KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Yalnız bırakmayalım

BAL Ligi 1. Grupta mücadele eden 12 Bingölspor, Pazar günkü Cizrespor maçına odaklandı. Kulüp yönetimi ve futbolcular, halka destek çağrısında bulundu: “En büyük silahımız, birlikteliğimiz ve kardeşliğimizdir. 3’üncü lig hedefine doğru emin adımlarla yürüyen takımımızı yalnız bırakmayalım”

Yalnız bırakmayalım
12 ARALIK 2014 CUMA 08:00
0
1435
0
AA aa

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 1. Grupta mücadele eden ve oynadığı 9 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik yaşayan 12 Bingölspor, haftasonu zorlu Cizrespor maçına hazırlanıyor.

Maç öncesi, kentteki yerel ve ulusal basın temsilcileriyle Veysel Belgin Gençlik Merkezi'nde bir araya gelen kulüp yönetimi ve futbolcular, zorlu karşılaşmada takımın yalnız bırakılmaması gerektiğini vurguladılar.

TEZEL: “ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ”

Sohbet havasında geçen toplantıda konuşan 12 Bingölspor Asbaşkanı Mehmet Tezel, Cizrespor maçını kazanıp, şampiyonluk yolunda önemli bir başarıya ulaşacaklarını söyledi. Cizrespor maçının çok önemli olduğunu belirten Tezel: “Bu maç bizim için bir dönüm noktası olacak. Yönetim, teknik heyet ve futbolcularla kenetlendik. Bu zorlu maçta en büyük destekçimiz ise taraftarlarımız olacak. Tüm Bingöl halkını bu maçta takımlarını desteklemeye davet ediyorum” dedi.

ATLI: “EN BÜYÜK SİLAHIMIZ BİRLİKTELİĞİMİZDİR”

Cizrespor maçının önemli olduğunu vurgulayan Teknik Direktör Mehmet Atlı ise, takımın son haftalarda yükselen bir form grafiğinin olduğunu söyledi.

“En büyük silahımız, birlikteliğimiz ve kardeşliğimizdir” diyen Atlı, şöyle devam etti: “Takımda büyük bir kenetleme ve birliktelik havası var. Cizrespor maçının öneminin farkındayız. Takımda oynayan ve yer alan tüm futbolcular üst düzey oyunculardır. Bunlardan Bank Asya'da, 2'nci ligde oynayan ve oynayabilecek, oyuncularımız var. Cizrespor maçı bizim için çok önemli. Çünkü sezona şampiyonluk parolasıyla başladık. Şuna kadar oynadığımız futbolla iyi bir sonuç elde ettik. Hazırlıklarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İnşallah Cizrespor maçını da taraftarlarımızın ve Bingöl halkının desteğiyle kazanıp yolumuza kayıpsız devam edeceğiz. Burada takımımız adına tüm Bingöl halkına çağrıda bulunuyorum; Bu maç bizim için çok önemli ve bu zorlu maçta tribünleri doldurarak desteğe ihtiyacımız var. Burada önemli bir noktaya vurgu yapmak istiyorum. Bu takım içerisinde her bölgeden futbolcu arkadaşımız olduğu gibi, Bingöl'de de ilk defa 8-9 arkadaşımız faal olarak futbol oynuyor. Buda bizim için çok önemli ve büyük bir kazançtır.”

KIYAK: “HEDEFİMİZ 3'ÜNCÜ LİG”

Sezona başlarken uzun soluklu bir hedef belirlediklerini kaydeden Yardımcı Hoca Yüksel Kıyak da: “Şöyle bir hedef koyduk; Bu takımı uzun süreli, uzun soluklu bir yola çıkarmaktı. Biz bu yola inanarak çıktık. Çok iyi futbolcular transfer ederek, iyi bir takım oluşturduk. Takım içerisinde inanılmaz bir birliktelik ve kazanma ruhu var. Teknik olarak yeterli bir seviyede olmamıza rağmen, kondisyoner olarak da çok iyiyiz. Bu da bizim başarımızı getiriyor. Başarı sadece iyi futbolcu transfer etmek ve iyi bir takım oluşturmakla kalmıyor. İyi bir ortam yaratmak, çok iyi bir ahenk oluşturmak önemli. Yönetim bu konuda bize her türlü desteği verdi” dedi.

Tek isteklerinin taraftar ve Bingöl halkının takıma sahip çıkması olduğunu belirten Kıyak, şunları söyledi: “Biz sezon başında hedefimizi şampiyonluk ve 3'ncü lige çıkmak olarak belirledik. Ama bu hedefle kalmayacağız, önce 3'ncü lige çıkıp, orada kalıcı olacağız ve daha sonra da Bingöl'de futbol için neler yapabileceğimizin hesaplarını yapacağız. Hafta sonu oynayacağımız Cizre spor maçını kazanıp, bu yarışı lider ve şampiyon olarak bitireceğimize olan inancımız tamdır. Biz her maça 3 puan parolasıyla çıktığımız için, Cizrespor maçını kazanmak bizim için imkânsız değildir. Her maça final gözüyle baktığımız için, bu maçı da bu finallerden biri olarak görüyoruz. Bu maça da çıkıp her zamanki mücadelemizi sergileyeceğiz. Şampiyonluğa baş koyduk, buna inandık ve bunu da başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.”

“ŞAMPİYONLUK YAŞAYACAĞIZ”

Toplantıda tüm oyuncuları adına konuşan Takım Kaptanı Mehmet Ali Yakışık, destek çağrısında bulunarak, tüm halkı Cizrespor maçına davet etti.

Yakışık, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizler; buraya gelirken, herhangi bir şahsın, herhangi bir kesimin takımı diye değil, Bingöl'ün takımı diye geldik. Bu takım şehrin takımıdır. Diyarbakır dönüşü ben bu şehrin takıma harbiden sahiplendiğini gördüm. Takım olarak Bingöl'e futbol adına güzellikleri yaşatmaya devam edeceğiz. Yöneticilerimiz Bingöl'de futbol bitti denildiğinde bir kıvılcım yakaladı ve o kıvılcımı ateş haline getirmeye çalıştı ki bizler ateş haline geldiğin, yanmaya başladığına inanıyoruz. Bunu her birlikte sağladık bu takıma daha fazla sahip çıkılmasını istiyoruz. Ben Bankaysa ve 2'inci ligde de top oynadım ama ben böyle saf, böyle temiz bir aile ortamı görmedim. Tüm Bingöl halkının Cizrespor maçına çok daha ayrı bir ilgi göstermesini bekliyoruz. Çünkü biz bunu hak ettik. Rakiplerimizin bizim için hiçbir önemi yok çünkü biz kendimizi biliyoruz sonuna kadar mücadele edip, şampiyonluk yaşayacağız.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
19.04.2024
15:58
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Merkez Bankası'nın, piyasa katılımcıları ile yaptığı anketin sonuçlarına göre, piyasanın yıl sonu enflasyon, döviz kuru, politika faizi ve büyüme rakamı tahminleri açıklandı.
19.04.2024
15:30
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Bingöl merkeze bağlı bir köyün dağlık alanında mahsur kalan 4 vatandaş, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın