KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Nisan 2024 Salı
9 °C Açık

3. lig fikstürü çekildi

B.Bingölspor, ilk maçını Adıyamanspor'la oynayacak. Koşar, Türkiye Kupası'na tüm 2. Lig ve 3. Lig takımlarının da katılacağını belirterek, belli kıstaslara uyan Bölgesel Amatör Liglerden de bazı kulüplerin kupa için mücadele edeceğini söyledi.

3. lig fikstürü çekildi
27 TEMMUZ 2012 CUMA 06:14
0
5582
3
AA aa

İzmir Mövenpick Hotel'de gerçekleştirilen fikstür çekimine, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ile liglerde mücadele edecek takımların temsilcileri katıldı.

3. LİG 1. GRUP İLK YARI FİKSTÜRÜ

Fikstür çekimi öncesi konuşan Koşar, ilk kez bir bölgede fikstür çekimi yapıldığını belirterek, her yıl farklı bölgelere giderek bunu gelenek haline getirmeyi, böylece kaynaşma sağlamayı düşündüklerini söyledi.

TFF yönetiminin 5 ay önce göreve başladığını kaydeden Koşar, bu sürede “gidilmedik tesis kalmayacak” anlayışıyla 40 kulübü ziyaret ettiklerini, ziyaretlerin süreceğini ifade etti. Koşar, kaynaşmayı sağlayıp, futbolda aile birliği oluşturmak istediklerini vurgulayarak, “Biz birbirimizsiz olamayız. Bu kaynaşmadan fair play çıkacak. Arkadan antrenör, futbolcu ayartılmayacak. 2. ve 3. liglere önem vermediğiniz zaman imalathaneyi açmamış olursunuz. İmalınız düzgün olmaz, mamul çıkmaz. Birlik ve beraberlikle, altyapılara verilen önemle Türk futbolu farklı yerlere gidecek” diye konuştu.

“TÜRKİYE KUPASI'NA TÜM PROFESYONEL TAKIMLAR KATILACAK”

Koşar, Türkiye Kupası'na tüm 2. Lig ve 3. Lig takımlarının da katılacağını belirterek, belli kıstaslara uyan Bölgesel Amatör Liglerden de bazı kulüplerin kupa için mücadele edeceğini söyledi.

Yayıncı kuruluşun 2. ve 3. Lig için sponsorluğunun söz konusu olduğunu, 5'er milyon liralık taahhüdü bulunduğunu kaydeden Koşar, ödemelerin yapılacağı tarihleri kulüplere bildireceklerini ifade etti. Koşar, 2 ve 3. ligin marka değerini artıracak bir çalışma içinde olduklarını, ligler başlamadan “müjdeli haberi” vereceklerini sözlerine ekledi.

Spor Toto 3. Lig de 9 Eylül 2012'de başlayacak. İlk devresi 23 Aralık 2012'de tamamlanacak ligin ikinci devresi 20 Ocak'ta başlayacak ve 5 Mayıs 2013'te tamamlanacak. Spor Toto 2. Lig'de 11 ve 28. hafta maçları ile Spor Toto 3. Lig'de 8 ve 25. hafta maçları hafta içi oynanacak.

İLK HAFTA PROGRAMI

9 Eylül 2012 ilk yarısı start alacak Spor Toto 3. Lig'de 2. Grupta ilk hafta eşleşmeleri ise şöyle oluştu:

2. GRUP

Belediye Bingöl - Adıyamanspor

İskenderun 1967 - Hacettepe

Kilimli Belediyespor - Silivrispor

Dardanelspor - Bursa Nilüfer

Manavgat Evrensekispor - Ümraniyespor

Derince Belediyespor - Yalıspor

Erzincan Refahiye - Aydınspor 1923

Menemen Belediyespor - Gebzespor

4 Eylül Belediyespor - Batman Petrol 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
CAVİT KÜRÜM (@Misafir_9014)
27 Temmuz 2012 Cuma 16:25
DOGRU OLANI FEDARASYON EN SONUNDA GÖRMÜŞ AMA YİNE EKSİK NEDEN BUKADAR AZ BİR PARAYI KULÜPLERE TAHSİL ETMİŞ BÜYÜKLERDEN BİRAZ KESSİNLER RANTLAŞMIŞ TEKELLEŞMİŞ FUTBOL ANLAYIŞINI TERKETMEDİKLERİ SÜRECE BİR GÖZ BOYAMADAN ÖTEYE GİTMEYECEKTİR
tolga yılmaz (@Misafir_9010)
27 Temmuz 2012 Cuma 06:52
sayın bakanımız cevdet yılmaz bingöl sporun ne halde oldugunu biliyormusunuz takım maddi sıkıntılar içersinde ama sahip çıkan olmuyor neden bu kadar duyarsız kalıyorsunuz başka illerin ilçe takımları süper ligde oynuyor biz ise 3 ligdeyiz ama şuan yönetim diye birşey yok takımda maddi sıkıntı var lütfen duyarlı olalım her zaman söz veriyorsunuz destek verecez diye ama vermiyorsunuz kayde almıyorsunuz 2 gün içerisinde takıma sahip çıkılmazsa bingölspor diye birşey kalmayacak lütfen bu takıma sahip çıkalım yazık olur
ToLqa (@Misafir_9009)
27 Temmuz 2012 Cuma 06:40
BURDAN SESLENİYORUM SAYIN CEVDET YILMAZ SENİ BİNGÖL HALKI ORAYA GÖTÜRDÜ... BU TAKIMIN NE HALDE OLDUGUNU BİLİYORMUSUN TAKIM SAHİPSİZ KALMIŞ NEDEN BU KADAR DUYARSIZ KALIYORSUNUZ GÜCÜNÜZ YETMİYOR MU ? BİR TAKIMA SAHİP ÇIKAMIYORMUSUNUZ ? SÖZ VERİYORSUNUZ ELİMİZDEN GELENİ YAPACAZ DİYE BU TAKIM ŞUAN MADDİ SIKINTILARDAN DOLAYI SAHİPSİZ NEDEN TAKIMA SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ SÖZ VERDİNİZ ARKASINDA DURUNUZ... YAZIK OLUR BİNGÖL SPOR DİYE BİRŞEY KALMAZ<<
15.04.2024
16:35
Bingöl`de asayiş uygulaması! 18 gözaltı, 2 tutuklama!
Bingöl'de asayiş uygulaması! 18 gözaltı, 2 tutuklama!
Ayrıca uygulamalar kapsamında 31 Bin 813 araç denetlendi, 2 Bin 458 araca cezai işlem uygulandı, 121 araç trafikten men edildi. Vali Usta; 'Bayram'da çalışmalarına ara vermeden devam eden Jandarma ve Emniyet personeline teşekkür ediyorum' dedi.
15.04.2024
15:26
Ahşap kursu gençler için `Terapi` Atölyesi Oldu
Ahşap kursu gençler için 'Terapi' Atölyesi Oldu
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde açılan ahşap üretim kursu, eğitim alan gençler için 'terapi' atölyesi oldu. Kursa gelen gençler, boş vakitlerini burada değerlendirerek ahşap oyma-yakma, maket yapımı, su kabağı işlemeciliğini öğrenerek günün stresini atıyor.
14.04.2024
20:26
Bingöllü aile dönüş yolunda kaza yaptı! 3 ölü, 5 yaralı
Bingöllü aile dönüş yolunda kaza yaptı! 3 ölü, 5 yaralı
Bingöllü aile, bayram tatili dönüşü Ankara'ya giderken Malatya'nın Darende ilçesinde kaza yaptı. İki otomobilin karıştığı trafik kazasında 1 kişi olay yerinde, 2 kişi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralı diğer 5 kişinin tedavisinin ise sürdüğü öğrenildi.
14.04.2024
20:25
Bingöl`de iki araç çarpıştı! 15 yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı! 15 yaralı
Bingöl'de minibüs ve hafif ticari araç çarpıştı, kazada 15 kişi yaralandı. Vali Usta: 'Tüm uyarı ve tedbirlerimize rağmen maalesef trafik kazaları bayramda da devam etti' dedi.
14.04.2024
20:24
Çapak:
Çapak: 'Bittiğinde komşu illere de hizmet verebileceğiz'
Bingöl Üniversitesi Diş Fakültesi ve beraberinde inşası süren diş hastanesinin yakın zamanda tamamlanacağını belirten Rektör Çapak; '102 ünitelik hastanemizle sadece Bingöl'e değil komşu illere de hizmet verebileceğiz' dedi.
14.04.2024
20:23
DAP`ın hedefinde tarım ve hayvancılık öncelikli
DAP'ın hedefinde tarım ve hayvancılık öncelikli
Kapsama alanında Bingöl'ün de bulunduğu DAP Bölge Kalkınma İdaresi, 2024-2028 dönemini kapsayan Stratejik Planını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın