KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Mart 2024 Perşembe
11 °C Çok bulutlu

Solhanspor lideri konuk edecek

Bingöl'ün Voleybol temsilcisi Solhanspor, Pazar günü grup liderini konuk edecek. Kulüp yöneticileri, tüm Bingöl'ü bu zorlu karşılamada Solhanspor'a destek vermek için dev maça davet etti.

Solhanspor lideri konuk edecek
26 OCAK 2018 CUMA 20:50
2
2729
0
AA aa

2017-18 Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi Erkekler kategorisi B grubunda mücadele eden Bingöl'ün Voleyboldaki temsilcisi Solhanspor, ligin 18'nci haftasında Kars ekibi Genç Kafkars'a konuk oldu.

24 Ocak 2018 Çarşamba günü Kars Kafkas Üniversitesi Spor Salonu'nda saat: 14.00'da başlayan karşılaşmanın ilk setini Solhanspor, 25-9 kazanarak 1-0 üstünlük elde etti. Karşılaşmanın ikinci setini 25-4 alarak skoru 2-0 yapan Solhanspor, son sette de 25-5 üstünlük ile karşılaşmayı 3-0 galip tamamladı. Bu karşılaşma sonunda Solhanspor, puanını 42 ye çıkarıp sıralamadaki yerini korudu.

Tokat Belediye Plevne'yi konuk edecek

2017-2018 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler kategorisi B grubu 18'inci hafta müsabakaları 24 Ocak 2018 Çarşamba günü tamamlandı. Temsilcimiz ligin 19'uncu hafta karşılaşmasında Tokat temsilcilerinden Tokat Belediye Plevne ile karşılaşacak.

Daha önce Efeler Ligi'nde oynayan ve 2016-17 sezonu sonunda ligden düşerek 1'inci ligde yer alan Tokat Belediye Plevne Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Ligi Erkekler kategorisi B grubunda 51 puan ile lider durumdadır. Ligin ilk yarısında Tokat'ta oynanan karşılaşmada Tokat Belediye Plevne, Solhanspor'u 3-0 mağlup etmişti. 28 Ocak 2018 Pazar günü saat 14.00'da Solhan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Salonu'nda oynanacak karşılaşmada Solhanspor, 3 puanın sahibi olmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Solhan, seyirci rekoru kırmak istiyor

2013-2014 sezonunda Türkiye Voleybol Federasyonu 3'üncü ligde mücadele ettiği günden bugüne kadar her sezon seyircisini arttıran Bingöl'ün voleybol temsilcisi Solhanspor, 500 koltuk kapasiteli salonda zaman zaman 2 bini aşkın seyirci ile karşılaşmalara çıkıyor. 2016-2017 sezonunda Torul Gençlik ile oynanan karşılaşmada en çok seyirci ile karşılaşmaya çıkan Solhanspor, bu sezon rekorunu Hatay Büyük Şehir Belediye karşılaşmasında kırdığı belirtiliyor. Sezonun en zorlu karşılaşması olarak nitelendirilebilecek olan Solhanspor- Tokat Belediye Plevne karşılaşmasında Solhan'ın yeni bir rekora imza atması bekleniyor.

“Seviyesi yüksek olan lige Tv yayını verilmeliydi”

Solhan Spor Kulübü Başantrenörü Akif Gürgen, zorlu Tokat Belediye Plevne karşılaşması öncesi şunları söyledi: “Sadece Ligdeki değil Play-Offlar'da oynayacağımız güçlü rakiplerimizden biri olan Tokat Plevne ile oynayacağız. Rakibimiz Kübalı bir pasör çaprazı alarak kadrosunu daha da güçlendirdi. Seyircimizin her zamankinden daha fazla bizi desteklemesiyle güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. Solhan, taraftarıyla çok zor bir deplasman olduğunu her zaman göstermiştir. İyi bir mücadele ile 3 puan alarak bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Kısa zamanda en güzel şekilde çalışarak maça hazır hale gelmek istiyoruz. Keşke bu yıl seviyesi çok üst düzey olan ligimizi bir TV kanalı yayına verseydi de tüm Türkiye bu güzel maçlara şahit olsaydı. Pazar günü tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye bekliyoruz.”

Sönmez'den davet

Solhanspor'un grup lideri ile yapacağı karşılaşma için tüm Bingöl'ü karşılaşmayı izlemeye davet eden ve Solhanspor'un belki de kendi sahasında oynayacağı en zor karşılaşma olarak nitelendirdiği Tokat Belediye Plevne müsabakası öncesi Solhan Spor Kulübü Başkanı Ferhat Sönmez, şunları aktardı: “Solhan'da, kendi seyircimiz önünde oynayacağımız belki de sezonun en zorlu maçı olacak. Yıllarca Efeler Liginde oynayan Tokat Belediye Plevne takımını da büyük taraftarımızla kazanacağımıza inanıyorum. Solhan, her zaman çok zor bir deplasman olmuştur. Ama bu maç için sadece Solhan'daki taraftarlarımızı değil, tüm Bingöl'ü salonumuza davet ediyoruz. Artık Bingöl'ümüzün de var olan desteğini artırarak daha fazla kenetlenme vakti gelmiştir. İnanıyorum ki, Efeler Ligi'ndeki müsabakalar kadar kaliteli bir maç olacaktır. Pazar günü yeni bir taraftar rekoru kırarak rakibimizi eli boş göndermek istiyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
28.03.2024
11:30
Bingöl`de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de iki ayrı kaza! 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl'de gece yarısı meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
27.03.2024
23:07
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi 30 Sözleşmeli Personel Alacak
Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan duyuruda, ortaöğretim mezunu toplam 30 destek, güvenlik ve büro personelleri alınacağı belirtildi. Aranan şartlar ve başvuru tarihleri şöyle;
27.03.2024
23:05
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Vali Güner Orbay Ortaokulu yine gönüllere dokundu
Ramazan ayı vesilesiyle topladıkları nakdi ve ayni yardımları maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin ailelerine dağıttılar. Okul Müdürü Arslan; 'Ailelerimizin yanında olmak, bu mübarek ayda dualarına mazhar olmak tek gayemizdi. Tabi bu uygulamamız örnek olursa, bundan da mutluluk duyarız.'
27.03.2024
23:04
Çoban`ın
Çoban'ın '40 Ayette İslam İktisadı' eseri yayımlandı
Yazarın asıl hedefi,' ekonomik ilişkileri Kur'ani bakış açısıyla yeniden düşünmek ve bu sayede ticari ilişkilerin yeniden düzenlenmesine katkıda bulunmak' olarak özetlendi.
27.03.2024
17:44
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Usta, deprem hazırlıklarını yerinde inceledi
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, muhtemel bir Bingöl depreminden önce kurulması planlanan konteyner kent alanlarında incelemelerde bulundu, ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı.
27.03.2024
17:43
Bingöl`de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de 18,5 kilo toz esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 18,5 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın