KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
17 °C Parçalı bulutlu

Solhanspor'a Destek Çağrısı

Solhanspor Kulüp Başkanı Sönmez, final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Solhanspor için maddi ve manevi destek beklediklerini söyledi.

Solhanspor`a Destek Çağrısı
19 MART 2018 PAZARTESİ 01:01
1
1425
0
AA aa

Türkiye Voleybol Federasyonu 2017-2018 Erkekler 1. Lig B grubunda mücadele edip yarı finallerde de gösterdiği başarı ile final müsabakalarına katılmaya hak kazanan Solhanspor, 20 Mart Salı günü ilk maçına çıkacak.

Yarı final müsabakalarını değerlendiren ve final için de gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirten Solhanspor Kulübü Başkanı Ferhat Sönmez; “Sivas'ta oynanan yarı final müsabakalarında zorlu maçlar oldu. Takımlar iyi maçlar çıkardı. Biz de takım olarak iyi odaklandık ve karşılığını da aldık. Teknik ekip ve oyuncularımızın inancı ve gayreti ile taraftarımızın da desteği ile ilk hedefimiz olan yarı finalden başarılı bir şekilde çıktık. Bundan dolayı teknik ekip ve oyuncularımızı tebrik edip başarıların devamını dilerken taraftarımıza ve maddi manevi destekçilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Bu başarı, aile olma ve hep birlikte kenetlenmenin ürünüdür. Bizler de bunu gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. İnanç ve kararlılıkla çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayıp maddi manevi desteğini sunan herkese ve her kesime de ayrıca teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“GDS VE TV YAYINININ OLMASI İYİ OLDU”

Solhan'da ve sezon içinde bazı deplasmanlarda olduğu gibi yarı final müsabakalarında da taraftarın takımı yalnız bırakmadığını belirtip teşekkür dileklerini yineleyen Başkan Sönmez; “Yarı final müsabakalarında görüntülü değerlendirme sistemini çok isterdik ancak nasip olmadı. İhtiyaç olduğunu düşünüyor ve öyle inanıyorduk. Final Müsabakalarında görüntülü değerlendirme sisteminin olması, bizleri ayrıca sevindirmiştir. TV yayını olmadığı için yarı final için Sivas'a gelemeyen voleybol severler, sosyal medya hesaplarındaki canlı yayınla müsabakaları izlemeye çalışıyorlardı. Bunun yeterli olmadığı ortak kanaattir. Final Müsabakalarında TRT Kürdi (Zazaca) ve Çay TV'nin yayın yapması ayrıca Türkiye Voleybol Federasyonu'nun Youtube kanalından final müsabakalarının izleme imkanlarının sunulması önemli bir hizmettir. TVF yetkilileri ile yayın kuruluşları yetkililerine teşekkür ediyoruz. Yayınlar aracılığı ile bir çok destekçimiz maçları izleme imkanı bulacağı gibi ülke genelindeki voleybol severlere de önemli bir hizmet sunulduğu kanaatindeyiz” şeklinde konuştu.

“BİR SMAÇ BİZİM İÇİN SAYI DEĞİL, GENÇLERİN GELECEĞİNE İMKANDIR”

Solhanspor kafilesinin yarı finallerden sonra direk finallerin oynanacağı Mersin iline gittiğini ve hazırlıklarını burada sürdürdüklerini belirten Sönmez; “Solhanspor, küçük ilçenin büyük takımı olarak adlandırılıyor. Bu tanımlama, 5 yıl önce kurulup her yıl ayrı bir başarı ile kademe kademe Efeler Ligi yolunda finale yükselen bir takım için kullanılıyor ve bizleri de gururlandırıyor. Zorlu müsabakaları ve sıkıntılı süreçleri geride bırakarak buraya kadar geldik. Bize bu mutluluğu ve başarıyı yaşatan Allah'a hamd ediyoruz. Solhanspor'un başarı çıtası yükseldikçe takıma inananların ve sempati duyanları da sayılarında hep artış oldu. Bu insanların daha büyük heyecanlar ve mutluluklar yaşamaları için Efeler Ligi'ne çıkma yolunda gayret ediyoruz ve Allah'ın izni ve taktiri ile de Solhanspor'un ismini Efeler Ligi'ne yazdırmayı istiyoruz. Solhan ve Bingöl dışında bölgede de bu bağlamda tek takım olduğumuzdan dolayı bizim başarımız hem büyük kesimleri mutlu edecek hem de bölge gençlerinin ufkunu açıp onlara yeni hedefler koymaya vesile olacaktır. Gençlerimizin hedeflerine ve geleceklerine maçı kazandıracak bir smaç ile dokunabiliyorsak bizim için o smaç sayı değil, gençliğimizin geleceğine imkandır. Bu inanç ve kararlılıkla, halkımızın desteği ve dualarıyla çalışmalarımızı yürüttük. İnşaallah bu hafta, tüm inananlarımıza ve destekçilerimize yaşamak istediğimiz mutluluğu armağan ederek bir tarih yazarız” dedi.  

“DESTEK ÇAĞRISI”

Solhanspor'un bir ilki gerçekleştirip Efeler Ligi'ne çıkmak için final müsabakalarında mücadele edeceğini belirten Başkan Sönmez, "Solhanspor, için bizim dışımızda da uğraş veren ve gayret eden değerli büyüklerimiz ve kardeşlerimiz vardır. Küçük ilçenin büyük takımının olması haliyle büyük imkanlar da gerektirir. Maddi destek aldığımız gibi manevi destek de inanılmaz derecede aldığımızı belirtmek isterim. Maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür edip Allah razı olsun diyoruz. Mersin'de yapılacak final müsabakalarında yanımızda olmak isteyip de imkanı olan her kesi takımın yanında olmaya davet ediyoruz. Takımı sahada yalnız bırakmamak adına bu sezon için son talebimizdir. Gerek Solhan ve Bingöl'den, gerek bölgeden ve gerekse Mersin ve civar illerde bulunan, ülke genelinde olup Mersin'e gelme imkanı olan herkesi takıma destek için bekliyor ve davetimizi yineliyoruz. Bir de maddi desteğe ihtiyacımız vardır. Bu ihtiyacımıza cevap verebilecek değerli işadamlarımızdan destek bekliyoruz. İmkanı olan tüm gönül dostlarımızın da bu çağrımıza cevap vermesini diliyor ve bekliyoruz. Sevinçlerimize ortak olanların ihtiyaçlarımızda da ortak bir gayret ile yanımızda olmalarını istiyoruz. Destek veren ve desteğini esirgemeyecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. İnşaallah bu finallerin sonu Efeler Ligi olur" ifadelerini kullanarak destek çağrısında bulundu.

Solhanspor'a nakdi olarak yardımda bulunmak isteyenlerin aşağıda verilen hesap bilgileri ile destek sunabilecekleri belirtildi.

Solhan Spor Kulübü Derneği

Ziraat Bankası

Şube: Solhan / Bingöl Şubesi

Hesap Numarası: 499-63563881-5001

IBAN Numarası: TR 4500 0100 0499 6356 3881 5001

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın