
19:31`Ekonomiyi başarıyla yöneten ender ülkelerden biriyiz”12:52Zam şampiyonu domates yemek fiyatını da artırdı20:062011`DE 70 bin memur alınacak!19:52Edirne-Kars hızlı trenin geçeceği iller04:24Yılmaz: Türkiye zor olanı yaptı04:22Kurban fiyatları %40 arttı04:21Memurlara maaş uyarısı04:17YPK Toplantısı Yapıldı18:21Borcu olan mutlaka okusun16:30Sikorkys tamam şimdi sıra Black Hawk`ta
Devlet Planlama Teşkilatı`ndan yapılan açıklamada, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında gerçekleştirilen Yüksek Planlama Kurulu (YPK) toplantısında dünya ekonomisindeki gelişmeler ve beklentiler, Türkiye ekonomisinde gelişmeler, orta vadeli makroekonomik hedefler ve kamu yatırımları konularıyla ilgili olarak kurul üyelerine sunum yapıldığı bildirildi. Açıklamaya göre 2011 yılı makroekonomik hedefleri ve bütçesinin toplantıda yapılan değerlendirmeler çerçevesinde Bakanlar Kuruluna sunulmasına karar verildi.
YPK toplantısına Devlet Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Enerji ve Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Devlet Planlama Teşkilatı Müsteşarı Kemal Madenoğlu ile ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey temsilcilerinin katılımıyla Genel Ekonomik Durum ve 2011 Yılı programı ile bütçe büyüklüklerini görüşmek üzere toplandı.

























