KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2024 Salı
°C

KASİSLER ARAÇLARA ZARAR VERİYOR!

Solhan'da güvenlik gerekçesiyle iki yıl önce trafiğe kapatılan Şehit Recep Battal Caddesi'ndeki kasislerin standardın üzerinde yüksek oluşundan dolayı araçların zarar gördüğünü belirten sürücüler, kasislerin uygun hale getirilmesini talep ettiler.

KASİSLER ARAÇLARA ZARAR VERİYOR!
05 EKİM 2018 CUMA 20:04
5
4450
6
AA aa

Solhan'da güvenlik gerekçesi ile 2 yıl önce trafiğe kapatılan Şehit Recep Battal Caddesi, beton bariyerler ile güvenlik önlemleri alındıktan sonra trafiğe açılmıştı.

2016 yılında güvenlik gerekçesi ile Solhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Şehit Recep Battal Polis Karakolu ile Trafik Bölge Amirliği dolaylarında yolda beton bariyer ve boklar ile önlem alınmış ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bulunduğu Şehit Recep Battal Caddesi'nin bir kısmı bariyerler ile trafiğe kapatılmıştı.

Vatandaşların yoğun taleplerini değerlendiren İlçe Trafik Komisyonu'nun yolun trafiğe açılması yönündeki kararda güvenli ve kontrollü geçişlerden dolayı kasislerin de yapılması yönünde karar alındığı öğrenildi.

Yolun trafiğe açılmasından sonra okul geçişi olmasından dolayı kasis yapıldı. Yolda güvenli ve kontrollü geçişin yapılması için Şehit Kaymakam Ersin Ateş İlköğretim Kurumu yanında yapılan kasislerin gerekliliğine dikkat çeken sürücüler, kasislerin yüksekliğinden dert yandılar.

Öğrencilerin yoğun kullandığı yol olmasından dolayı kasislerin gerekliliğine dikkat çeken ve önemli bir uygulama olduğunu söyleyen sürücüler, “Öğrencilerin geçiş yolu olmasından dolayı yolda kasis yapılması çocuklarımızın güvenliği için önemlidir. Yapılan kasisler standardın üzerinde yüksek oluşundan dolayı araç geçişleri sıkıntılı olduğu gibi araçların tabanında çarpmalara neden olmaktadır. Önemli olan uygulamanın araçlara zarar vermesini önlemek için kasislerin gözden geçirilerek uygun bir yükseklikte yapılmasını istiyoruz.” şeklinde talepte bulundular.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31733)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:18
Gördüğüm kadarıyla ilk hali çok kötüydü ama şu anki hali çok iyi. Araçlar hız yapmazlarsa altları da zarar görmüyor. Çocuklarımızın güvenliği için yapılan bir uygulama olmuş. Çokta kötü değil.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31730)
08 Ekim 2018 Pazartesi 08:09
hele şükür ya diye diye dilimizde tüy kamadı vallahi diz boyu kadar kasisler var zaten yol zamanla çöküyor yada doğalgaz çalışması nedeniyle köşe kapmaca oynuyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31716)
07 Ekim 2018 Pazar 00:25
Yav ALLAH askina bu da kasis mi...yurt disinda yasiyorum, yav biz hala gelismede cok geriyiz...gelisi guzel serilmis parke taslarinin uzerine, sicak asfalt'la engel yapilmis...yav memleketin haline gulunur mu aglanilirmi bilinmez..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31715)
06 Ekim 2018 Cumartesi 22:02
Baska yolmu yok yuzlerce ogrencinin okudugu yoldan gecmek zorundamisiniz. Emniyet istedigi yolu kapatabiliyor sorun olmuyorda cocuk guvenligi icin yapilan kasislermi sorun oluyor. Ayrica kendi cocugunu almak icin cikista sorun yaratan aracli velilerdende boylelikle kurtulmus olacagiz. Kasisin yapilmasini saglayanlara tesekkurler cocuk guvenligi icin elinizden geleni yapin sessiz cogunluk hep sizinle olacaktir. Bu haberi yapanlar ve yaptiranlar hep azinliktadir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31713)
06 Ekim 2018 Cumartesi 17:43
Bingöl seküler farklı mı? Arabanın altını vurmaktan bıktık. Yol yapanlara kim bir bardak çay ikram etmişse evinin önüne kasis yapmış . 50 m de 3 tane kasis olur mu?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31705)
06 Ekim 2018 Cumartesi 02:38
Kasis değil bu bildiğin burdan geçmeyin anlamına geliyor arabam üstünde takılı kaldı siz düşünün gerisini
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın