KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Yeşil-beyaz efsanesini yeniden dirilteceğiz

25 Haziran Çarşamba günü yapılacak kongre ile Çapakçurspor olan adını 12 Bingölspor olarak değiştirmeye ve forma renklerini yeşil-beyaz yapmaya hazırlanan 12 Bingölspor’un kulüp başkanı Şeyhmus Güleyan: “Yeşil –Beyaz efsanesini yeniden dirilterek bu takımı 3. Lige çıkaracağız” dedi.

Yeşil-beyaz efsanesini yeniden dirilteceğiz
23 HAZİRAN 2014 PAZARTESİ 00:01
0
3595
1
AA aa

Yeni çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan 12 Bingölspor Kulüp Başkanı Şeyhmus Güleyan, takıma 16 oyuncunun transfer edildiğini söyledi. Geçen sezonun 2.devresinde itibaren Teknik Direktör Hasan Atalay ile anlaşmaya vardıklarını ifade eden Güleyan, 16 transferin teknik direktörle yapılan istişareler sonucu 4 aylık bir çalışma sonucunda sağlandığını söyledi.

“BİNGÖLSPOR EFSANESİNİ YENİDEN DİRİLTMEK İÇİN…”

Bingöl'ün ilk profesyonel takımı olan Bingölspor'un yıllarca 2.lig ve 3.ligde mücadele ettiğini ve sonrasında yaşanan bazı olumsuzluklardan dolayı amatör kümeye düşerek kapatıldığını belirten Güleyan: “Bizde kulüp yönetimi olarak Bingölspor efsanesini yeniden diriltmek için ilk olarak kulübümüzün adını ve renklerini değiştireceğiz. Daha sonrada 12 Bingölspor'u hak ettiği yer olan profesyonel liglere taşımak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ LİGİN İLK DEVRESİN DE İŞİ BİTİRMEK”

Yapılan 16 transferin 4 aylık bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Başkan Güleyan:Teknik Direktörümüz Hasan Atalay ile birlikte 4 aydır transfer çalışmaları için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Yaptığımız transferlerin hepsi daha önce profesyonel liglerde oynamış kaliteli futbolcular. Bizim tek amacımız Türkiye liglerinin ilk devresi bittiğinde 12 Bingölspor'un puan cetvelinde en üst sırada olması ve şampiyonluğu yüzde 70 oranlarında garantilemiş olmasıdır” dedi.

“BİNGÖL'LÜ İŞADAMLARI DA TAKIMA SAHİP ÇIKSIN”

12 Bingölspor'u herkesin sahiplenmesini isteyen Başkan Şeyhmus Güleyan: “12 Bingölspor'un 3.lige çıkması için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. Ancak bu sadece bir kişiyle olacak iş değil. Ben Bingöllüyüm diyen herkesi bu takıma sahip çıkmaya davet ediyorum. Çünkü benim tek isteğim Bingölspor efsanesinin yeniden doğmasıdır. Benim için önemli olan Bingöl'de futbolun var olmasıdır, futbol Bingöl'de en sevilen ve en çok yapılan sosyal aktivitedir. Gençlerimizin sosyal aktiviteye katılımlarını sağlamak için gerekirse cebimde ki son kuruşu da vermeye hazırım. Benim gibi düşünen herkesin 12 Bingölspor'a destek vermesini istiyorum” şeklinde konuştu.

“TARAFTARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR”

Bir Futbol kulübünün olmazsa olmazlarından olan taraftarların da bu takımı sahiplenmesini isteyen Güleyan: “Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. Taraftar gruplarımız için atkı, bere ve davul alacağım. Yeter ki Bingöl ve İlçelerinde yaşayanlar maçlarda bizleri yalnız bırakmasınlar. İçerde ve dışarda oynayacağımız maçlarda öyle bir ortam oluşturmalıyız ki rakiplerimiz, bizim hem takım olarak hem de taraftar olarak ne kadar büyük bir futbol kulübü olduğumuzu anlasınlar” diye konuştu.

ATALAY : “HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM”

12 Bingölspor'un çiçeği burnunda Teknik direktörü Hasan Atalay ise hedefleri olan büyük bir kulübe geldiği için gururlu ve mutlu olduğunu belirterek: “Transfer çalışmaları için 4 ay önce Başkan Şeyhmus Güleyan ile birlikte transfer izleme komitesi oluşturduk. Yaptığımız 16 transferde daha önce profesyonel liglerde oynayarak kalitesini ispatlamış futbolculardır. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum çünkü maddi-manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmadı. Bütün sorumluluk artık ben ve futbolcu kardeşlerimde olacak” dedi.

“10 TEMMUZ'DA TOPBAŞI YAPACAĞIZ”

2014-2015 sezonunda Bingöl ilini Türkiye kupasında temsil edecekleri için sezonu erken açacaklarını söyleyen Teknik Direktör Hasan Atalay: “İç ve dış transferde sözleşme imzaladığımız 26 Futbolcu kardeşimiz ile birlikte 10 Temmuz Pazar günü Bingöl'de toplanacağız ve çalışmalara başlayacağız. 15 günlük bir çalışmanın ardından futbolcularımıza Ramazan Bayramı dolayısıyla izin vereceğiz ve ikinci etap çalışmaları için Bolu Termal Otel'de toplanıp kampa gireceğiz. Bingöl halkının içi rahat olsun çünkü onlara mükemmel bir takım izlettireceğimizin sözünü veriyorum. Oynayacağımız hücum futbolu ile herkesin gözüne hoş gelen bir ekip yaratacağız. Yeter ki Bingöl halkı bizim yanımızda olsun ve bize destek olsunlar” ifadelerini kullandı.

YAPILAN TRANSFERLER

12 Bingölspor, Dersimspor'dan Sadettin Özer, Mehmet Ali Yakışık, Mehmet Doğan, Erhan Özdil, Uğur Özvardar, Bucak Belediyespor'dan Ferdi Kösem, Erzin Belediyespor'dan Jeremıah Momo Corneh, Erganispor'dan Vakkas Kör, Kırıkkalespor'dan Tunahan Korkmaz, Karsspor'dan Hasan Bellibaş, Kozan Belediyespor'dan Barış Totoğlu, Çorumspor'dan Mehmet Ali Özen, Karapınar Belediyespor'dan Fesih Oluç, Çorumspor'dan Ümit Daşçı, Adana Demirspor genç takımından Önder Sezar Mangü ve Karaderespor'dan Fatih Sultan Semiz'i renklerine bağladı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
fikri aytekin (@Misafir_17649)
09 Ağustos 2014 Cumartesi 13:12
bol şanslar allah utandırmasın umarım bir başarı gelir bekliyoruz
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
24.04.2024
17:15
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Vatandaşlara fidan dağıtımı yapıldı
Orman İşletme İl Müdürlüğü koordinesinde vatandaşlara fidan dağıtıldı. Bu hafta içinde toplamda 10 bin fidanın dağıtımının yapılacağı belirtildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın