KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Nisan 2024 Cuma
19 °C Güneşli

Vatandaş memnuniyeti temel ilkemiz olacaktır

Gerek kurumsal, gerekse hizmet noktasında şeffaf, adil ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini, vatandaş memnuniyetinin ise temel ilkeleri olacağını vurgulayan Arıkan; mali disiplinin sağlandığı, kaynakların doğru kullanıldığı, hayata geçirilecek tüm işlerde geleceğin hesaplandığı ve halkın faydasının ön planda tutulduğu bir yönetim anlayışını hakim kılacaklarının altını çizdi.

Vatandaş memnuniyeti temel ilkemiz olacaktır
02 ARALIK 2018 PAZAR 21:35
169
4594
29
AA aa

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, sürece dair değerlendirmelerini Bingöl Online'a paylaştı. Seçilmesi durumunda Bingöl'ün güzelleşmesi ve ihtiyaçların karşılanarak halkın ferah bir yaşam sürmesi için elinden gelen gayreti göstereceğini vurgulayan Arıkan, istişareye dayalı, halkın karar mekanizmasının parçası olduğu bir anlayışı etkin kılacaklarını söyledi.

İYİ BİR EKİPLE GELECEĞİ İNŞA ETME ARZUMUZ VARDIR

Belediyeciliğin ekip işi olduğu gerçeğinden yola çıkarak, güçlü, etkin ve verimli çalışmalarla Bingöl'ü daha ileri noktalara taşımak için proje güdümlü bir sistemin hayata geçirileceğini dile getiren Arıkan, mali disiplinin sağlandığı, kaynakların doğru kullanıldığı, hayata geçirilecek tüm işlerde geleceğin hesaplandığı ve halkın faydasının ön planda tutulduğu bir yönetim anlayışını hakim kılacaklarının altını çizdi.

Çalışma performansının her daim yüksek tutulması için kurumsal hantallığa müsamaha göstermeyeceklerini vurgulayan Arıkan: “Hizmet verimliliğinin en üst düzeyde olması için her türlü tedbirimizi alacağız. Bunun için de iyi bir ekiple yola çıkma ve geleceği inşa etme arzumuz vardır. Her fırsatta altını özellikle çiziyorum, vatandaş odaklı bir anlayışı esas alacağız. Vatandaş memnuniyeti temel ilkemiz olacaktır. Gerekirse belirli zamanlarda memnuniyet anketleri düzenleyerek kendi performansımızı da ölçeceğiz. Şikâyetlerin en hızlı şekilde değerlendirildiği ve yanıtlandığı bir sistemin kurulması da önceliklerimizden olacaktır. Hedefimiz, Bingöl'ümüzün geleceğini aydınlık kılmak ve güçlü bir temel üzerine inşa etmektir”

SOSYAL DONATILARLA YAŞAMA RENK KATMAYI PLANLIYORUZ

Su, yol, çevre temizliği ve altyapı gibi hizmetlerin kesintisiz ve eksiksiz yapılmasını sağlamak adına yoğun bir mesai harcayacaklarını anlatan Erdal Arıkan; “Bugüne kadar belediye başkanlarımız güzel çalışmalar yürütmüşler. Su, yol, alt ve üst yapıda önemli çalışmalara imza atılmış. Ben, bir kez daha ilimiz için emek harcayan tüm belediye başkanlarımız ve özellikle mevcut Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye teşekkür ediyorum. Çok kıymetli işler yapılmış. Bunun bir bayrak yarışı olduğunun bilinciyle hareket ediyor ve bayrağı daha ileri noktalara taşıma çabasında olacağımızı belirtmek istiyorum. Hedefimiz; sosyal donatılarla şehrimize yeni bir çehre kazandırmak, güzel hizmetleri toplumun ruhuna pozitif olarak yansıtmak. Bazen çok küçük dokunuşlarla yaşama renk katılabiliyor. Bunu da halkımızla birlikte yapacağız inşallah” diye konuştu.

FİKİR VE PROJELERE AÇIĞIZ

Görev üstlenmesi durumunda Bingöl'ün genel bir fotoğrafını çekeceklerini ve ihtiyaçları tespit ederek çözüm yollarını bir planlamaya dönüştüreceklerini dile getiren Arıkan; “Bu planlama ekseninde çalışmaları kamuoyuyla paylaşacağız. Bizim göremediğimiz yâda çok daha az maliyetle çok daha şık bir hizmet üretilmesinin mümkün olacağını proje olarak önümüze koyan bir vatandaşımız olursa, bunları da memnuniyetle değerlendiririz. Belediyecilik alanında tecrübesi olan hemşehrilerimizden de istifade edeceğiz. Projesi olan kim varsa, kapımız herkese açıktır. Halkımızın içinde olacağız ve fikirleri de alacağız. Hepsini bir araya getirerek bir sonuca ulaşacağız. Memleketini seven, daha güzel bir hizmet almasını isteyen herkesi katkı sunmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

“ŞEFFAF VE ADİL BİR YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ OLACAK”

Gerek kurumsal, gerekse hizmet noktasında şeffaf, adil ve hesap verebilir bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerine de dikkat çeken Arıkan: “Şüpheye yer bırakmadan, şeffaf bir şekilde hizmet üreteceğiz. Çeşitli meclisler aracılığıyla halkımızın hizmet sürecine dahil olmasını sağlayacağız. Her daim halkımızın içinde olacağımız için her bireyin belediye çalışmaları hakkında bilgisi olacaktır” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34266)
06 Aralık 2018 Perşembe 07:25
sana oy yok
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34167)
04 Aralık 2018 Salı 23:31
Hayırlı uğurlu olsun müdürüm. Başarılar diliyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34160)
04 Aralık 2018 Salı 22:20
Bence Beleyiye öncelikle inşaat müh.Endüstri müh.Mimar Harita Müh.Makina Müh.Çevre Müh.Elektrik Elektronik Müh.Birkaç Hukuk mezunu Birkaç Mali Müşavir Gazetecilik mesleğinde gazetecilik Fakültesi mezunu en önemlisi bu alimları yaparken TORPİL İLE DEĞİL LİYAKAT VE EHLİYETE GÖRE iyi bir ekile gelmeli.Talimatla bu işler yapilmaz.Aşiretle bu iş yapilmaz.Hakkaniyet ve Adil herkese eşit bir şekilde Belediyemizi çok güzel bir duruma getirbiliriz.Peygamberimiz Kabenin anahtarını bir müşrike verdi.AMAN HA BİNGÖL İmarına pür dikkat.En önemlisi Gelen Enxümenler RANT icin geliyorlar.Bunlara meydan vermeme
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34111)
04 Aralık 2018 Salı 11:28
OYUM MHP YE ERDAL BEY SİYASİLERİN EMRİNDEN ÇIKAMAZ ŞİMDİDEN ÖZEL İDARE TAHTALI EVLER-HÜKÜMET KONAĞI VE PTT KARŞISI ASKERİ ALAN VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN...ANLAYAN ANLADI
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34100)
04 Aralık 2018 Salı 10:24
Serdar Atalay geldiğinde demediğini bırakmayanlar gidince hakkı yenildi diye sızlandılar.Yücel Barakazi için paraşütle gedi,memleketin gördüğü en kötü başkan,protokol başkanı,anca zazaca konuşsun diyenler şimdi yere göğe çıkartıyorlar.Erdal Arıkan'ı bu sene eleştirinlerde gittiğinde neden alındı diyen tipler.Madem bu kadar memnuniyetsizsiniz başka adayı desteklersiniz.Ama şu da bir gerçek memleket Cevdet Yılmaz'ın iki dudağı arasına bakıyor....
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34084)
04 Aralık 2018 Salı 00:29
Ziya Buyankara önemli bir şahsiyet.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34113)
04 Aralık 2018 Salı 11:37
@Misafir Kullanıcı OYUMUZ ZİYA BUYANKARA'YA AK PARTİDE TEMAYÜL FALAN YOK ÇATİ ADAYLARI SONUÇ:BAŞARISIZLIK VE İTAAT..İYİ DÜŞÜNELİM EY BİNGÖL HALKI
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34105)
04 Aralık 2018 Salı 10:56
@Misafir Kullanıcı KOMANDO ZİYA BUYANKARA,,DERMAN OLUR,CANLARA..BASTIR MHP.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34081)
03 Aralık 2018 Pazartesi 23:56
erdal hocanın dürüstlüğüne kefilim 1 gr bile haram yemez.erdal hocaya tavsiyem belediyenin içindeki yiyicilere dikkat etmesidir onların yapacağı olumsuzluklar erdal hocanın başına kalacaktır.halkta erdal hocayı suçlu bulacak.belediyedeki üst düzey memurlara dikkat et
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34071)
03 Aralık 2018 Pazartesi 21:36
Arkadaşım harcamasalar seni keşke siyaset biraz alengirli iştir.Yolun açık olsun kazanırsan ziyaretine gelirim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34069)
03 Aralık 2018 Pazartesi 19:33
Vadandaş memnuniyeti temel ilkense, sen bu işe girişmeden ceklip yeride otursan, ziyadesiyle memnun oluruz. Sözünün arkasindaysan cekil bu maceradan memnun et biz vatandasi...hadi bakalim Erdal bey.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34121)
04 Aralık 2018 Salı 13:39
@Misafir Kullanıcı sen vatandaş değil YANDAŞ sın... buyrun karşısına çıkın aday olun da görelim boyunuzun ölçüsünü.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34068)
03 Aralık 2018 Pazartesi 19:10
Şimdiden seni imar planları için masaya oturtmuşlar daha seçilmeden seni emrine almışlar.seni seviyoruz başkanlık seni bozar ve günahkarlara ortak eder
18.04.2024
15:19
Karahan`a TRT`de yöneticilik görevi
Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevine verildi.
18.04.2024
15:02
BİŞHAK`tan Şehitler Haftası Anması
BİŞHAK'tan Şehitler Haftası Anması
Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Baysal, şehitleri andı.
18.04.2024
12:59
AYM`den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
AYM'den kamu işçilerini ilgilendiren kritik karar
Anayasa Mahkemesi, sendika konfederasyonları ile hükümet tarafından imzalanan ve kamu işçilerinin mali-sosyal haklarını belirleyen 'çerçeve anlaşma protokolleri'nin bağlayıcı olacağına dair düzenlemeyi anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle iptal etti.
18.04.2024
12:14
Bingöl`de ‘Hüzün Çiçeği` kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl'de 'Hüzün Çiçeği' kartpostallık görüntüler oluşturdu
Bingöl dağlarında 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler, bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başladı. Açan çiçekler kartpostallık görüntüler oluşturdu.
18.04.2024
11:53
Bingöl`de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de ayı sürüsü görüntülendi
Bingöl'de karların erimesiyle kış uykusundan uyanan ayılar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
18.04.2024
11:27
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bingöl ekibi sunduğu lezzetler birinciliği kaptı!
Bitlis'in Tatvan ilçesinde düzenlenen 'MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'nda Bingöl Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın