KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Bin 140 öğrenci tıraş ettiler

Gönüllü olarak Pazar günleri köy okullarındaki öğrencileri tıraş eden berber kardeşler, şimdiye kadar bin 140 öğrenciyi tıraş etti.

Bin 140 öğrenci tıraş ettiler
16 NİSAN 2018 PAZARTESİ 00:38
0
1707
1
AA aa

2 yıldır düzenli olarak köy köy gezerek öğrencileri ve yatalak hastaları tıraş eden Ali ve Yunus berber kardeşler, şimdiye kadar bin 140 öğrenciyi tıraş etti.

Tıraş olamayan öğrenciler için hizmeti onların ayaklarına götürdüklerini aktaran berber Ali; “ 2 yıldır köy köy gezip öğrencileri tıraş ediyoruz ve bu hafta Aşağı Yeni başlar İlköğretim Okulu'nda bize üniversite öğrencileri Muhammet ve Mehmet ustalar eşlik etti. Yine kız öğrencilerin saç bakımı için bayan kuaför Zeynep, Rukiye ve Rabia eşlik etti. Bu hafta Toplam 80 öğrenciyi tıraş ettik.  Bugüne kadar hiç sosyal faaliyeti görmeyen çocuklar için, sosyal faaliyeti bu çocukların ayaklarına götürüyoruz. Benim burada bir reklam amacım yok. Ben, sosyal sorumluluk projesine başladığım zaman çok ön eleştiri aldım ama hiçbir şey kayda almadan bu sosyal sorumluluk projesine devam ettim. Çünkü bu çocukların mutluluğu ve bu çocukların sevinci bana yetti. Bugüne kadar Bin 140 öğrenciyi tıraş ettik ve bu öğrencilere çeşitli hediyelerde verdik. Öyle öğrencilere denk geldik ki, hiç kuaförü görmeyen öğrencileri gördük. Onların sevinçleri anlatılmaz. Bu güne kadar bizim sosyal sorumlu projesine destek verenlere Allah razı olsun. Bizim burada amacımız Allah rızasıdır” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24697)
16 Nisan 2018 Pazartesi 01:41
Allah razı olsun.Allah hayrınızı kabul etsin.
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın