KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
18 °C Güneşli

Asfalt ihalesi tamamlandı!

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Genç Caddesi ile Hastane Caddesi esnafını ziyaret ederek talep ve şikayetleri dinledi. Barakazi; ' Mevcut asfalt yollarımızı komple asfaltlamak için ihale sürecimizi tamamladık. Güvenlik soruşturmasının hemen ardından tüm yollarımızı komple asfaltlayacağız.'

Asfalt ihalesi tamamlandı!
08 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA 18:17
35
4461
11
AA aa

Başkan Barakazi, beraberinde Başkan Yardımcıları Ahmet Korkutata, Veysel Koç ve birim müdürleriyle esnafı ziyaret etti.

Genç ve Hastane caddeleri üzerindeki işletmeleri tek tek gezerek talep ve şikâyetleri dinleyen Barakazi, belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında esnafa bilgi verirken, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Barakazi, “İstişareye dayalı hizmet anlayışıyla vatandaş ve esnafımızı ziyaret ediyor, onlardan gelen talep ve şikâyetleri dinliyoruz” dedi.

Barakazi, “Bingöl Belediyesi olarak ilimizi daha iyi noktalara taşımak için STK, vatandaş ve esnafımızla sürekli istişare içerisindeyiz. Hayata geçirdiğimiz projeler ile uygulama aşamasında olan projelerimiz hakkında fikir veren vatandaşlarımız, hayata geçirmeyi planladığımız projeler konusunda da bizlere yeni fikirler sunuyor. Yaptığımız her istişare hem projelerimizde iyileştirmeler sağlıyor hem de kentimizin önceliklerini belirlemede bizlere yardımcı oluyor. Bu anlamda önemsediğimiz ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” diye konuştu.

“PROJELERİMİZ MEMNUNİYETLE KARŞILANIYOR”

Seçim vaatleriyle birlikte ihtiyaca göre şekillenen birçok projeyi hayata geçirdiklerini kaydeden Barakazi, projelerin kamuoyu tarafından takdir topladığını söyledi.

Barakazi, “Toplumumuzun her kesimine yönelik birçok proje hayata geçirdik. Hayvancılık potansiyeli yüksek olan ilimizde canlı hayvan pazarı projesini, sokak hayvanlarımızı korumak, bakım ve tedavilerini yaparak toplumda bilinç oluşturmak için de hayvan bakımevi projemizi hayata geçirdik. Engelli kardeşlerimiz için 4 bin metrekare izyolu yaptık, 5 ayrı noktaya da engelli şarj istasyonları kurduk. Şimdi bu kardeşlerimiz için engelsiz bina projemizi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Engelli kardeşlerimize yönelik hayata geçirdiğimiz fiziki yatırımların yanı sıra onların her türlü sosyal etkinliklerini destekliyor, elimizden gelen desteği sunuyoruz.  Emekçi kadınlarımız için Kadın Emek Çarşısı projesini hayata geçirdik. Gençler ve çocuklarımız için 10 adet çok amaçlı spor sahası yaptık. Bunun yanı sıra spor ve sporcuyu her zaman destekledik. Belediyemiz bünyesindeki Yaşamspor kulübümüzde çok sayıda genç yetenek yetiştirdik, birçok önemli başarıya imza attık. İhtiyaç duyulan mahallelerimizde 8 yeni park yaptık. İlimizin en büyük, bölgemizin ise ender parklarından olan 52 dönümlük Kent Park projemizi tamamlamak üzereyiz. Bingöl'e kazandırdığımız yeşil miktarıyla tüm belediye tarihini geçmiş bulunuyoruz. Peyzaj çalışmaları, altyapı ve üstyapı çalışmaları, doğalgaz çalışmaları, yeni araç ve yaya köprüleri gibi birçok önemli projemizi hayata geçirdik. Kentsel Dönüşüm projemizin 3 etabını ihale ettik, belediye hizmet binamızı ihale ettik, bunların yanı sıra birçok önemli projeyi hayata geçirmek için çalışıyoruz. Toplumun her kesimine yönelik hayata geçirdiğimiz projelerimiz, kamuoyunda takdirle karşılanıyor” diye konuştu.

“ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR”

Halk ziyaretleri kapsamında talepleri de dinlediklerini kaydeden Başkan Barakazi, “Doğalgaz çalışmalarından kaynaklı yol sorununun çözülmesi isteniyor. Bu konuda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Geçen yıl başladığımız üstyapı çalışmaları kapsamında birçok mahallemizde çalışmalarımızı tamamladık. Çarşı merkezinde Maden Sokak'ta yolları kilitli parke taşıyla döşedik. Çarşı merkezinde devam eden doğalgaz çalışmalarından kaynaklı bozulmaları da hızlı bir şekilde onarıyoruz. Mevcut asfalt yollarımızı komple asfaltlamak için ihale sürecimizi tamamladık. Güvenlik soruşturmasının hemen ardından tüm yollarımızı komple asfaltlayacağız” diye konuştu.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30637)
10 Ağustos 2018 Cuma 10:44
kultur mah 3 aydır ihale oldu niye başlanmıyor neyi bekliyorsunuz cevap hazır guvenlik soruşturması devam ediyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30629)
09 Ağustos 2018 Perşembe 17:58
2 yıl oldu yiktirdin kültür mahallesinde iki ve üç katlilari hala bilmem birinci etapı ihale yaptık bilmem sıra ikinci etapta nedense daha bir temel açıldığını göremedik bu kadar yukselen dolar kim gelip yapacak merak ediyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30628)
09 Ağustos 2018 Perşembe 17:20
Biz onu önemli görevler, yurtdışı gezileri için seçmedik. Faydalı olduğuna inanıyorsa gitsin başka görevle yurtdışına çıksın. Onun görevi BİNGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI bunun farkında olması lazım. Farkına vardı ama seçimlere birkaç ay kala...Bingöle misafirlerimizi getirmeye utanıyoruz... Trafikten tutun temizliğe, yollardan tutun parklara , imardan tutun işgallere... nereden tutarsanız tutun elinizde kalan bir şehir. Milletvekillerinin beceriksizliği başkanın beceriksizliğini örtmez. Herkes kendi seçimine girer... Ama görünen o ki ve yazık ki Yücel bey Bingöl için tam bir hayal kırıklığı oldu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30648)
11 Ağustos 2018 Cumartesi 09:26
@Misafir Kullanıcı Birlik beraberlik olmazsa hizmette olmaz. Her seçim ayrıdır diyorsun ama her seçimde hepsi sanki kendileri seçilecekmiş gibi okadar çalışıyorlar. Yücel bey bingöle çok şeyler katacaktır bunu burdan söylüyorum. Bu zamaana kadar engeller çoktu borç vardı birlik ve beraberlik yoktu encümenler zaten kendilerini düşünüp menfaatçi çıktılarrr. Başkan tekrar seçilirse farklı bir kadroyla çok iş yapar....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30621)
09 Ağustos 2018 Perşembe 14:59
yw vallahi helal olsun keşke düzağaç mahlesinin geneline asvalt olsa helal başkan
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30619)
09 Ağustos 2018 Perşembe 13:33
iyide yine gariban vatandaşın cebinden çıkacak bunu bir lütüfmuş gibi pişkin pişkin sunuyorsun ya helal
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30624)
09 Ağustos 2018 Perşembe 16:18
@Misafir Kullanıcı Ne kadar boş bir yorum. Vatandaş bunu bilmiyor sanki. Lütfen yorum yapmak için yapma. Ortada bir hizmet var onun bilgilendirmesini yapmak kötümü. Herşeye bir kulp takıyor sen ve senin gibi böyle boş düşünenler. Gözlerinizi açın beee.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30607)
09 Ağustos 2018 Perşembe 00:43
Yahu yılda bir seçim olsa ne güzel olur:)
Bu adam hiç yurtdışına çıkmaz sürekli halkın içinde yağcılık için gezer :)
Ne komik bir durum ya acıyorum vallahi.
En kötü durumda birdaha ne memleketine girebileceksin nede bir görev talep edebileceksin kendini bitirdin Yücel BARAKAZİ bazılarının değimi ile frekazi :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30623)
09 Ağustos 2018 Perşembe 15:39
@Misafir Kullanıcı Bingölün anasını aglattıktan sonra napayım önemli görevlere gitmiş diye?
-İMAR da pislik pislik üstüne
- Bingöl Belediyesi değil BARAKAZİ Belediyesi bütün akrabaları belediyede MÜDÜR OLMUŞ
- Vatandaşa bağır çağır seçim dönemi videolar fotograflar canım cicim
- Kültür mahallesinde ağzınızı açıp herkes kira yardımı alıyor diyorsunuz.. Yalan almayanlarda var
-Kültür mahallesi projesini elinizi yüzünüze bulaştırdınız
-Çapakçur deresi rekreasyon alanı diye ortalığı ayaga kaldırdınız proje duyuruları artislikler ortada bir halt yok
-Hergüne bir proje açıklıyorsunuz mele açıklayasınız sonuç?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30613)
09 Ağustos 2018 Perşembe 11:27
@Misafir Kullanıcı Milletvekilleri ne yaptılar acaba bu zamana kadar bingöle. Doğru ya bingöl ankarası arası gidip gelmekten objektiflere poz vermekten başka birşey yapmıyorlardı pardon ya unutmuşum. Körsünüz sen ve senin gibi düşünenler objektif olmanızı tavsiye ederim. Lütfen her siyasiye eşit yaklaşın yaşananlara iyice vakıf olun ondan sonra düşüncenizle kime ne hüküm veriyorsanız verin..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30612)
09 Ağustos 2018 Perşembe 11:21
@Misafir Kullanıcı Arkadaşım senin başkan beyin görevlerinden yurtdışındaki konumundan hiç birşeyden haberin yok sanırım. Yurtdışına keyfinemi gidiyor sanıyorsun ne gibi önemli toplantılara katıldığını bilmiyorsun. Tabi sen ve senin gibi düşünenler sadece resmin görünen yüzüne bakıyorsunuz. Bunları yazacağına keşke iyice araştırıp cahil gibi her konuya önyargıyla atlamasan. Türkiyede sadece 2 başkan yurtdışındaki önemli toplantılara katılıyor 2 başkandan biride bizim başkanımız yücel bey. Senin mantığında olan insanlara okadar acıyorumkiii. Siz yücel beyi günah keçisi bellemişsiniz. Yazıkkk sizeee!
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın