KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2024 Cuma
°C

Güler, mazbatasını aldı

AK Parti Bingöl Teşkilatı'nın yeni başkanı Mehmet Hanefi Güler, mazbatasını aldı. Pazar günü Bingöl'e gelecek olan Güler: Teşkilatlarımızla birlikte kongre hazırlıklarımıza başlayacağız.

Güler, mazbatasını aldı
06 OCAK 2018 CUMARTESİ 00:52
10
6381
5
AA aa

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın adaylarla yaptığı görüşmenin neticesinde AK Parti Bingöl İl Başkanı olduğu ilan edilen Mehmet Hanefi Güler, parti genel merkezinde Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ile görüştü ve il başkanlığı mazbatasını aldı.

Mustafa Ataşa, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Genel Başkanvekilimiz, Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım ile yapılan istişareler sonucunda Bingöl İl Başkanlığı'na M. Hanefi Güler atanmıştır. Bingöl'ümüze ve Partimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

Güler, daha sonra AK Parti Bölge Koordinaötürü Mustafa Daloğlu ve Bingöl İl Koordinatörü Azmi Ekinci'yle de görüştü.

PAZAR GÜNÜ ANKARA UÇAĞIYLA GELİYOR

Bingöl Online'a açıklamada bulunan Güler, Pazar günü Ankara uçağıyla Bingöl'e geleceğini ve 13 Ocak 2018 günü Cuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti Bingöl 6. Olağan Kongresi için hazırlıkların hızlandırılacağını söyledi.

Teşkilatlarla birlikte iyi bir hazırlık yapacaklarını kaydeden Güler; “Bingöl'ümüze ve partimize yakışır bir kongre olacağına inanıyorum. Pazar günü itibariyle çalışmalarımızı suratle uygulamaya alacağız” diye konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21718)
08 Ocak 2018 Pazartesi 10:13
il başkanı çok isabetli olmuş ALLAH KORUSUN Y.D. gibi biri olsaydı biz o zaman ne yapardık iyi ki genel merkez var Allah Razi olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21686)
07 Ocak 2018 Pazar 10:48
Artık çok aşikar bir şekilde ortaya koyuyor ki genel merkezde mevcut Bingöllü siyasetçileri istemiyor...Yen'i bir kan değişmi gerekiyordu..binide başlattılar.hayırlı olsun...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21663)
06 Ocak 2018 Cumartesi 11:33
Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde il başkanlığı daha önem kazanmıştır hatta vekillikten daha önemli.Bu hususla;inşallah adaletten yana,ihaleci ve yalakalardan uzak durursun,garip gureba ve mazlumdan yana olursun,Bingölün potansiyel yatırım kaynaklarını dinamik hale getirmek suretiyle kalkınması için bütün kurumların koordinasyonun sağlarsın.Belediyeye de bir temizlik çekersin.Başarılar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21659)
06 Ocak 2018 Cumartesi 04:35
hayırlı olsun demek için aramıştım artık hayırlı olsun demiyorum çünkü şimdiden telefonlara cvp vermiyor .kaybeden yine bingöl halkı oldu yazık.varsın aziz dağ ile yola devam etsin hanefi bey
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21682)
07 Ocak 2018 Pazar 01:57
@Misafir Kullanıcı Hanefi güler telefona cevap vermezdik yapmaz sizde bilirsinizki çok yoğun tlf trafiği var sürekli meşkul ben çok aradım hayırlı etmek için ulaşamadım tlf çaldıda cevap vermezlik yaptıysa haklısın ama tahmin etmem mutlaka ulaşamamışsınız 10 a kadar cevapsızlara dönüyor gerisi siliniyor
25.04.2024
18:05
Bingöl İhh`dan Gazze`ye İnsani Yardım
Bingöl İhh'dan Gazze'ye İnsani Yardım
Gazze'ye yönelik insani yardımlarını sürdüren Bingöl İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (Bingöl İHH), işgalci İsrail'in saldırısı altındaki şehre 75 ton Un yüklü 3 TIR'lık yardım gönderdi. 1 Tır'da dayanıklı ekmek gönderen yardım derneği, 10 milyon TL de nakdi yardımda bulundu.
25.04.2024
13:07
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl Zağ Mağaraları turizme kazandırılmayı bekliyor
Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.
25.04.2024
11:51
Bingöl Teksas`a mı döndü?
Bingöl Teksas'a mı döndü?
Her defasında farklı bir mahallede farklı bir silahlı kavga haberinin duyulduğu Bingöl'de son günlerin en fazla kullanılan cümlesi 'Bingöl, Teksas'a dönmüş.' Bunca silahlanma ve olaya karışanlar hakkındaki işlemler ise muamma!
25.04.2024
11:25
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
20 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Bingöl Valiliği, birçok suçtan aranan ve 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısın yakalandığını duyurdu.
25.04.2024
11:23
Bingöl İŞKUR`dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl İŞKUR'dan işgücü piyasa araştırması
Bingöl Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2024 yılı İşgücü Piyasası Araştırması ile ilgili saha çalışmasının 15 Nisan- 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.
25.04.2024
11:22
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteorolojiden Bingöl için uyarı!
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl, Elâzığ, Malatya, Tunceli ve Adıyaman için toz taşınımı uyarısı yaptı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın