KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

Üstyapı ihalesi yarın

Şehir merkezinde eksik kalan üstyapı yapımı işi, Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yarın saat 14.00’te ihaleye çıkacak ve sözleşme imzasından sonra 120 takvim gününde teslim edilecek.

Üstyapı ihalesi yarın
25 HAZİRAN 2015 PERŞEMBE 00:08
0
1996
1
AA aa

Üstyapı ihalesi hakkında bilgiler veren Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Üstyapı çalışmalarında önemli mesafe kat ettiklerini belirterek, “Üstyapı kapsamında şehrin yüzde 85'lik kısmında çalışmalarımızı tamamladık. 2014 yılında, 280 bin metrekare yola BSK asfalt, 110 bin metrekare kaldırım, 320 bin metrekarelik yol kilitli parke taşıyla döşendi. Proje kapsamında 3 adet üstgeçide panoramik asansör yapıldı, asansörler aktif hale getirildi. 6 kavşakta görme engelliler için uyarılı trafik sinyalizasyonları yapıldı. İller Bankası'ndan üst yapının geri kalan kısmını yapmak için 15 milyon TL'lik kredi aldık. Üstyapı çalışmalarında eksik kalan yüzde 15'lik kısım için 26 Haziran Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Mirzan, İnalı, Yenimahalle, Şehit Mustafa Gündoğdu, Simani (Şenik Barakaları dahil) Mahallelerinde eksik kalan yerlerde üstyapı çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Şehir merkezinde daha önce döşenen arnavut taşları da bu kapsamda sökülerek yerine kilitli parke taşları döşenecektir. Bu şehre de güzel hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. Bingöl, kronikleşmiş sorunlarından bir bir kurtuluyor. . Halkımızı, mahalle muhtarlarımızı ve basınımızı 26 Haziran 2015 Cuma günü saat:14.00'te Belediyemiz Veysel Belgin Gençlik Merkezi Toplantı Salonuna davet ediyoruz. Gelip ihaleyi izlemelerini bekliyoruz” diye konuştu.

İhalenin içeriği ile ilgili ayrıntıları paylaşan Başkan Barakazi, “3 bin 990 m2 Asfalt Binder Tabakası Yapılması, 11 bin 115 m2 Asfalt Betonu Aşınma Tabakası Yapılması, 360 bin 301 m2 Buhar Kürlü Beton Parke, Kilitli Taş Döşemesi (Yol), 25 bin m2 Buhar Kürlü Beton Parke Kilitli Taş Döşemesi (Kaldırım) dahil Olmak Üzere 48 İş Kalemi ihale edilecek” dedi.

Şehrin Üstyapı Yapımı İşi, 26 Haziran 2015 Cuma günü Bingöl Belediyesi Veysel Belgin Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda saat 14.00'te ihaleye çıkacak. Şehrin üstyapı yapımı işi, sözleşme imzasından sonra 2 gün içerisinde yer teslimi yapılacak, 120 takvim gününde iş tamamlanacak. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
zaza 12 (@Misafir_19012)
25 Haziran 2015 Perşembe 14:44
serdar atalayı mumla arar olduk. belediye başkanı olduğunuzdan bu güne kadar ne yaptınız bu memlekete. oturmaktan başka bir şey yok. ve serdar atalayın bitiremediklerini yapmaya çalışıyorsunuz. sizin bingöl için ne gibi hizmetleriniz olacak bunu tüm bingöl merak ediyor.artık insanlarda sizin pasif bir insan olduğunuzu anladı. bu galiba bingölün kaderi. gelen çalar oturur. başkada bir şey yok. belediye başkanlığına bakıyorsunuz beledeyiden anlayan tek bir insan yok. alakası olmayanlar belediyede başkan yardımcısı olmuş. yazık bingöle
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın