KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Vatandaşları yanıltmaya çalışıyorlar

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “DAEŞ’in İslam’la ne kadar alakası varsa, PKK’nın da o kadar Kürtlerle alakası var. PKK’ya karşı bir operasyon yapılıyor, Kürtlere karşı operasyon yapılıyor diye vatandaşları yanıltmaya çalışıyorlar. Kimsenin Kürtlere karşı operasyon yaptığı yok, Kürtler bu ülkenin asli unsurlarıdır, varlıklarıdır” dedi.

Vatandaşları yanıltmaya çalışıyorlar
13 EYLÜL 2016 SALI 15:09
0
2044
2
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programına katılan Yılmaz, burada yaptığı konuşmada terör örgütü PKK tarafından Van'da gerçekleştirilen bombalı saldırısı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in aile mezarlığında tuzaklanmış patlayıcıları eleştirdi.

Yılmaz, “Cenabı Allah ölülerimizi de, dirilerimizi de bu zalimlerden muhafaza etsin. Bu vahşeti düşünecek hale gelmiş bu örgütleri, cenabı Allah kahrı perişan etsin. Bunlar inşallah sökülüp atılacak, bu ülkenin gündeminden çıkarılacaklar.  Ama bunların bu yüzünü işte bu olaylar vesilesiyle daha iyi tanımamız lazım. 15 Temmuz'da o FETÖ terör örgütü meclisi bombalarken nasıl hiçbir değere sahip olmadığını gösterdiyse, son olaylardaki diğer terör örgütleri de aynı şekilde hiçbir ölçülerinin, değerlerinin olmadığını çok açık ve net bir şekilde gösterdi” dedi.

“KÜRTLER BU ÜLKENİN ASLİ UNSURLARIDIR”

“Terörün kim yaparsa yapsın, hangi isim adı altında yaparsa yapsın lanetlememiz lazım” diyen Yılmaz, şunları söyledi: “Bakın bazıları dini kullanıyor, DAEŞ diye bir terör örgütünü bela ettiler İslam dünyasına. DAEŞ'in İslam'la ne kadar alakası varsa, PKK'nın da o kadar Kürtlerle alakası var. Bunlara karşı uyanık olmamız lazım. PKK'ya karşı bir operasyon yapılıyor, terör örgütlerine karşı bir operasyon yapılıyor, Kürtlere karşı operasyon yapılıyor diye vatandaşları yanıltmaya çalışıyorlar. Kimsenin Kürtlere karşı operasyon yaptığı yok, Kürtler bu ülkenin asli unsurlarıdır, varlıklarıdır. Zazalar, Kürtler, Laz, Çerkez bütün etnik unsurlar bu ülkenin asli unsurlarıdır ve hiçbiriyle de bizim bir sorunumuz yoktur. Bizim millet anlayışımız Allah korusun ırkçı bir anlayış değildir. Irkçılıktan Allah'a sığınırız. Türkiye çok yönlü bir teröre karşı mücadele ediyor. Değişik açılardan, değişik isimler altında saldırıyorlar ama hepsi aynı yerden kumanda ediliyor ve hepsinin amacı aynı. Hepsinin amacı bu ülkenin huzurunu bozmak, gücünü kırmak, birliğini ve beraberliğini zaafa uğratmaktır. Ama Allah tuzaklarını başlarına geçiriyor.”

“TÜRKİYE EKONOMİSİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR”

Bütün bu sıkıntıların içerisinde Türkiye'nin ekonomisinin büyümeye devam ettiğini belirten Yılmaz, “Dünya'da hala küresel krizin etkileri var. Küresel kriz 2008 yılında başladı, Dünya hala kötü bir durumda. Ancak biz, bu yılın ilk 6 ayında yüzde 3.9 büyüme kaydettik. Dünya'daki bu ekonomik krize rağmen, bölgemizde Suriye başta olmak üzere yaşanan çalkantılara rağmen, bu kadar terör saldırılarına rağmen, bu kadar hainliklere rağmen çok şükür ekonomimiz yoluna devam ediyor, Dünyada en yüksek hızla büyüyen ekonomiler arasında yerini almaya devam ediyor. Amerika'nın yüzde 2-3 arasında, Avrupa'nın yüzde 1, 1,5 olduğu bir dönemde, Çin'de dahi büyümenin yüzde 6'lara gerilediği bir dönemde, Türkiye yüzde 4 yakın bir büyüme sergiledi. İnşallah önümüzdeki bir takım meseleler geçtikten sonra çok daha hızlı bir şekilde büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Programa, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, İl Başkanı Yılmaz Seven ve partililer katıldı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
halil aran (@Misafir_19921)
15 Eylül 2016 Perşembe 13:16
9 YILDIR BİNGÖLDE KANGREN OLAN MEVCUT SORUNLARI HALETTİN DE ÜLKE MESELERİNİ KONUŞMAYA BAŞLIYORSUNUZ.YETER YAHU BU HALKTAN HİÇ Mİ SES ÇIKMAZ ENTRESAN..SİZ NE halde iseniz başınıza o şekilde idareciler gelir. Bir topluluk kendini düzeltmedikce Allah onlardaki hali düzeltecek değildir.HADİSİ HERŞEYİ AÇIKLIYOR.BİNGÖL-KARAKOÇAN ŞARGE YOLU 10 YIL ETTİ BİTMEDİ-KARLIOVA YOLU DİYARBAKIR GENÇ 10 YIL ETTİ.KIĞI YEDİSU ADAKLI YOLLARI İÇLER ACISI.BİR HASTANE 8 YIL ETTİ .DÜZAĞAÇ KÖPRÜSÜ YILAN HİKAYESİ.6 YIL ALT GEÇİT Mİ YAPILDI MENFEZ Mİ..?SEÇİM YAKIN BEKLEYN
ezmun ezmun (@Misafir_19919)
13 Eylül 2016 Salı 21:09
Hastane halen teslim edilmedi profili düşük eski kalkındıramayan bakan. Bırak bu politik mesajları da hastanenin bir icabına bak. Dünyanın en büyük köprüleri yapıldı, havalimanı da yapılacak bizim daha ek hastane binamız teslim edilmedi. Siz de .... konuşuyorsunuz...
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
24.04.2024
17:15
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Öğrencilere Siber Suçlarla Mücadele Eğitimi Verildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, öğrencilere siber suçlarla mücadele eğitimi verildi.
24.04.2024
11:27
Bingöl Emniyet`inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl Emniyet'inden özel çocuklara akülü sandalye hediyesi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bedensel engelli 1'i çocuk 3 kişiye akülü sandalye hediye edildi.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın