendiniz olun sonra vatana sahiplenin anliyana kendinizi sorgulan kimsiniz kimin nesi :)))
azlı azlı (@Misafir_17686)
18 Ağustos 2014 Pazartesi 12:42
işbirlikçiler yavaş yavaş. eskisi gibi değil anca bağırırsın.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın