KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
10 °C Parçalı bulutlu

'Bu bir beka meselesidir'

MHP İl Başkanı Nurettin Varol: 'Türkiye cumhuriyetinin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için yapılan Barış Pınarı Hareketi Türkiye Cumhuriyeti'nin bir beka meselesidir.'

`Bu bir beka meselesidir`
15 EKİM 2019 SALI 16:56
13
2670
4
AA aa

Milliyetçi Harekât Partisi (MHP) İl Başkanı Nurettin Varol, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Fırat'ın Doğu'suna yapılan Barış Pınarı Harekâtı'na destek verdiklerini belirtti.

Varol, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Cumhuriyeti Barış Pınarı Harekâtı ile bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri, yuvalandığı ve saklandığı yerlerde etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır. Barış Pınarı Harekâtını yürekten destekliyoruz. Her zaman yanında ve arkasındayız.
Türkiye'yi kuşatma niyetinde olan PKK, YPG ve DAEŞ gibi şer odaklarının ve onların destekçilerinin oyunlarının bozulması ve bulundukları o topraklara gömülmesi artık kaçınılmaz bir mecburiyettir.
Bütün dünya şunu iyi bilmelidir ki; Şanlı tarihimizde olduğu gibi mazlum milletlerin umudu olan necip Türk Milleti ve kahraman ordumuz bu'' Barış Pınarı Harekâtı'' ile mazlumun yanında, zalimin ise her zaman karşısındadır. Türkiye cumhuriyetinin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için yapılan Barış Pınarı Hareketi Türkiye Cumhuriyeti'nin bir beka meselesidir. Yapılan Barış Pınarı Harekâtı'yla Suriye'nin kuzeyinde ülkemizin kara sınırlarına paralel olacak şekilde hem güvenli bölge tesis edilecek, hem de bölgeye huzur gelecektir. Dünyanın hiç bir ordusunun başaramadığı bir operasyona imza atıyor ordumuz., Mehmetçiğin göstermiş olduğu  bu  hassasiyet taktire şayandır. Ordumuz Suriye'nin kuzeyinde bir taraftan bütün dünyanın desteklediği terör örgütlerine karşı amansız bir mücadele verirken, diğer taraftan dünya kamuoyunun bütün olumsuz propagandaları ve yalan yanlış algı operasyonlarına rağmen bir sivilin dahi burnunun kanamaması için olağanüstü çaba gayret ve titizlik gösteriyor. Dünyanın hiç bir ordusunda çok bilinmeyen bir denklem içerisinde meskûn mahal operasyonları yürüttüğü halde sivillere zarar gelmemesi için bu kadar bir çaba gösterilmezdi. Şimdiye kadar da ordumuz dışında hiç bir ülkenin ordusu bu hassasiyeti göstermemiştir. Üstelik karşımızdaki teröristler her türlü hainliği alçaklığı ve kalleşliği gösteriyorlar. Sivil ve savunmasız insanları canlı kalkan olarak kullanıyorlar. Bütün bu olumsuzluklara rağmen, tahrik ve provokasyonlara rağmen ordumuz tahriklere kapılmıyor, bu yönüyle bütün dünyaya adeta bir insanlık dersi veriyor. Sivillere zarar gelmemesi için ölçülüp biçiliyor, sabır gösteriliyor, gerektiğinde bazen gerçek hedeflere varılmaktan dahi vazgeçiliyor.

Ordumuzun hedefi batı kamuoyunun dediği gibi oradaki Kürt halkı değil, ordumuzun oradaki hedefi teröristlerdir. Bu hassasiyeti göstermek için vicdanlı, merhametli ve insaflı olmak lazım. Ordumuz bu anlamda adeta şefkat ve merhamet abidesi konumunda. Ordumuzu tanıyan bölge halkı bu bağlamda ordumuza fazlasıyla güveniyor ve ordumuz gittiği her yerde alkışlar ve sevgi gösterisi ile karşılanıyor. Ordumuzun bu insancıl tavrını görmezden gelip karalama kampanyası yürütenler ordumuzun bu tavrı karşısında utanç duymalıdırlar. Teröristler sıkıştıkları yerlerde sivilleri hedef alarak sivil ve savunmasız insanları katlederken, batı kamuoyunun bu vahşeti görmezden gelip ordumuzu eleştirmeleri, yalan yanlış algılar oluşturmaları ikiyüzlülüktür, küstahlıktır, alçaklıktır. Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyinde yaptığı operasyonda bütün dünyaya örnek teşkil  etmektedir. Batı kamuoyu ne derse desin bu haklı mücadelesinde başta bölge halkının duaları ve milletimizin destekleri ordumuzla beraberdir. Ordumuzun bu insancıl tavrı bütün dünyaya örnek teşkil etmektedir. Bu insancıl tavırlarından ve bizlere yaşattıkları haklı gururdan dolayı başta milli savunma bakanımız, genelkurmay başkanımız, kuvvet komutanlarımıza, bölgede operasyonu sevk ve idare eden isimsiz komutanlarımıza, canları kanları pahasına mücadele veren Mehmetçiğimize Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanlığı adına teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah ordumuzu her türlü kazadan beladan korusun. Ayaklarına taş gözlerine yaş değdirmesin. Bu haklı mücadelemiz esnasında şehit olanlara Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve sıhhat diliyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51629)
16 Ekim 2019 Çarşamba 18:07
Beka meka sorunu değil bu! 35 40 kilometre başka bir ülke sınırları içine gidiliyor güvenli bölge oluşturmak için o mesafede 400 binin üzerinde insanın göç ettirilmesi demek ve onların yerine Türkiye'deki göçmenler yerleştirilerek oradaki Kürtlerin işide karşı savaşarak kazandığı kazanımları yok edip orayı araplaştırmak artı kan ve gözyaşı demek . Allah'ın ismini anarak bu operasyonu Allah'a bağlamak abestle iştigaldir.o şahıslara soruyorum Allah Suriye'de sivil insanların yaşayacağı ölümü, zulmü, çocukların yaşayacağı trajedileri kabul edermi. Allah herkesi ıslah etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51674)
17 Ekim 2019 Perşembe 11:15
@Misafir Kullanıcı Saçma sapan konuşma Türkiyede 4 milyon suriyeli var bunların geldiği yer zaten orasıdır. pkk nın ne işi var orda istesenizde istemesenizde o .. sürüsü yok edilecek ve suriyeli kardeşlerimiz oraya yerleştirilecek.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51611)
15 Ekim 2019 Salı 22:25
Beka diye millet kandırmaca
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51610)
15 Ekim 2019 Salı 22:24
Doğrudur. Kesinlikle beka meselesidir. PKK /PYD ve siyasi kanadı Hdp nin ABD uşağı olduğundan şüphemiz yok. Allahutela bu şeytani ideolojiyi savunan herkese doğruları görme yeteneği nasib etsin. Fakat sizinde kavmiyetçi anlayıstan uzak durmanız gerekir. Tahrik edici yada buna benzer diğer etnik grubları gerecek ifade, eylem ve söylemlerden genel olarak tüm teşkilatlarınızla vaz geçmeniz gerekir. Üstünlük Türklükte,Kürtlükte, Araplıkta yada başka bir soyda değil ancak takvadadır. ' Allah resulü ırkçılık yapan bizden değildir' diye buyurmuştur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51626)
16 Ekim 2019 Çarşamba 14:14
@Misafir Kullanıcı Madem ABD yi bu kadar sevmiyor ve Allahı karıştırıyorsan böyle durumlara o zaman neden tüm ekonomi dolara endeksli.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51602)
15 Ekim 2019 Salı 19:20
Ölen müslüman öldüren müslüman nerde vicdan nerde merhamet yazillar olsun böyle insanliga
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın