KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Mart 2024 Perşembe
11 °C Çok bulutlu

Cihazlar yetersiz!

Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde cihazların yetersiz olduğunu öne süren Ahmet Doğrusözlü, çocuğunu bu durumdan dolayı Elazığ'a sevk ettiklerini iddia etti.

Cihazlar yetersiz!
19 EYLÜL 2019 PERŞEMBE 17:58
23
4286
26
AA aa

Bingöl'de, 2,5 yaşındaki Muhammed Can Doğrusözlü'ün babası Ahmet Doğrusözlü, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ndeki yetersizlikten dolayı tepkili.

Baba Doğrusözlü, yaklaşık 1 hafta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yoğun bakımında kaldıktan sonra Elazığ'a sevk edilen 2, 5 yaşındaki oğlu Muhammed Can'ın cihazların yetersizliği ve hastanede hijyenik ortamın bulunmamasından dolayı bitkisel hayatta yaşam mücadelesi verdiğini iddia etti.

“ORTAM HİJYENDEN UZAK”

Hastanede gerek cihaz yetersizliği, gerek hijyenik bir ortamın bulunmaması, gerekse doktor yetersizliğinden dolayı birçok hastanın Elazığ'a sevk edildiğini belirten Baba Doğrusözlü, şu ifadeleri kullandı:

“Oğlum yaklaşık 1 hafta hastanenin yoğun bakım ünitesinde gerekli tıbbi cihazların ve hijyenin yetersiz olduğu koşullarda tedavi altında tutuldu. Çocuklarla büyükler aynı yoğun bakım ünitesinde hijyenden uzak bir şekilde tedavi görüyor. Bu durum, hayati tehlikesi bulunan hastaların enfeksiyon riskini artırıyor. Özellikle cihazların ve ortamın yetersizliğinden dolayı hasta oğlum Elazığ'a sevk edildi. Bingöl'de birçok hasta çevre illerdeki hastanelere sevk ediliyor. Çünkü burada gerek doktor gerek cihaz gerekse hijyen konusunda büyük yetersizlikler söz konusu. Bu konuda hastane başhekimliği de yetersiz kalıyor. Şikayet için başvurduğum mercilerden de sonuç alamadım. Çevre illere yapılan sevkler dolayısıyla birçok aile ekonomik bakımdan büyük sıkıntılar yaşıyor. Hastanede gerekli koşulların sağlanarak hastalara hizmet verilmesini istiyoruz. Yetkililerin bu konuda gerekli duyarlılığı göstermesini istiyoruz.”

Öte yandan, minik Muhammed Can'ın nörolojik rahatsızlığından dolayı sevk edildiği Elazığ'da bitkisel hayatta yaşam mücadelesi verdiğini belirten Baba Doğrusözlü, oğlunun Bingöl'deki yoğun bakım ünitesinin hijyenden uzak durumundan dolayı enfeksiyon kapmış olabileceği ihtimalini de sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50311)
22 Eylül 2019 Pazar 17:31
sirf nobet parasi odememek icin hafta sonu is kur elemani calistiriyorlar. sonrada bizde hijjen sıkıntısı yok diyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50286)
21 Eylül 2019 Cumartesi 14:41
Bazı yorumlarda dr lar savunuluyor iyide burda dr larla alakalı bir durum yok ki hastanenin daha iyi bir kaliteye sahip olması isteniyor neden hastane yönetimi mevcut durumu kabul etmeyip kendini savunuyor gerçek ortada olduğu halde üstelik bingol insanı bunları tabiki dile getirecek şimdiye kadar getirilmediği kabahat ayrıca mevcut olan dr bugün var yarın başka ilde olacaklar burda kalıcı olan bingol halkıdır tabiki eksiklikler dile getirilecek o yüzden drlar kendi üstlerine alinmasinlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50284)
21 Eylül 2019 Cumartesi 13:48
Maalesef bingol halkı şimdiye kadar her konuda daha duyarlı olsaydı bingol şimdi bu hâlde olmayacaktı kimse toplumsal düşünmüyor bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesi var bingol insanında birileri yanlışı dile getirdiği zaman kötü oluyor direk savunmaya geçiliyor neden eksiklikler soylenildiginde evet doğru nasil daha iyileştirme yapabiliriz çabasına girmiyor da karşı tarafa taaruza geciliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50279)
21 Eylül 2019 Cumartesi 12:27
Burda anlatılmak istenen hastanenin daha iyi bir kalitede olması Dr lar tabiki ellerinden geleni yapıyor orda dr lar suclanmiyor ki hastane daha iyi nasil hizmet verebilir bu anlatılmak isteniyor neden burdaki çocuklar çevre illere sevk edilsin ki herkes duyarlı olursa mutlaka iyi bir sonuca varilacaktir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50257)
21 Eylül 2019 Cumartesi 05:11
Bakyorumda hayli bir hastane yönetimini destetleyen mesaj var.kesin hep aynı kişiler yazyordur yöneticiler ve çevreleridir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50256)
21 Eylül 2019 Cumartesi 05:09
Cevdet by.fevzi baba ve belediye başkanını yanına alıp ziyaretlere gidip resim paylaşacağına memlekette ne var ne yok biraz baksa.Arkadaşlar Ankarada yaşayan adamdan bingölün derdi ne lazım.bizim vekillerimiz ankaradan çıkmıyorlar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50241)
20 Eylül 2019 Cuma 23:21
BU HASTANEYİ BU KADAR SAVUNANLAR. ACABA GERÇEKTEN DE BU HASTANENİN NEREDE VE NASIL OLDUĞUNU BİLİYORLAR MI? YOKSA ADI ORADA ÇALIŞIYOR GİBİ GÖZÜKÜP BEDAVADAN PARAYI CEPE İNDİRİYOR MU? BU NEYİN SAVUNMASI BİR ANLAM VEREMEDİM. SANKİ DÜNYANIN EN ÖNDE GELEN HASTANESİ.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50221)
20 Eylül 2019 Cuma 16:04
Arkadaşlar Allah yardımcımız olsun. Siyasiler vatandaşları takmıyor. Aylardır Diş hastanesi Başhekimi ve bazı doktorlar özel klinik açtığını ve vatandaşları mağdur edip özel kliniğe yönlendirdiğini yazdım ve durumu siyasilere bildirdim bugüne kadar hiç bir şey yapılmadı. Bir kurumun başhekimi nasıl özel klinik açar. Bu duruma siyasiler neden cevap vermiyor. Sayın Vekilim ve Bakanım bu sorunu çözmekte acizmi kalıyorsunuz. Böyle bir sorun için sayın Cumhurbaşkanı na mektupmu yazalım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50219)
20 Eylül 2019 Cuma 15:53
Bingölün gelişmesi ve sorunların çözümü için halkın sesi çıkması lazım. İşi siyasilere bırakırsak daha çok çekeriz. Liyakatsiz kişileri kurumun başına getiren siyasiler. Sonra cezasını çeken vatandaşlar. Eğer sesimiz gür çıkarsa siyasiler o zaman vatandaşın sorunlarına eğilirler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50214)
20 Eylül 2019 Cuma 15:21
Maşaallah hastanenin malzemesi az ise de AVUKATLARI BAYAĞI FAZLAYMIŞ. HERKESE YETECEK KADAR DA CEVAPLARI VAR !!!
28.03.2024
11:30
Bingöl`de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
27.03.2024
23:07
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda, ortaöğretim mezunu toplam 30 destek, güvenlik ve büro personelleri alınacağı belirtildi. Aranan şartlar ve başvuru tarihleri şöyle;
27.03.2024
23:05
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Ramazan ayı vesilesiyle topladıkları nakdi ve ayni yardımları maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine dağıttılar. Okul Müdürü Arslan; 'Ailelerimizin yanında olmak, bu mübarek ayda dualarına mazhar olmak tek gayemizdi. Tabi bu uygulamamız örnek olursa, bundan da mutluluk duyarız.'
27.03.2024
23:04
Çoban`ın
Çoban'ın '40 Ayette İslam İktisadı' eseri yayımlandı
Yazarın asıl hedefi,' ekonomik ilişkileri Kur'ani bakış açısıyla yeniden düşünmek ve bu sayede ticari ilişkilerin yeniden düzenlenmesine katkıda bulunmak' olarak özetlendi.
27.03.2024
17:44
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, muhtemel bir Bingöl depreminden önce kurulması planlanan konteyner kent alanlarında incelemelerde bulundu, ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı.
27.03.2024
17:43
Bingöl`de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 18,5 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın