KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Nisan 2024 Perşembe
°C

Koruculardan harekata destek

Genç Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Cihan Aran, Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiklerini belirtip uygun görülmesi durumunda harekata katılmaya hazır olduklarını söyledi.

Koruculardan harekata destek
11 EKİM 2019 CUMA 19:05
12
1768
0
AA aa

Genç güvenlik korucuları, Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Terörle mücadelede askerin ve polisin en büyük yardımcısı olan güvenlik korucuları olarak “Barış Pınarı Harekatı”nın hayırlı olmasını dileyen Genç Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Cihan Aran şunları söyledi; “ Hemen yanı başımızda emperyalist güçlerin oluşturmaya çalıştığı terör koridorunu Allah'ın izniyle Barış Pınarı Harekatı ile yerle bir edeceğiz. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Cephede savaşan Mehmetçiklerimize dua edip onların yanında olmamız gereken gündür. Daha önce Fırat Kalkanı ve Zeytindalı Harekatıyla bölgeye götürdüğümüz huzur, bugünde Barış Pınarı Harekatıyla daha kapsamlı sağlanmış olacak. Rabb'im askerimizi korusun, ordumuzu muzaffer eylesin.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın