KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
16 °C Çoğunlukla açık

Maaşını bağışladı, çağrıda bulundu

Başkan Barakazi; ' Belediye Başkanı sıfatıyla, Bingöl halkı adına bu haklı savaşta, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzun sembolü olarak, bir aylık maaşımızı Halk Bankası Bingöl Şubesi nezdinde açtığımız MURABITUN hesabına yatırmak suretiyle bir çığır açmak istiyoruz. Bu çabamızın ülkemiz ve mazlum halklar için uyanış vesilesi olmasını diliyoruz.'

Maaşını bağışladı, çağrıda bulundu
15 AĞUSTOS 2018 ÇARŞAMBA 11:20
33
6492
13
AA aa

-BİNGÖL ONLİNE -

ABD ile Türkiye arasında baş gösteren sözde rahip Brunson krizi üzerinden döviz kurlarının ekonomik parametrelerin dışında yükselmesi ve Türkiye'ye yönelik ekonomik saldırıların ardından Bingöl'de yükselen tepkileri somut adımlarla destekleyen Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, bir aylık maaşını devlete bağışladı.

Maaş dekontunu Bingöl Valisi Ali Mantı'ya takdim eden Başkan Barakazi; “Açtığımız MURABITUN hesabının bütün tasarrufunun nişanesi olarak hesap cüzdanını, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimizdeki temsil makamında olan Valimiz Sayın Ali Mantı Bey'e takdim ediyoruz” dedi.

Mantı: “Bu sıkıntıları her daim alnımızın akıyla atlatmış bir milletiz”

Başkan Barakazi'nin bu tutumunu takdirle karşılayan ve teşekkür eden Bingöl Valisi Ali Mantı; “Ülkemizin bugünlerde maruz kaldığı saldırılara cevap niteliğinde olan bu katkıdan dolayı Belediye Başkanımızın şahsında tüm Bingöllü hemşerilerime teşekkürü borç biliyorum. Biz çağın her döneminde değişik sıkıntılar ile karşılaşmış bir milletiz ama Allah'ın izniyle bu sıkıntıları her daim alnımızın akıyla atlatmış bir milletiz. Biz devletiyle, milletiyle bir ve beraber olduğumuz müddetçe ne içeriden ne de dışarıdan hiçbir güç bu milleti tarihten silemeyecektir. Bu millet kadim bir millettir. İnşallah gelecek yüzyıllara da en güzelde şekilde tüm değerleri ile birlikte taşıyacaktır” dedi.

Barakazi: “Yeryüzünün utanç vesilesi ülkesi Amerika”

Vali Mantı'nın makamından ayrılıp siyasi parti, sivil toplum örgütü temsilcileriyle Bingöl merkez Genç Caddesi Dörtyol Saat Kulesi önüne gelen Başkan Barakazi'yi, eşi Pervin Barakazi Hanımefendi de yalnız bırakmadı.

Saat Kulesi önünde açıklamalarda bulunan Başkan Barakazi; “Daha doğduğun gün, soykırım uygulamak suretiyle, Kızılderilileri tarihten silen, sonra siyah derilileri insan soy ağacından çıkarıp köleleştiren, akabinde yavrusunu yiyen maymun gibi beyaz ırka yönelen, varlığını, talan, çapul, haraç ve yağma üzerine kurup, karnını insan kanıyla, haram lokma ile dolduran, doldurdukça açlık hissi geçmeyip daha çok acıkan, eski bir peygamberlik kitabında anlatılan yedi başlı ilginç ve korkunç mahlûk! Amerika. Bunun için okyanuslar ötesi ülkelerini haraca bağlayıp, malları talan edip, insanlarını korkunç silahlarıyla yok eden, yeryüzünün utanç vesilesi ülke. Daha Hiroşima, Nagazaki, Vietnam, Kamboçya, Afganistan, ırak vs. kentlerinin iniltileri bütün insanların kulaklarında yankılanıyor iken, çocuklarına yeni utanç vesilesi olacak miras bırakmaya çabalayan Amerika! Elinden düşürmediğin peygamber AMOSUN kitabına bak. Talancı ülkelerin akıbeti nice olmuştur.”

“Bu çabamızın uyanış vesilesi olmasını diliyoruz”

Açıklamasını “Bu Çağrı, insanlığın başına bela olan vahşi kapitalizme karşı, dünya halklarının uyanış ve dirilişine sebebiyet veren yiğit insan, Türkiye Cumhuriyetinin Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğumuzun ilanıdır” sözleriyle sürdüren Başkan Barakazi, şu çağrıda bulundu.

“Bingöl Belediyesini temsilen Belediye Başkanı sıfatıyla, Bingöl halkı adına bu haklı savaşta, Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzun sembolü olarak, bir aylık maaşımızı Halk Bankası Bingöl şubesi nezdinde açtığımız “MURABITUN” hesabına yatırmak suretiyle bir çığır açmak istiyoruz. Yüce Allah tan bu çabamızın ülkemiz ve mazlum halklar için uyanış vesilesi olmasını diliyoruz. vEy insanlar! Unutmayın; Ülkeler sizin gibi fedakârların omuzlarında gelişir ve yükselirler.  Talan edilen ülkelerin halklarının, ulusların arasında, nasıl perişan bir halde yaşadıklarını görmüyor muyuz? Allah göstermesin bütün imkânlarımızdan yoksun kalmış olmak ne korkunç! Bu bağlamda, halkımızın bütün kesimlerinin, bu fona katkı sunmak suretiyle, ırk, din, dil, mezhep, coğrafi farklılık, siyasi parti farkı gözetmeksizin, sanat, iş dünyası, sivil kuruluşlarıyla, kısacası top yekûn bir seferberlik durumuna geçip, bu korkunç emperyalist saldırıyı hep birlikte geri püskürtelim.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30842)
17 Ağustos 2018 Cuma 15:27
Benim yorumum paylasilmamis, milletvekilleri, mulki amirlerlerimiz ve diger kamu amirlerimizden de ayni erdemi bekliyoruz demistim. Bunda ne var simdi ..?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30814)
16 Ağustos 2018 Perşembe 08:27
eee seçimler yaklaştı nasıl olsa!... tek derdi yeniden aday gösterilmek bence!..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30808)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 22:41
Niyet okumayalım ama samimiyet zamanla ortaya çıkar...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30802)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:27
Bence başkan beyin asıl mesajı ilimizin kodamanlarınadır. Haydi kodamanlar devletimiz size yıllarca tomar tomar maaş veriyor. Pamuk eller cebe..vatan sevginizi görelim bi zahmet. Sizi çok tebrik ederim sayın başkanım..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30801)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:25
Başkan beyi tebrik ediyorum, haydi sayın vekillerim sayın valilerim sayın kamu müdürlerim sıra sizde..Yıllardır devlet baba size o kadar maaşı veriyor, size toplumsal bir statü vermiş, bakalım kaçınız bu ülkeyi gerçekten düşünüyor? Öyle bazı karelerde poz vermeye benzemez gerçek vatan sevgisi. Başkanım bu davranışınız umarım Bingöl'ümüzde bir çığır açacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30800)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 21:07
KOYUN CAN DERDİNDE KASAP ET DERDİNDE MESELE ÜLKE MESELESİ ADAM HALA AKLI SİYASETTE
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30799)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 20:28
Başkan dan örnek bir davranış teşkürler''ekonomi şavaşa hepimizin destek vermemiz gerek
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30798)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 18:21
ya Allah aşkına bir olayı da takdir edin ya da susun!!!! yorum yapalara sözüm
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30797)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 17:58
Sayın başkanım teşekkür ederim hiç kimse kalkıp iki kelime konuşamaz başkan konuşuncada bazı vatan hainleri provoke etmek istiyor başkanım hesap numarasını paylaşın bizlerde destekte bulunalım göstermiş olduğunuz tavırdan dolayı tekrardan tebrik ediyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30796)
15 Ağustos 2018 Çarşamba 17:19
Biraz daha zorla. Belki yine aday yaparlar.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın