KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
17 °C Parçalı bulutlu

Hiç kimse kendi kafasına göre iş yapmayacak

Bingöl'ün yeni valisi Kadir Ekinci, dün ilk mesaisini yaptı. Turizm ve eğitimin öncelikli alanı olduğunu belirten Vali Ekinci, kamu bürokrasisi için de net konuştu; Hiç kimse kendi kafasına göre iş yapmayacak.

Hiç kimse kendi kafasına göre iş yapmayacak
05 KASIM 2018 PAZARTESİ 17:29
17
7432
22
AA aa

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ankara Beypazarı Kaymakamı iken Bingöl Valiliği görevine atanan Vali Kadir Ekinci, dün Bingöl'e geldi ve mesaisinin ilk toplantısını basın mensuplarıyla yaptı.

Valilik toplantı salonunda basın mensupları ile tanışan Vali Ekinci, Bingöl'ü bulunduğu konumdan daha üst noktalara taşıyacaklarını söyledi.

“Ekonomik sosyal her türlü projenin içinde olacağız”

Vali Ekinci, “Bingöl hepimizin bildiği gibi tarihi geçmişi ile tarihi güzellikleri ile kültürel zenginlikleri ile gelişmeyi ve kalkınmayı fazlasıyla hak eden illerimizden birisidir. Bizler, bu şehre gönülden bağı olan kardeşlerimizle Bingöl'ü bulunduğu durumdan daha iyiye götürme adına hizmet etmeye gayret edeceğiz. Medeniyet çizgisi içerisinde en son geldiğimiz nokta devlet olma erdemidir. Bu devlet hukukun üstünlüğünü esas ala bir devlettir. Sadece ve sadece bütün insanlar eşit ve hukuk önünde kurallara göre hareket etmelidir. Dolayısıyla devlet yürüyen bir hukuktur.  Bizim çalışmalarımız da devlet memuru olmamız hasabiyle mevzuat çerçevesinde olacaktır. Ama bu mevzuatı esnetirken insanımız lehine ne yapabiliriz? Bunun gayreti içinde olacağız. Bingöllü kardeşlerimizi nasıl rahatlatabiliriz ve Bingöl'ü daha nasıl yaşanabilir bir yer yapacağız bunun için çalışacağız.  Ekonomik sosyal her türlü projenin içinde olacağız. Bingöl Valiliği olarak dokunmadığımız bir alan bırakmayacağız” dedi.

Terörle mücadele aralıksız sürecek

Kent genelindeki terörle mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirten Vali Ekinci, “Terörle mücadele etme konusunda malumunuz olduğu üzere yapılan kararlı bir mücadele söz konusu ve bu mücadele aynen devam edecek. Bu mücadele devam ederken Bingöl'ün kırsalında 3 terörist öldürüldü, 1 asker şehit oldu gibi haberlerden ziyade inşallah bundan sonra şunu istiyoruz; Bingöl'ün kırsalında turizm canlandı. Bingöl'ün dağlarında yamaç paraşütü yapılıyor yada Bingöl'ün kırsalındaki insanlar huzur ve refah içerisinde yaşıyor gibi haberlerin ön planda olması bizim en büyük arzumuzdur” diye konuştu.

“Turizm ve eğitim benim öncelikli alanımdır”

Ekinci, “Turizm ve eğitim benim öncelikli alanımdır. Yatırıma özel önem veririm ama bunları yaparken de hiçbir zaman kafamıza göre iş yapmayız. Bundan sonra da kamu personeline de ilk talimatımız bu olacak. Hiç kimse kendi kafasına göre iş yapmayacak. Kimsenin özel gayretleri olmayacak. Biz bunu istemiyoruz. Biz kamunun bir bütün halinde hareket etmesini istiyoruz. Yerel yönetimleri ile sivil örgütleriyle bir bütün halinde, bir orkestranın aynı anda ses çıkarması gibi Bingöl'ünde bundan sonra ses çıkarmasını istiyoruz. Rabbim mahcup etmesin. Kimseye muhtaç etmesin. Fitneye fesata kulak asmayın arkadaşlar. Ben bu saatten sonra Bingöl'ü temsil ediyorum. Fitne Bingöl'e zarar verir. Biz bu ile zarar verecek hiçbir şeyin yanında yöresinde olmayız. Biz Bingöl'ü nasıl bir adım daha öteye götürebiliriz bunun gayreti heyecanı içinde olurken, birileri başka hesaplar içindeyse bu hesaplar bizi ilgilendirmiyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32703)
09 Kasım 2018 Cuma 20:05
Eski vali Ali mantı gibi yaparsanız vay memleketin haline...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32598)
07 Kasım 2018 Çarşamba 15:15
akp Bingöl vurguncuları kendi başlarına ne çevirdiklerini ne tür kaymak yediğini sen hem anlayamazsın hemde sesini çikaramazsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32580)
07 Kasım 2018 Çarşamba 10:30
İnşallah sizler de diğerleri gibi olmazsınız. bence ilk yapmanız gereken iş Bimer ve Cimer kayıtlarına bakarak bu halkın sorunlarının ne olduğunu öğrenmenizdir. Çünkü bimer ve cimerden yapılan şikayetlerin, taleplerin hemen hemen hiçbirisi çözüme kavuşturulmadı. Bunun sebebi de halkı düşünen ve sahiplenen kimsenin olmadığıdır. Sadece yemeye içmeye bol bol yemekli kokteyli programlara katılmakla neredeyse hiçbir sorunumuz çözülmedi. Gerçekten halkın sorunlarını öğrenmek ve çözmek istiyorsanız lütfen bimer ve cimerden halkımızın yazdıklarına bakınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32579)
07 Kasım 2018 Çarşamba 10:19
Turizm konusunda bugüne kadar hiçbir tarihi yapımız restore edilmedi hepsinin yıkılması göz göre göre gerçekleşmiştir en içler acısı durumumuz ise bingölümüze ait tarihi eserlerin sergileneceği bir müzemiz bile yok, tarihi eserlerimiz elazığ müzesine gönderiliyor. Maalesef bugüne kadar bu memlketin tarihi bu halktan hep gizlendi. İnşaallah şehrin glişimine faydanız olur, inşaallah halkımızın sorunlarının çözümü için ilgili mercilere emirler verirsiniz, sadece dinlemekle kalmazsınız..Tı xéyr omé..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32555)
06 Kasım 2018 Salı 18:38
inşallah sizlerde önceki vali gibi HALKA kapınızı kapatmazsiniz..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32554)
06 Kasım 2018 Salı 17:35
Hoşgeldiniz, yeni göreviniz size ve bize hayırlı olsun. En öncelikli talebimiz stratejik konumlara, uygun fiyatlı veya ücretsiz otoparkların yapılmasıdır. Erzurum'da belediyenin bir sürü otoparkı mevcut, hiç park yeri sıkıntısı çekmiyorsunuz, örnek alınabilir..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32547)
06 Kasım 2018 Salı 14:49
sayın vali yeni görev yerıne ve yeni vali olma göreviniz hayırlı olsun bingölde iskanla ilgili sıkıntlı köyler var hizmet almiyor köyde yaşayan vatandaşlar mağdur oluyor bu konu ile ilgilemenizi bekliyorüz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32546)
06 Kasım 2018 Salı 14:46
Öncelikle başarı dileklerimle Bingöl ilimize hoş geldiniz,,,Özellikle bu devletin ekmeğini yiğen kamu kurumlarındaki pkk sempatizanları ve destekçilerinin araştırılması ve temizlenmesi lazım.Bu ana kadar kamu kurumlarında çok yönlü bir araştırma yapılmadı ve bu vatan hainlerininde etikleri yaptıkları yanlarına kaldı Kurumlarda cirit atıyorlar çoğunluk taşerondan kadroya geçenler ve bazı kurumlardaki ünvanlı yöneticiler.Vatan hainleri bunlarla nemalanıyorlar.Önemli ve üzerine gidilmesi gereken bir konudur...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32541)
06 Kasım 2018 Salı 11:19
Bugüne kadar hiç bir valinin eseri olmadı Bingölde bildiğim kadarıyla Abdulkadir sarı tesisleri vardı artık oda yok onuda yıktılar sağolsunlar. Yıkıcı değil yapıcı olmak gerek inşallah siz arkanızda bir eser bırakırsınız
ne demiş ustat 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri'
Misafir Kullanıcı (@Misafir_32535)
06 Kasım 2018 Salı 07:27
Sayın Valim BİNGÖL İline hoş geldiniz inşallah söylemleriniz lafta kalmaz icratta dükersiniz ilimizin kalkınması için beli siyasi lerin adamları
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın