KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
24 °C Bulutlu ve güneşli

'Oğlumun kanı yerde kalmadı'

3 yıl önce Fırat Kalkanı operasyonunda DAEŞ terör örgütünün roket saldırısında şehit olan Astsubay Muhammed Koşan'ın babası, 'Devletimizin yanındayız. Hiçbir zaman televizyonun başından ayrılmıyorum. Benim oğlumun kanı yerde kalmadı, bana söyleseler ben de giderim' dedi.

`Oğlumun kanı yerde kalmadı`
13 EKİM 2019 PAZAR 16:36
5
3036
4
AA aa

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 24 Ağustos 2016 yılında başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı'nda Suriye giden Astsubay Muhammed Koşan, 7 Eylül 2016'da El Bab bölgesinde DAEŞ terör örgütü tarafından yapılan roket saldırısında 3 silah arkadaşıyla birlikte şehit düşmüştü.TSK tarafından Fırat'ın doğusuna Barış Pınarı Harekatı başlatıldı. Harekâta şehit Koşan'ın ailesi de destek verirken, görev de hazır olduklarını söyledi.

Barış Pınarı Harekâtı'na katılan bütün askerler için dua ettiğini belirten şehit annesi Fatma Koşan, “El Bab'a gitti oğlum ve geri gelmedi. Ama şuan Suriye'de olan hepsi benim çocuklarım. Hepsini çok seviyorum, hepsi benim Muhammed'imdir. Rabbim onları koruyacak Allah'ın izniyle. Bir asker görüyorum sarılmak istiyorum içimden öyle bir geliyor ki Muhammed'im diyorum. Yüce rabbim emretmeseydi böyle olmazdı ama onun emriydi. Güzel bir mertebe verildi oğluma. Acısı çok zordur onu ben çekiyorum. Rabbim tüm annelere sabır versin ve hepsine dua ediyorum rabbim onları korusun diye. Allah onları zalimlerden, o Yahudilerden korusun. Biliyorum ki, Muhammed'im gibi şehit olan herkesin hakkını alıyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Oğlunu fakirlik içinde büyüttüğünü söyleyen baba Abdullah Koşan ise “Oğlum vatani görevi için gitti, toprağı için gitti. Allah Recep Tayyip Erdoğan'dan razı olsun. Rabbim onu başımızdan eksik etmesin. Bu teröristler herkesi çok yıprattı. Ben ölmeyene kadar oğlumu da acımı da unutmuyorum. Yirmi yıl fakirlik içinde oğlumu büyüttüm. Şimdi yeniden oralara giden Mehmetçiğin Allah yar ve yardımcıları olsun” diye konuştu.

Oğlunun kanının yerde kalmadığını dile getiren baba Koşan, tekrar görev verilmesi durumunda gideceğini vurgulayarak, “Sanki oğlum yeniden orada ve sanki ben oradayım. Teröristlerin kökünü kurutsunlar. Amerika gibi ülkeler gelip burnumuzun ucunda bizleri öldürüyor. Biz vatanımızı, devletimizi savunuyoruz. Devletimizin yanındayız. Hiçbir zaman televizyonun başından ayrılmıyorum. Benim oğlumun kanı yerde kalmadı, bana söyleseler ben de giderim. Teröristler yüzünden bugüne kadar evimizden olduk, köyümüzden olduk” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51579)
15 Ekim 2019 Salı 08:27
Allah rahmet eylesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51562)
14 Ekim 2019 Pazartesi 21:10
Sende Bir demec verseydin kimse ölmesin yazik günah diye Benim oglum öldü baska ogular ölmesin bunu demek cokmu zor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51535)
13 Ekim 2019 Pazar 23:45
Allah mekanını cennet eylesin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51526)
13 Ekim 2019 Pazar 19:29
Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun. Mekanı cennettir inşallah. Allah sizlere de sabır -ı celil ihsan etsin
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
19.04.2024
15:58
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Merkez Bankası'nın, piyasa katılımcıları ile yaptığı anketin sonuçlarına göre, piyasanın yıl sonu enflasyon, döviz kuru, politika faizi ve büyüme rakamı tahminleri açıklandı.
19.04.2024
15:30
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Dağlık alanda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı
Bingöl merkeze bağlı bir köyün dağlık alanında mahsur kalan 4 vatandaş, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın