KÄ°M KÄ°MDÄ°R FÄ°RMA REHBERÄ° Hemen Ãœye Ol Ãœye GirÅŸi
Uye GiriÅŸi
GiriÅŸ
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Ãœye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

Daraheni'ye sahip çıkalım

Partisinin Genç ilçe teşkilatı tarafından verilen Sahur programına katılan AK Parti Bingöl İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, Genç tarihi küçümsenmeyecek kadar eski bir ilçe. Daraheni tarihi geçmişi eski ve büyüktür. Bingöl'den daha eski bir şehirdir. Ona sahip çıkalım dedi.

Daraheni`ye sahip çıkalım
11 HAZÄ°RAN 2018 PAZARTESÄ° 21:17
14
3424
15
AA aa

AK Parti Genç ilçe TeÅŸkilatı tarafından Cumhuriyet Mahallesi Merkez Cami sokağında partiler ve vatandaÅŸların katılımıyla Sahur programı düzenledi.

Programda bir konuÅŸma yapan AK Parti Bingöl Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Hanefi Güler, Genç'in tarihine vurgu yaparak, ilçe halkı olarak hep birlikte ona sahip çıkılması gerektiÄŸini ifade etti.

Genç, Tavz dağından Ak dağına kadar bir bütün olarak gördüklerini ve ilçede kimselerin arasında bir ayrım yapmayacaklarını altını çizen Güler, “Bizim ilçemiz Bingöl'ün en büyük ve en yakın ilçesidir. Genç benim için bir bütündür. Ve hep söylüyorum. Tavz dağından Ak dağın dağına kadar hep biriz bir olacağız. Bu demek deÄŸildir ki biz diÄŸer ilçelerimizi yani Solhan'ı, Karlıova'yı ve diÄŸer ilçeleri. Biz burada önce kendi ilçemizden baÅŸlamak için diyorum. Kendi ailesini çevresini ve yurdunu düzeltemeyen baÅŸka yerleri düzeltemez. Bu Ä°slami naslarla da sabittir. Bunun için benim önceliÄŸim ilçemdir. Ben buradan baÅŸlayacam. Genç tarihi küçümsenmeyecek kadar eski bir ilçe. Daraheni tarihi geçmiÅŸi eski ve büyüktür. Bingöl'den daha eski bir ÅŸehirdir. Ona sahip çıkalım.” Dedi.

“BU HÜKÜMETÄ°N YANINDA YER ALALIM”

Genç halkı olarak hükümetten bir sıkıntı görmediklerini bunun için ve daha fazla hizmet almak için iktidarın partisine destek verin diyen BaÅŸkan Güler, “Bu hükümetin yanında yer alalım. Biz bu hükümetten zarar görmedik.  EÄŸer varsa ÅŸahsi problemimiz ve sıkıntılarımız bu hükümetin suçu deÄŸil. Biz kendi aramızda anlaÅŸmasızlıktan, duyarsızlıktan belki olmuÅŸ ve oluyor ama bunu hükümete atmayalım hemen. Yani seçim çalışması için hangi ilçemize ve köyümüze gitmiÅŸsek milletimiz büyük teveccüh gösteriyor. ‘Allah Tayip ErdoÄŸan'dan razı olsun, yollarımız yapılmış rahat yolculuk yapıyoruz' diyorlar. Ben sizin emrinizdeyim. Her daim her yerde bana ulaÅŸabilirsiniz. Sizin hiçbir sorununuzu geri çevirmeyecem. AÅŸamadığınız bir kapı için bana gelirseniz o sorununuzu ertelemeden hal edeceÄŸiz inÅŸallah.” Diye konuÅŸtu.

YENÄ° SÄ°STEM HAYATA GEÇÄ°YOR

24 Haziran'da yapılacak seçimlerde yeni bir sitemin hayata geçeceÄŸini anımsatan BaÅŸkan Güler, bu sistemle daha fazla ve pratik hizmet göreceklerini ifade ederek ÅŸöyle konuÅŸtu:

 “Artık 80-90 yıllık sistem ortadan kalkacak. Yeni bir sistem yeni anayasa ve yeni bir yürütme. Sivil bir irada her yere hakim olacak. Valiler güçlenecek, belediye baÅŸkanları güçlenecek ve meclis üyeleri güçlenecek. Yani artık herkes kendi ilini ve ilçesini daha rahat bir ÅŸekilde yönetecek. Muhtarlar kendi köyleri ile ilgili daha fazla söz sahibi olacak.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28777)
13 Haziran 2018 Çarşamba 13:27
fegi hesenin en yiğit kahramanı fehgi hesenin en yiğit torunu sayın fehmioğuluna oynan oyunları çok yakında rapor halinde sunulacaktır.ben duydum şok oldum inanın sizlerde şok olacaksınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28835)
15 Haziran 2018 Cuma 04:35
@Misafir Kullanıcı Fehmi oğlu na ihanet eden oyunlar oynayan merak etmesin yakında güzel bir oyunda size oynanır başkanliginda kısa sürede bitecek Allahın izniyle
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28735)
12 Haziran 2018 Salı 21:58
Feqi Hesenin yiğit kahramanları dara heniye sahip çıkalım
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28725)
12 Haziran 2018 Salı 15:55
Molla Hanefi Dün yoktun bugün Gencimi kurtaracaksın Sen Fehmioğlu Yılmaz Çoşkun Seni istemiyorlardı Başkan olman için Hatırlamıyormusun . Genç ten 2 bin oy alsanız şükredin siz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28720)
12 Haziran 2018 Salı 15:19
Tabi hanefi tabi senin malı götürmen için sahip çıkacaz genç senin gibilerin eline düştüyse vaaay halimize
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28719)
12 Haziran 2018 Salı 15:18
darayeninin tarihi bingölden daha eski, dareyenimize sahip çıkalım derken acaba neyden bahsetmiş hakkaten çok merak ettim. tarihi kültürel eserlerimizden mi bahsetmiş, yok olma eşiğine gelmiş Zazacanın sahiplenilmesinden mi bahsetmiş, akpartiye oy verilmesinden mi bahsetmiş yoksa mala hanefiyi sahiplenmemizden mi bahsetmiş tam olarak anlayabilmiş değilim. Sağolsun siyasilerimiz seçimler ramazan sonrasına getirildiği için artık sahur yemeği de veriyorlar.. Her şey seçim için bu milleti çok yanlış eğitiyorsunuz çok yanlış öğretiyorsunuz..İnsan odaklı olmadığınız müddet size artık oy yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28707)
12 Haziran 2018 Salı 11:16
Yav he he sen sahip çıkıyorsun lazım deyil yalanlara karnımız tok Fehmioğlunun ayağını kaydırdnz ihanet ettiniz bunun bedelini 24 haziran da ödeyeceksiniz Fehmi oğluna ihanet etmek neymiş göreceksiniz genç mileti senden nefret ediyor kendin gibi bir kaç çapulcuları yanına almış yok ben böyle yapacağım bunu yapacam deyip boşuna kendini yorma biteceksin yakında inşaallah biz dürüstlükten yanayız sizin gibilere oy yok peki ne kadar para aldn onu da yazsana parayı verdiler diye Fehmi oğlu na ihanet ettim desene editör taraf tutma niye okadar mesaj attım hiç bir yayılanmadi seçim sonrası ses
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28705)
12 Haziran 2018 Salı 10:38
bingöl nufusunun yüzde ellisi gençli nerde genci temsil edecek vekil bir gençli olarak bu seçimde size bir ders lazım.......
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28697)
12 Haziran 2018 Salı 09:30
lastik olma adamına sahip çık menfaati bırak zıkte şerefine sahip çık ataoğluna sahip çık millet seni adam yerine koysun
Misafir Kullanıcı (@Misafir_28691)
12 Haziran 2018 Salı 03:16
Insallah cıkacaz...
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın