KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

16 Yıldır En Çok Güven Duyulan Parti Ak Parti

AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Ziya Sözen, 7 bin 329 aday adayının başvurması AK Partiye duyulan güvenin ve teveccühün bir sonucu olduğunu belirti.

16 Yıldır En Çok Güven Duyulan Parti Ak Parti
19 MAYIS 2018 CUMARTESİ 03:20
12
3163
8
AA aa

AK Parti Bingöl milletvekili aday adayı Ziya Sözen, 7 bin 329 aday adayının başvurması AK Partiye duyulan güvenin ve teveccühün bir sonucu olduğunu belirti.

Sözen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 18 Nisan tarihinde erken seçim kararını almasıyla başlayan, aday adaylarının başvuru süreci ile devam eden, 21 Mayıs 2018 pazartesi günü adayların belirlenmesi ile sürecek olan maratonda 16 yıllık bir parti olan Ak Partiye her biri bir birinden değerli 7 bin 329 aday adayının başvurmasının bu partiye duyulan güvenin ve teveccühün bir sonucu olduğunu dile getirdi.

Sözen; “Bu başvuru sayısı gösteriyor ki, aradan 16 yıl geçmesine rağmen halen Türkiye'de en çok güven duyulan partinin AK Parti olduğunu bizlere bir kez daha gösteriyor. 7 bin 329 adayın Ak Partiye başvurması duyulan güven açısından önem arz ederken adayların çokluğu partiye sadakat olmaması halinde olumsuz yönde bir etki oluşturacaktır. Olumsuz bir etki oluşturmaması için AK partiye başvuran aday adaylarından milletvekili aday listesinde yer alan, yer almayan herkesin partimize ilk günkü aşkla sevgiyle ve sadakatle bağlı kalması gerekmektedir. Hiçbir aday adayımız ben niye yer almadım, en iyisi bendim, benim hakkım yenildi, benden daha iyi olmayan bir aday adayına yer verildi, havasına girmemesi böyle bir hataya asla düşmemesi gerekir. Hepimiz birer AK Parti neferiyiz ve AK Partiye gönül vermiş kişileriz. Hiçbirimiz rehavete kapılıp kendimizi parti üstü görmememiz lazım. Kendimizi parti üstü görseydik partiden daha güçlü görseydik o zaman her birimiz kendi illerimizde bağımsız bir şekilde aday olup seçilme yoluna giderdik. Hiçbirimiz bu yola başvurmadığımıza göre hiçbirimiz de parti üstü değiliz. 7 bin 329 aday adayından yer alanlar, almayanlar asla partimize karşı bir tavır takınma ve bir ihanet oyununa başvurmamalıyız. Hiçbirimiz kendi kişisel çıkarlarımızı, kendi menfaatlerimizi partimizin, ülkemizin, devletimizin menfaatleri üzerinde görmemeliyiz. AK Parti ilkeler ve kuralları olan bir partidir. Her aday adayına düşen görev bu ilkelere ve kurallara riayet etmektir. Zaten kendi menfaatini, kendi kişisel hırsını partinin, milletin, ülkenin menfaatinden üstün tutan kişilerden hiçbir şey olmadığı gibi milletvekili de olmaz. AK Partiye başvurmuş bütün aday adaylarından özel ricamız, beklentimiz ve talebimiz memleketimiz çok zor ve zahmetli bir süreçten geçerken ülkemiz adeta içten ve dıştan dört bir taraftan kuşatma altında iken, bütün şer odakları birleşmişken, birçok saldırılar ile karşı karşıya iken partimizin ve Cumhurbaşkanımızın bize en çok ihtiyaç duyduğu bugünlerde milletvekili adayı olamadığımız için kalkıp partimize ve Cumhurbaşkanımıza ihanet etmek asla bize yakışmaz. Bütün aday adayları çıkıp milletimizin huzurunda Cumhurbaşkanımıza ve partimize asla ihanet etmeyeceğiz partimizin ve Cumhurbaşkanımızın emrindeyiz şeklinde söz vermeliyiz. Toplum olarak da millet olarak da bu sözlerin takipçi olup aday adaylarının bu sözlere uyup uymadıklarını takip etmeliyiz. Sırf milletvekili adayı olarak yer almadığı için partimize ve Cumhurbaşkanımıza ihanet edenlere bu toplum değer vermemeli itibar etmemeli ve onları siyaset arenasından tamamen silmelidir. Bütün aday adayı arkadaşlarımızı bu sorumluluk bilinci içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26136)
21 Mayıs 2018 Pazartesi 01:32
Bingöl MHP Diyecek bundan emin olabilirsiniz sayın ziya bey çünkü Akparti il teşkilatına büyük tepki var özellikle işe alımlarda
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26120)
20 Mayıs 2018 Pazar 03:50
Bu adam kamera olan her yerde.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26118)
20 Mayıs 2018 Pazar 02:10
Zazaca TV yi 15 milyon Zazaya cok gören bir partinin ismini bile anmayi Zaza Yüregime küfür sayarim. Gitsinler yalakalik yaptiklari kürtlere oy dilensinler. Hani Biz Zazalarida zorla kürt yapmaya calistiklarinida unutmadik. Cok cok cok cok cok cok cok cok öfkeliyiz Biz Zazalar. Zazaca TV yoksa cehennemin dibine kadar yolu var akp nin,hdp nin,mhp nin chp nin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26114)
20 Mayıs 2018 Pazar 01:48
Bingole yazik kimlerin eline kalmis. Bingolonlineyede yazik bingol haberlerini takip ettigimizde herhafta ne oldugu belli olmayan bu kisinin haberiyle karsilasmak zorundamiyiz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26097)
19 Mayıs 2018 Cumartesi 09:28
Burda reklam yapmanın bir anlamı yok ziya bey kendini tanıtman için önceden reklam vermen lazımdı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26095)
19 Mayıs 2018 Cumartesi 05:26
40 yıldır Siyaseti Takip ediyorum,sizin gibi Çok konuşana hiç denk gelmedim..Diyecek bişey bulamıyorum,birgünde konuşmazsan,kıyamet kopmaz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26093)
19 Mayıs 2018 Cumartesi 05:07
Bu bingöl Bir senden Bir de akp den kurtulmadi giti
Dolar tavan yapmis issizlik almis basini gidiyor millet ac perisan onlar düsmüs menfaat iktidar derdine
Memleketi batirdiniz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26119)
20 Mayıs 2018 Pazar 03:50
@Misafir Kullanıcı Hay agzina saglik
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26090)
19 Mayıs 2018 Cumartesi 03:37
Kardeşim çok doğru söylüyorsun amma,bu sefer bingöl Mhp diyecek,bu kötü gidişe dur diyecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_26153)
21 Mayıs 2018 Pazartesi 16:01
@Misafir Kullanıcı sen bu söylediğine inannıyormusun mhp nin bingölde secim kazanacağına. sen kafayı yemişsin allah şifa versin sana
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın